SHNL 30. kolo: Istra - Rijeka, nedjelja 14.04.2024, 19:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 09.04.2024, 10:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: Marabunt Campetto on 10.04.2024, 13:43Napravit će  budalama, ovdje će stavit 50 najbržih, a ostale tko jebe
A baš je tako i bilo oko 15:10 su stavili jedno 30 komada  i to je odmah otišlo.

A ime na ulaznica se ne može mijenjati barem tako kažu ovi iz dekoda...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Sve se to da promijeniti u nekom pdf editoru... :nisamja:  :nisamja:
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

R
Naši pokupovali ulaznice za baš sve tribine, 500 ih kupilo za zapad, a čujem da su neki kupovali čak za sjever. Budite pripravni jer ovo bi moglo bit gusto. Većina naših koji su kupili zapad nisu dobili nikakav E-MAIL o povlačenje ulaznica, a i nebi im imali šta ponudit drugo jer je jug navodno rasprodan. Kažem navodno jer je jasno da su nas sjebali i razrijedili jer svako malo otvore par novih mjesta na jugu, vjerovatno da bi se prebacivali ljudi koji su kupili zapad. Ako se  nekim čudom ovo sve dobro ne organizira i otvore istok za navijače rijeke koji su kupili zapad, očekujem nerede. Vjerujem da jug neće mirno gledat šta se događa.

Z
Ne trebaju nam nikakvi neredi... nismo mi tovari da nam je dopušteno raditi nerede. 

R
Quote from: R13KA on 11.04.2024, 16:48Naši pokupovali ulaznice
Quote from: R13KA on 11.04.2024, 16:48Naši pokupovali ulaznice za baš sve tribine, 500 ih kupilo za zapad, a čujem da su neki kupovali čak za sjever. Budite pripravni jer ovo bi moglo bit gusto. Većina naših koji su kupili zapad nisu dobili nikakav E-MAIL o povlačenje ulaznica, a i nebi im imali šta ponudit drugo jer je jug navodno rasprodan. Kažem navodno jer je jasno da su nas sjebali i razrijedili jer svako malo otvore par novih mjesta na jugu, vjerovatno da bi se prebacivali ljudi koji su kupili zapad. Ako se  nekim čudom ovo sve dobro ne organizira i otvore istok za navijače rijeke koji su kupili zapad, očekujem nerede. Vjerujem da jug neće mirno gledat šta se događa.
za baš sve tribine, 500 ih kupilo za zapad, a čujem da su neki kupovali čak za sjever. Budite pripravni jer ovo bi moglo bit gusto. Većina naših koji su kupili zapad nisu dobili nikakav E-MAIL o povlačenje ulaznica, a i nebi im imali šta ponudit drugo jer je jug navodno rasprodan. Kažem navodno jer je jasno da su nas sjebali i razrijedili jer svako malo otvore par novih mjesta na jugu, vjerovatno da bi se prebacivali ljudi koji su kupili zapad. Ako se  nekim čudom ovo sve dobro ne organizira i otvore istok za navijače rijeke koji su kupili zapad, očekujem nerede. Vjerujem da jug neće mirno gledat šta se događa.

mislim da se malo pretjeruje sa tim brojkama, osim juga vjerujem da je ekipa kupovala karte za sjever i Zapad ali da imamo oko 500 ljudi na zapadu, to mi je malo previse ...ispada da ce u puli biti vise od 2000 ljudi sto je rekord ako se ne varam za utakmicu HNL...

Quote from: Ro-Ro on 11.04.2024, 21:43
Quote from: R13KA on 11.04.2024, 16:48Naši pokupovali ulaznice za baš sve tribine, 500 ih kupilo za zapad, a čujem da su neki kupovali čak za sjever. Budite pripravni jer ovo bi moglo bit gusto. Većina naših koji su kupili zapad nisu dobili nikakav E-MAIL o povlačenje ulaznica, a i nebi im imali šta ponudit drugo jer je jug navodno rasprodan. Kažem navodno jer je jasno da su nas sjebali i razrijedili jer svako malo otvore par novih mjesta na jugu, vjerovatno da bi se prebacivali ljudi koji su kupili zapad. Ako se  nekim čudom ovo sve dobro ne organizira i otvore istok za navijače rijeke koji su kupili zapad, očekujem nerede. Vjerujem da jug neće mirno gledat šta se događa.
za baš sve tribine, 500 ih kupilo za zapad, a čujem da su neki kupovali čak za sjever. Budite pripravni jer ovo bi moglo bit gusto. Većina naših koji su kupili zapad nisu dobili nikakav E-MAIL o povlačenje ulaznica, a i nebi im imali šta ponudit drugo jer je jug navodno rasprodan. Kažem navodno jer je jasno da su nas sjebali i razrijedili jer svako malo otvore par novih mjesta na jugu, vjerovatno da bi se prebacivali ljudi koji su kupili zapad. Ako se  nekim čudom ovo sve dobro ne organizira i otvore istok za navijače rijeke koji su kupili zapad, očekujem nerede. Vjerujem da jug neće mirno gledat šta se događa.

mislim da se malo pretjeruje sa tim brojkama, osim juga vjerujem da je ekipa kupovala karte za sjever i Zapad ali da imamo oko 500 ljudi na zapadu, to mi je malo previse ...ispada da ce u puli biti vise od 2000 ljudi sto je rekord ako se ne varam za utakmicu HNL...
Najviše nas je bilo oko 6000 na ruglomiru kad smo digli kantu.
Volim grad koji teče

Quote from: Ro-Ro on 11.04.2024, 21:43

Neznam zašto bi bilo nemoguće i da se pretjeruje sa brojkom 2000+ navijača u Puli.

Uzmimo npr. da je na Kupu protiv Lokse bilo oko 700 ljudi na radni dan, a jug Istre je prodan za jedan dan. Blizina Pule, uračunajmo da je to i redovito i "gastro" gostovanje, dođemo vrlo lako do te brojke.

F
12.04.2024, 10:20 #52 Last Edit: 12.04.2024, 10:42 by fiorellolaguardia
Pozdrav. Zna li netko kako se moze promijeniti ime na ulaznici za Pulu? Hvala.
Edit: upravo primio mail da nije moguce 😁 Pa mater im...
Znaci jedino PDF edit 😀

R
5 upisa prije tebe na temi. Procitaj sta pisu Basso i Marin_Ri

S

Uvijek ima naših ljudi na zapadu u Puli, ne pamtim nerede. Općenito... zadnji veći neredi bili su 2010. (0:0; u našem napadu igrao Đalović); rat na ulicama. Letjelo je sve i svašta na sve strane...

Nadam se da neće bit nereda jer to znači zatvaranje Rujevice.

To je u ovom trenutku zadnje što nam treba.
#degenerik

Mislim da se Ruja moze zatvorit jedino ako su neredi na Ruji.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Što manje mislimo to bolje.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Press
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