SHNL 26. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 10.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 06.03.2024, 11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 10.03.2024, 18:03Što je bilo s Obregonom? Na kraju je zalegao na travnjak i lupio šakom o travu kad se digao. Sopa ga je na kraju zagrlio i nešto mu rekao. Inače je odigrao baš dobro.

Igrao je 4+ i Obre daje.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: Orpat on 10.03.2024, 17:59
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.03.2024, 17:45
Quote from: Fornax on 10.03.2024, 17:27Ne umanjujem trijumf Hodže, ali... Jesu li ljudi uopće svjesni šta je Fruk odigrao danas?

A Črnko trlja ruke zbog buduće zarade i moli Boga da to bude bogati PSG  ;D.

Črnko nema ništa s Frukom ,Fruk je bio posuđen u Gorici, ne znam kako to ne znaš ;D

Kad sam vec na tipkovnici , ako ne trolas D10S-a onda vjerojatno nisi pratio na satu. Crnko je pustio Sopu u Rijeku a zauzvrat je trazio neki postotak od prodaje Fruka dalje iako pravno nije imao pravo traziti. Misko,velik kakav i jest ,je rekao velikodusno moze.
I opet,sve ovo pisem pod uvjetom da ne trolas D10S-a,ako ga slucajno trolas onda zanemari post and carry on.

S
Da mi je netko još nedavno rekao da će u našem šampionskom pohodu ključni igrači biti Hodža, Radeljić i Obregon, poslao bi' ga u k.rac i rekao mu da nema pojma.

Danas nema mjesta nikakvoj negativi, ali baš zato moram primijetiti... ludilo može biti još veće. Volio bih da se iz kluba, koliko god ima ozbiljnih pomaka nabolje, netko ozbiljno pozabavi fenomenom rasprodanog stadiona. Rasprodani stadion mora biti pun, a ne da ima lufta na sve strane, gotovo 1.500 praznih mjesta.

Ako je do pičkica koje su od sapunice, pa ne smiju na kišu... pa to ne razumijem, da me jebeš. Nemaš doma tuš, šugaman, suhu robu, čaj, rakiju? Dođeš doma mokar... ajme tragedije, u tri p.m.

Ovako nešto propustit...

A realno i da i ne. 6700 ljudi na kapacitetu 7700 kad oduzmeš gostujući je 1000 ljudi koji zbog kiše nisu došli.

Pola njih mogu razumjet ajde, nije svejedno vozit se 1-2 sata iz Delnica, Dobrinja, Novog ili slično da bi kisnuo 90 minuta, svemu drugom unatoč.
S ovom drugom polovicom se slažem, volio bi znati da li je riječ o pretplatnicima ili o nekim podijeljenim kartama?
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 10.03.2024, 18:10A realno i da i ne. 6700 ljudi na kapacitetu 7700 kad oduzmeš gostujući je 1000 ljudi koji zbog kiše nisu došli.

Pola njih mogu razumjet ajde, nije svejedno vozit se 1-2 sata iz Delnica, Dobrinja, Novog ili slično da bi kisnuo 90 minuta, svemu drugom unatoč.
S ovom drugom polovicom se slažem, volio bi znati da li je riječ o pretplatnicima ili o nekim podijeljenim kartama?

Problem je u tome što zadnjih dana čitam na sve strane vapaje ljudi koji bi htjeli na utakmicu, a nemaju kartu. Imam feeling da ih je bilo sigurno tisuću. Dobro... može netko reći "nek' se jebu, mogli su na vrijeme kupiti svoje mjesto na tribinama". Kako god, danas mi se čini da je bilo potencijala za krcat stadion.

Sada kada je gotovo mogu reći da sam se jako bojao ove utakmice, no odigrali smo zaista odlično.

Previše je pive sad u meni da bi ulazio u neke dubokoumne analize ali ova sezona i ovo danas, jednostavno moram se zapitati je li Fruk novi Kramarić i hoćemo li jednog dana dok bude gazio europskim travnjacima govoriti " jebote, ovaj je igrao za nas!"

Quote from: Boy1da on 10.03.2024, 17:14Kao su-predsjednik kluba obozavatelja Veldina Hodze vec 3-4 sezone (s kolegom @beetlebum ) ovim putem cestitam mladom gospodinu na skoro pa savrsenom hattricku (lijeva, desna i nije glava, al je utrcavanje na centarsut).

Moram priznat jednu stvar sam pogriješio kod Hodže, a to je da sam mislio da će bit savršena 6-ica. No, ova isturenija pozicija pod Sopićem gdje stalno dolazi u zadnju četvrtinu, ulazi u 16 na povratne...to mu možda još bolje leži. A ništa, ako mu postane pretijesan Riječki dres, može s Frukom neći neku sobu u poktrkovlju na Montmartreu, skup je najam u Parizu.

