SHNL 34. kolo: Varaždin - Rijeka, subota 11.05.2024, 17:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 09.05.2024, 18:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: fox on 11.05.2024, 17:38Drugi gol nema veze s Labrovicem, a i prvi nije nikakva očita greška njegova jbga. Ne brani se to baš tako lako :bo:  Dilaverovi i Čabrajini golovi

Ne gledam kao greske nego da je covjek u finisu sezone morao biti Tafra s Poljuda '99 a nije obranio apsolutno nista.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Na pomolu rat Sopićevaca i anti-Sopićevaca.  ;D
#degenerik

Quote from: Arci1984 on 11.05.2024, 17:39Labrovic nije kriv ni kod jednog gola

Ma za prvi mogu nešto baciti na njega jer lopta mu je prošla praktički kroz ruke. Ali Dilaver jasno neusporedivo odgovorniji. Više ovo što sthlm1987 kaže, očekuješ da neće baš svaki udarac popit gol, a zadnjih 10 udaraca = 7 golova.

Čabraja 100% kriv za drugi gol.
#navodninavijač

F
Da, slažem se,  nema katastrofalnih grešaka,  ali forma je u silaznoj putanji...

Jbga, Loksa, Dinamo i sad, Labro nije u formi. Meni je posebno drag, ali kako bi se reklo, nema svetih krava.
Dok je putovala lopte od njega prema Čabraji rekao sam "uh, spora i kratka, hoće li je Varaždinac presjeći?"
I ne zaboravimo, u vidu prodaje, sve se gleda

Jedina moja "zamjerka" Sopiću ovdje je Veiga, taj je odavno trebao Džuahrinim stopama.
#degenerik

Na poluvremenu vratit na 4141, izmjene i dobivamo. Ko ga jebe...

F
Body language je toliko kriminalan da nije bilo ni podizanja ruku kod zabijenog gola ::)  :P

Ajde, sve u svemu, Sopa je uspio odmoriti dosta igraca za srijedu, a gubimo samo jedan razlike
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
Miskovic bi danas trebao Sopicu objasnit sta je Rijeka, nismo ti mi Rudes. Znaci ovo me iznerviralo sad jako. Posrao se po svemu dobrom sta je napravio.

Uf, ovo je cisto rusenje prodajnih cijena. Sopic kao da ima za cilj sjebati budget za drugun sezonu ovom tekmom.

Quote from: Arci1984 on 11.05.2024, 17:55Miskovic bi danas trebao Sopicu objasnit sta je Rijeka, nismo ti mi Rudes. Znaci ovo me iznerviralo sad jako. Posrao se po svemu dobrom sta je napravio.

Ma dobro, ajd pricekajmo kraj utakmice, jos se moze svasta dogoditi...
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

S
Dilaver i dalje dirigira na terenu kao da je Beckenbauer...