Toni Fruk

Started by Vado Magnar, 20.04.2024, 12:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Fruk nam se zaručio  :vijesti:

Siroti, tako mlad je bio  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Koliki postotak mi imamo?  ;D

Z
Quote from: beetlebum on 19.06.2025, 18:18Koliki postotak mi imamo?  ;D
Dati ćemo mladoj u miraz 2% transfera

B
Mislim da je TM ukrao Fruku jednu asistenciju. Ukoliko je tako, Fruk je dostigao Benka po golovima i asistencijama, a možda protiv Dinama prestigne Hasančića i Gavranovića. Nakon njih na red dolaze Kvržić, Gorgon i Franko. Nisu daleko. Ostane li do zime mislim da će se upisati nova statistička povijest jer samo po asistencijama je na korak do drugoga svih vremena u HNL iza nedodirljivog grobničkog Messija.

Quote from: Bred on 13.08.2025, 12:04Mislim da je TM ukrao Fruku jednu asistenciju. Ukoliko je tako, Fruk je dostigao Benka po golovima i asistencijama, a možda protiv Dinama prestigne Hasančića i Gavranovića. Nakon njih na red dolaze Kvržić, Gorgon i Franko. Nisu daleko. Ostane li do zime mislim da će se upisati nova statistička povijest jer samo po asistencijama je na korak do drugoga svih vremena u HNL iza nedodirljivog grobničkog Messija.

Nekako sumnjam da će ostati do zime, ali tko zna. Ako ne dođe dobra ponuda možda može privući pažnju na sebe igrama u EL/KL.

btw... gdje nalaziš statistike vezane za broj golova/asista?

B
U startu je bila Sofa, Transfermarkt, Wikipedija, a sada privatna evidencija u koju zapisujem si nakon utakmica Rijeke na temelju ta dva izvora, ali za HNL i 21. stoljeće otprilke Transfermarkt je ok. Rijeka pa History pa record players.

wyscout kaže 14 golova i 22 asistencije bez Kupa, znači + 5 golova + 1 asist = 19 golova i 23 asistencije = 42 doprinosa. I onda pogledam gol Slavenu za 1:0, Fruku ne pišu asist, Boga pitaj zašto.

Dok je transfermarkt na 20 + 29 = 49.
#navodninavijač

B
Da li taj Wyscout piše asistenciju Jankoviću i Devetaku jučer? Sofa ne. Transfernarkt da.

A fora sa njihovom klasifikacijom asistencije je da strijelac ne smije imati "a dribble or a significant run" između primanja lopte i postizanja pogotka.
Plus penale ne broje, niti bilo kakav odbijanac.

Znači kod njih asist ima jači doprinos, ali s druge strane golazo nije uključen u ovu klasifikaciju pa npr. da, dobra opservacija - Devetak ima asist za eurogol Dantasa jučer, iako je Frukov asist Jankoviću protiv Slavena imao veći utjecaj na gol. I Janko ima asist jučer na istu foru.
#navodninavijač

K
dajte dečku ugovor na 800k godišnje naredne 3 godine

šta još mora napravit da se "probije" taj bađet i tih 200-250k...

novi ugovor na 800k sada i na zimu nakon europa lige ide za 12M

Vece su mu sanse da mu se smanji placa nego poveca
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 14.08.2025, 12:50Vece su mu sanse da mu se smanji placa nego poveca

Ne znam čemu ovakvi komentari, sam Fruk je izjavio da im je Mišković na proljeće podijelio premije prije nego su još išta bili osvojili.

Neki dan si napisao "Uzmi pare jer europu igrat necemo tako da osiguraj budget dok možeš.", te da smo postali kao San Marino. Znam da neki ispucavaju svoje svakodnevne frustracije tu na forumu, ali dajte molim vas malo imajte mjeru.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj