SHNL 32. kolo: Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 28.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.04.2024, 10:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
ne mogu se načuditi kalo Sopa dominira na presicama, ovo sa stranim sucima je vrh, posrao je cijeli hns, a sve neprimjetno, doktor

R
Quote from: Zelko Maler on 26.04.2024, 20:04ne mogu se načuditi kalo Sopa dominira na presicama, ovo sa stranim sucima je vrh, posrao je cijeli hns, a sve neprimjetno, doktor

Kako je prcnuo Smolu sa: "ko je tebe kaj pitao"  ;D  ;D  ;D

Z
sutra je zadnja šansa za neke igrice, onda više nema bježanja i prostora za neke igre i igrice, iduća je međusobna i to je ono što smo čekali, ne trebamo se toga bojati. Dobijemo sutra i mislim da nas nitko neće zaustaviti.

7. svibnja 2017 ,tri kola prije kraja ,Kranjčevićeva isti suparnik,90 MiN penal za droljicu,srušio mi se svijet,predinfarktno stanje.Tko od sudaca bi imao muda suditi penal protiv režimskog u 90 MiN ili kao na ruglomiru u 95. minuti i onda oni traže strane suce a većina ih obojeno u plavo.
Već sam od jutra nervozan, valjda će proći,pere me razne sumnje ali vjerujem da ce Sopic postaviti dobitničku igru.
Volim grad koji teče

S
Quote from: Starless on 27.04.2024, 11:297. svibnja 2017 ,tri kola prije kraja ,Kranjčevićeva isti suparnik,90 MiN penal za droljicu,srušio mi se svijet,predinfarktno stanje.Tko od sudaca bi imao muda suditi penal protiv režimskog u 90 MiN ili kao na ruglomiru u 95. minuti i onda oni traže strane suce a većina ih obojeno u plavo.
Već sam od jutra nervozan, valjda će proći,pere me razne sumnje ali vjerujem da ce Sopic postaviti dobitničku igru.

Točno. Ali, istini za volju, onu smo utakmicu odigrali baš za kurac. I nije bilo baš tri kola prije kraja... tri kola prije kraja dobili smo u Koprivnici i to je de facto bio naslov. Trebalo je još samo potvrditi na Ruji protiv Cibalije.

R
Moramo pobjedit sve do kraja, nama sanse da ovima neko uzme bod.  Imamo toliko težak da ako uspijemo napravili smo čudo lokomotivu, Osijek i Varaždin vani i sve moraju bit pobjede. Ne treba se nadati da će nam neko pomoć, neće. Dobit će oni sve do kraja, moramo i mi, i u međusobnoj ne izgubiti. Osijek i Lokomotiva se bore za Europu i idemo im i goste. Djeluje mi zahtjevno, jako.  A bas mi je nezamislivo da sve to pobijedimo, tako da sam 100% siguran da će nam trebati pobjeda u međusobnoj za 8 dana

Quote from: R13KA on 27.04.2024, 18:12Moramo pobjedit sve do kraja, nama sanse da ovima neko uzme bod.  Imamo toliko težak da ako uspijemo napravili smo čudo lokomotivu, Osijek i Varaždin vani i sve moraju bit pobjede. Ne treba se nadati da će nam neko pomoć, neće. Dobit će oni sve do kraja, moramo i mi, i u međusobnoj ne izgubiti. Osijek i Lokomotiva se bore za Europu i idemo im i goste. Djeluje mi zahtjevno, jako.  A bas mi je nezamislivo da sve to pobijedimo, tako da sam 100% siguran da će nam trebati pobjeda u međusobnoj za 8 dana
Dobiti Lokom i dynameto doma a tada možemo i odigrati dvije neriješeno vani prije Slavena jer bi imali bod vise u zadnjoj utakmici od režimskog.
Volim grad koji teče

S
Quote from: Starless on 27.04.2024, 18:35
Quote from: R13KA on 27.04.2024, 18:12Moramo pobjedit sve do kraja, nama sanse da ovima neko uzme bod.  Imamo toliko težak da ako uspijemo napravili smo čudo lokomotivu, Osijek i Varaždin vani i sve moraju bit pobjede. Ne treba se nadati da će nam neko pomoć, neće. Dobit će oni sve do kraja, moramo i mi, i u međusobnoj ne izgubiti. Osijek i Lokomotiva se bore za Europu i idemo im i goste. Djeluje mi zahtjevno, jako.  A bas mi je nezamislivo da sve to pobijedimo, tako da sam 100% siguran da će nam trebati pobjeda u međusobnoj za 8 dana
Dobiti Lokom i dynameto doma a tada možemo i odigrati dvije neriješeno vani prije Slavena jer bi imali bod vise u zadnjoj utakmici od režimskog.

To je ono što ja lupam ovih dana k'o "pokvarena ploča". Ne izgleda tako užasno ako kažemo da moramo dobit dvije sljedeće. Ako odemo na +5 nakon Dinama, gotovo je. Tada ni Dinamo neće dobit Osijeka u Zagrebu.

R
Quote from: SandroB on 27.04.2024, 18:55
Quote from: Starless on 27.04.2024, 18:35

To je ono što ja lupam ovih dana k'o "pokvarena ploča". Ne izgleda tako užasno ako kažemo da moramo dobit dvije sljedeće. Ako odemo na +5 nakon Dinama, gotovo je. Tada ni Dinamo neće dobit Osijeka u Zagrebu.
Kako dobit u ovom trenutku 2 najjača moguća protivnika?  Jebeni Dabro i Godin lakat, odnosno smrad Bell, doveli su nas u tešku situaciju. Ali Dabro jebeni, prazan gol danas i na Maksimiru penal u 90.   Da se ta jebena sreća ne može jednom okrenut na našu stranu

Pouka dana je ne očekivati ništa od nikoga

Sami protiv svih
MAGICA FIUME

Z
Quote from: worm on 27.04.2024, 21:39Pouka dana je ne očekivati ništa od nikoga

Sami protiv svih

Nisam ništa ni očekivao od drugih... sve ide po planu...

Vidim da me ne doživljavate po pitanju moje tvrdnje da ćemo ove godine uzeti SVEEE.
Ekipa, opušteno, nisam vjernik, ali u karmu vjerujem. Nije mi se jednom obila o glavu za nepošten pristup. Bićemo prvaci, a i Važ je naš. Koliko god mediji gurali dinama, bolji smo ih. Pod uvjetom da sude stranci. No sikiriki