Quote from: Fornax on 10.03.2024, 17:27Ne umanjujem trijumf Hodže, ali... Jesu li ljudi uopće svjesni šta je Fruk odigrao danas?

Klasična njegova utakmica, gdje se učinak vidi u cjelokupnoj igri. Po meni glavna razlika u igri u odnosu na prošlu s Varaždinom.

S
Ova i ovakva Rijeka (ne samo danas) zaslužila je 10 bodova prednosti u ovom trenutku. Iz nekih bolesnih razloga nije... bolest zvana HNL i boleština od neke neviđene sreće koja prati pederčinu.

Quote from: moreplovac on 10.03.2024, 18:04
Quote from: Orpat on 10.03.2024, 17:59
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.03.2024, 17:45

A Črnko trlja ruke zbog buduće zarade i moli Boga da to bude bogati PSG  ;D.

Črnko nema ništa s Frukom ,Fruk je bio posuđen u Gorici, ne znam kako to ne znaš ;D

Kad sam vec na tipkovnici , ako ne trolas D10S-a onda vjerojatno nisi pratio na satu. Crnko je pustio Sopu u Rijeku a zauzvrat je trazio neki postotak od prodaje Fruka dalje iako pravno nije imao pravo traziti. Misko,velik kakav i jest ,je rekao velikodusno moze.
I opet,sve ovo pisem pod uvjetom da ne trolas D10S-a,ako ga slucajno trolas onda zanemari post and carry on.

Miško je to demantirao zar ne?

Quote from: SandroB on 10.03.2024, 18:05Da mi je netko još nedavno rekao da će u našem šampionskom pohodu ključni igrači biti Hodža, Radeljić i Obregon, poslao bi' ga u k.rac i rekao mu da nema pojma.

Danas nema mjesta nikakvoj negativi, ali baš zato moram primijetiti... ludilo može biti još veće. Volio bih da se iz kluba, koliko god ima ozbiljnih pomaka nabolje, netko ozbiljno pozabavi fenomenom rasprodanog stadiona. Rasprodani stadion mora biti pun, a ne da ima lufta na sve strane, gotovo 1.500 praznih mjesta.

Ako je do pičkica koje su od sapunice, pa ne smiju na kišu... pa to ne razumijem, da me jebeš. Nemaš doma tuš, šugaman, suhu robu, čaj, rakiju? Dođeš doma mokar... ajme tragedije, u tri p.m.

Ovako nešto propustit...

Ovo i meni smeta. I da opet malo "serem", nekad davno imali smo "mali" klub sa zajebanim navijacima. Smjela grupa, inovativna, kreativna.
Sad imamo klub iz snova a jedna kohorta nas sije u dosta stvari (pyro,koreo), tovari zapale u jednom kolu ko mi u par sezona. Moze i mora bolje. Ne znam gdje je zapelo, od toga da ljudi bjeze od sjevera kao da na njemu vlada kuga pa do svega ovdje nabrojanog.
Da Rijeka ima vojsku navijaca iz sebe kao 2017. mozda bi i bili na +10, ovako mi je to sve neka kamilica.
Al zato jedan naklon do poda simpatizerima i "obicnim" kibicama kluba.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

S
Jedini minus danas I ne samo danas je Veiga. Katastrofa zesca, pogotovo u obrani

M
https://www.index.hr/sport/clanak/zabio-hattrick-za-rijeku-pa-porucio-morat-cu-pocastiti-decke/2546045.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

....Rijeka u idućem kolu igra sa Slaven Belom. "Čeka nas nova utakmica u Koprivnici. Pobijedili su nas na Rujevici. Pripremit ćemo se i pokušati im vratiti", zaključio je Hodža.....

Dali je ovo poruka da nam sudi Bel protiv Slavena. Ja posle one pljacke u Maximiru svugdje vidim zlo koje vreba.

Jbt al smo moćni ...

Hodza  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:

Ali i ostali...fruk, radeljic...svi....

Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: moreplovac on 10.03.2024, 18:40https://www.index.hr/sport/clanak/zabio-hattrick-za-rijeku-pa-porucio-morat-cu-pocastiti-decke/2546045.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

....Rijeka u idućem kolu igra sa Slaven Belom. "Čeka nas nova utakmica u Koprivnici. Pobijedili su nas na Rujevici. Pripremit ćemo se i pokušati im vratiti", zaključio je Hodža.....

Dali je ovo poruka da nam sudi Bel protiv Slavena. Ja posle one pljacke u Maximiru svugdje vidim zlo koje vreba.
Poruka klubu da traži strane suce i trebamo ih zatrpati mailovima jer rezimlije su dobro naoružani svojim vojnicima da nam mogu nauditi u tzv malim utakmicama.
Volim grad koji teče