SHNL 30. kolo: Istra - Rijeka, nedjelja 14.04.2024, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 09.04.2024, 10:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ja nekako mislim da je vrijeme da nekoga pregazimo. Igrat ćemo praktički u domaćoj atmosferi, nemamo izostanke, zaredali smo nekako s minimalnim pobjedama, najčešće 1-0. Baš mislim da će biti puno golova i da će napokon napadači bar nešto zabit, mislim na Marića i Obregona, a bome i Pjacu.  Nama cijelo prvenstvo dobiva obrana, a priča se o napadu i krilima. Obrana + tvrda veza na čelu s Selahijem nas drži u borbi za naslov. Iz nekog razloga, ja se nedjelje ne bojim, nekih 0-3, 1-4.
Mene muči 32 i 35 kolo jer će Lokomotiva i Osijek izvjesno bit u borbi za Europu do zadnjeg kola. Znam da je to još predaleko, ali sigurno ćemo minimalno do tog 32 kola i Lokomotive biti prvi, i to je još kolo prije nego šta ćemo dočekat dinamo.
U nedjelju očekujem prvih 11 ko protiv Hajduka, ali očekujem i da se Ivanoviću daju neke minute na krilu kada već na poziciji 9-tke očito teško može do minuta. Pjaca ne blista, ne vidim razloga zašto kada ga se mijenja ne uvedemo tu Ivanovića, a Janković neka mijenja Hodžu ili Fruka na njemu prirodnoj poziciji.

Je tko dobio mail od ulaznice hr?

..

Poštovani,

Karta koja je kupljena na ime *worm*

Za utakmicu NK Istra 1961 - HNK Rijeka ovu nedjelju, 14.04.2024., je poništena jer je vlasnik ulaznice označen kao rizičan za tribinu za koju je ulaznica kupljena. Novac za poništenu ulaznicu će biti vraćen na karticu kojom je plaćeno. Vlasnik poništene ulaznice će moći kupiti novu ulaznicu danas u 15h putem ulaznice.hr za Jug A sektor.
MAGICA FIUME

S obzirom na teren ja bih također počeo utakmicu s Ivanovićem koji bi trebao maltretirati njihovu zadnju liniju te Jankovicem.Ivanović može igrati i lijevo krilo umjesto Pjace ako se vidi da je teren nepodoban za njegovo koljeno a Janković umjesto Hodze za ovaj put a možda u vrhu s Obregonom umjesto Marica ali to su sve slatke brige  za Sopica.Još jednom mi nije jasno zašto klub nije inzistirao na stranom sucu ili pak na nekom drugom a ne da nam sudi navijački obojeni Bel koji može suditi po zadatku u korist najkatoličkijeg.
Volim grad koji teče

Ja već znam cca 30.tak ljudi koji su dobili odbijenicu za karte. Na mail 🤡

Ulaznice.hr

Za utakmice NK Istra 1961 - HNK Rijeka ovu nedjelju, 14.04.2024. poništena je jer je vlasnik ulaznice označen kao rizičan za tribinu na kojoj je ulaznica kupljena. Novac za poništenu kupovinu bit će vraćen na karticu kojom je plaćeno.
Vlasnik poništene ulaznice moći kupiti ponovno danas u 15 sati putem ulaznice.hr za Jug A sektor.
Ri Or Die

"Ma to selili ove koji ne piju puno".

Drugima nisu, kao ni centralnoj...ZA SADA...
Ri Or Die

Ja ovo smatram komplimentom da sam nepoželjan među navijačima Istre  8)
MAGICA FIUME

Jug A popunjen do čepa... Neznam na koju foru, lažu li ga lažu...
Ri Or Die

Napravit će  budalama, ovdje će stavit 50 najbržih, a ostale tko jebe, ali onda treba do Pazina po fizičku kartu.
Ri Or Die

B
Ne može se ni na tisku u Pazinu kupiti jer oni sve karte povlače sa interneta tj. ulaznice.hr ostaje samo fizički u Puli.

Ovo je čista diskriminacija od strane NK Pule 1961 tko su oni da odlučuju jesam li ja rizičan ili ne ? Kad im je došlo 6k tovara i upalo na teren to nije bilo rizično?

Dno dna od pulskih tovara , treba uvesti ligu 8!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

T
Inače ovi Haribo tovari su se usrali i obavijestili klub da su za njihovu tribinu, navijači Rijeke kupili karte. I sada vraćaju karte.

Objašnjenje je bilo da nema dovoljno lokalnog interesa. Sada kada ima lokalnog interesa od Buzeta do Pule. Sada oni procjenjuju tko je rizičan a tko nije, da su otvorili istočnu tribinu bilo bi sve ok. Podjebavali bi se međusobno, i bio bi spektakl u granicama normale.

Sad su stvorili kaos. Sad će biti svega

EDIT: Upravo je došla informacija od tvrtke DEKOD d.o.o (ulaznice.hr), da je NK Istra dala naredbu njima da poništi sve ulaznice i sve karte ljudima koji nemaju prebivalište u Istarskoj županiji. Te da im izvrše povrat novaca.

Haribo tovari u centru Pule unutar 50 metara imaju dva kluba navijača. Haribo Pula šta su za Staro Češko današnja Istra & TRICA Pula.
Ri Or Die

M
Ja se iskreno bojim tog Bela,to je vrsta covjeka bez ikakvog skrupula, i taj ce bez srama opet napravit sve isto s predoumisljajem.
Ne jebe njega to sto je raspizdio Rijecki puk i sto je bilo vidljivo iz svemira sta je radio na one dve utakmice protiv mordora (to govorim samo zadnje,ne zaboravljam kako je sudio prijasnje utakmice,i sezone).
Teren je druga stvar,opet oranica,tu ne treba puno pricat, i treca stvar je oni su naspanani na nas,zato je bitno da nasa podrska s tribina bude enormna,nadjacavajuca da podignu igrace.
Djelim misljenje o Ivanovicu, ili od pocetka ili ulaskom u drugom poluvremenu bi njega zelio vidjeti uz poseban naputak konstantnog maltretiranja stopera,znaci konstantni kontakt i ne dat disat.
Osjecam opet nekog novog junaka, ali kako je Paska krenulo mogao bi me demantirati i preuzeti lovorike.
Pobjeda , pobjeda, pobjeda,igra,ljepota nisu bitni.

Z
Ne moramo mi nikoga razvaliti... dosta su nam tri boda...

Koji je k... ovima iz Istre? Ja bi uredno dosao sa kartom i rekao da nisam dobio nikakav mail. Bas su retardirani

Bezveze pingao sad pred 10 minuta ulaznice.hr, vidim dvije slobodne na jugu A i uredno ih kupio

Ovdje se nezna tko pije a ko plaća  :bo:
MAGICA FIUME