SHNL 32. kolo: Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 28.04.2024, 19:30h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.04.2024, 10:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ovo nije san, nego je zbilja,
na par koraka smo od cilja.

Ja se osobno ničega ne plašim,
sve je i dalje u rukama našim.

Ne rabi nit pomoć božice sreće,
ekipa do kraja gol primiti neće.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

S kim ono igramo sljedeću? Koga moramo pregaziti kao plitak potok?
Lokomotiva, kaže naslov teme, doooobro..... zar netko zaista misli da će se čižmice drukčije pripremiti nego do sada? Ovu treba ne samo pregaziti potočić, nego ga toliko ispljuskati da na kraju od potočića ostanu samo posvuda razbacane lokvice.

Dečki, samo dat sve od sebe pa kako bude, a kasnije neka se benzinske same nude za stajanje.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Do kraja prvenstva cu valjda imat bijelu kosu ko Gandalf,sve gore od gorega, od vazala do vazala sve do azdaje.
Veseli sto ovi nasi ratnici ne gledaju previse gdje i kako idu,idu hrabro ali i mocno, puni samouvjerenosti. Da to nije neka lijepa igra, to se vidi iz aviona a lijepota je iscezla onog momenta kad nam je zamirisalo prvenstvo, kad smo osjetili da je realno i moguce,tada se igra pretvorila u svrsishodno stampanje bodova. Melji protivnika ali mu nedaj prostora da ubode,a mozda je sreca u nesreci da centar zla motivira nase suparnike ,i nasi to znaju,siguran sam,tako da i nasi igraci igraju na visokim okretajima u stanju najzesce pripravnosti za svaku potencijalnu opasnost.

Nisam popratio Lokomotivu ali vidim po komentarima prijatelja i po vasim komentarima da je to dosta opasna ekipa na celu s dobrim trenerom. Zanima me i njihov pristup, dali ce u svom interesu pokusat napadacki da osvoje sva tri boda u borbi za Evropu ili ce bunker i zrtvovanje za pomoc matici. Interesantno je da su drzali u nekakvom sahu mordor dobar dio utakmice ali su ovi ipak uspjeli pobjediti na krilima raspolozenog Bela.

Da Sopa sa svojim strucnim timom zna neutralizirati Lokomotivu vec je pokazao, i ne sumnjam u njegovu pripremu, a jedino me strah nasih igraca koji su na rubu sa zutima i brzopoteznih mordorskih jataka koji cekaju poput hijena.
Selahi kao vrlo bitan nas igrac je ociscen i ozdravio od zutice, ali opasno plese nekolicina,sto "vaznijih" tako i ostalih bitnih kotacica. Jedan od njih je i preporodjeni Marko Pjaca koji ce, mogao bih se kladiti u to, bit meta nekih provokacija i koskanja gdje ce igrac Lokomotive ici svjesno u dobivanje zutog ako ce isti biti plodan na suprotnom igracu.

Navodno su i nekolicina igraca dinama u opasnosti ali mogu se samo nasmijati na tu konstataciju jer ipak sudi njihov najjaci igrac,Dario Bel.

Jedva cekam utakmicu i da vidim koje su to promjene osim Sopine duge crne kose koje ce se ukazat.

Pjaca nece dobit zuti sigurno. Prvo nije takav igrac, a drugo malo je preocito.
Ali Galesic, Hodza i prije svega Goda su ocite mete.
Mene vise jebe sto znam da Mierez nece dobit treci zuti ovo kolo sto god napravio, nego sljedece pred Dinamo za obicno remplanje ako treba.

M

Sta je stvarno prodano samo 700 karata?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Izgleda da je.. Ja sam očekivao 2000+ ali kako se čini neće to puno preko 1000.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Meni se to jako malo cini. Odkud ta info?

Termin nije najbolji, ali bez problema se da biti u krevetu do 1 ujutro maks i sutradan ustat na posao. Barem ja. A i rekao bih da su neki i spojili do srijede.

Ja i dalje mislim da ce sutra sve otici, ako nis sigurno bar 1000 ce nas biti.

A ljudi šta kupuju karte pitaju koliko je prodano i u tom trenutku je bilo oko 700. Prvi dan je bilo 450 ja mislim.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Napisao sam vec na drugoj temi al nek bude i ovdje.. Lokosima 5 bitnih igraca na 2 žuta pred Osijek: Canjuga, Krivak, Mersinaj, Smakaj i Marić tako da bi i oni mogli malo smanjit agresivu

F
Samo jedno pitanje za vas iskusne gostujuče navijače 🙂; Kakva je procedura za Kranjču kada se dolazi autom iz Ri? Policija dočeka na Lučkom, pa se vozi uz pratnju ili ne? Jeli parking blizu stadiona? Su nam auti na sigurnom?

F
Sad tek skužio da nije bilo samo jedno pitanje 😇

Da, da i da. Nemas brige. Uz Pulu to je najblize i najjednostavnije gostovanje.

F
Quote from: Snjesko on 26.04.2024, 08:22Da, da i da. Nemas brige. Uz Pulu to je najblize i najjednostavnije gostovanje.

Vrlo jednostavno  😉
Hvala ma odgovorima

Ajde da su i SN napokon napisali članak o kmečanju Ljokomotiv na gol Smolcica u kupu:
Još su uvijek svježe scene iz Kranjčevićeve s početka mjeseca gdje su Riječani preko izabranika Silvija Čabraje golom Ivana Smolčića stigli do finala Kupa i dvostrukog "bonus šlagera" s Dinamom, u kojoj su domaći igrači prosvjedovali jer je gol pao iz kornera nakon akcije u kojoj je Art Smakaj, nenamjerno pogođen loptom, prvo pao, pa pogledao gdje je lopta otišla (a stigla je do Jankovića), a onda opet netragom "nestao", odnosno, zalegao na travnjak. Ako bi se pričalo o poštenju, odnosno fair playu, Smakajeva pretjerana teatralnost, kojoj u nogometu ne bi trebalo biti mjesta, u konačnici je njegovu momčad koštala primljenog pogotka i poraza, nikako udarac Jankovića.
Treba i napomenuti da smo dva puta izbacili loptu kad su imali njihovi igrači ležarinu na travi a tada bi nam je kurvinski vratili loptu uz našu korner zastavicu te vršili presing.
Volim grad koji teče