Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

From Rijeka's 🇭🇷 perspective, if they pass Corvinul and play Sheriff 🇲🇩, they will be seeded both in EL-PO and ECL-PO.

If they play Elfsborg 🇸🇪, they will be unseeded both in EL-PO and ECL-PO

---

Trebamo svakako navijati za Moldavce u 2. pretkolu iako po prikazanom, Azeri su ih u uzvratu stisli solidno i to sa igračem manje. U Moldaviji se Sheriff pak napromašivao. Bit će im zanimljiv dvoboj protiv Šveda.

Nisu oni za bacit jer na temelju koefa uredno igraju grupnu fazu svake godine...
#navodninavijač

S
Realno napokon nas je posralo. Sada ako se ovo sa brda opamete imamo skupine

Quote from: Projeto on 22.07.2024, 13:48Ajme kakva prilika. Igrati ćemo sigurno skupine, neće ovo uprava propustiti.

Da bar ima neki način da si osiguram ulaznicu za 4 tekme domaće u UEFA skupinama, odnosno da baš budem siguran da ću imati priliku kupiti kartu za  Rijeka - Manchester. :)
Šta se grupe šire na pet ekipa il nešto?

#degenerik

Quote from: Fornax on 22.07.2024, 14:08
Quote from: Projeto on 22.07.2024, 13:48Ajme kakva prilika. Igrati ćemo sigurno skupine, neće ovo uprava propustiti.

Da bar ima neki način da si osiguram ulaznicu za 4 tekme domaće u UEFA skupinama, odnosno da baš budem siguran da ću imati priliku kupiti kartu za  Rijeka - Manchester. :)

Ne, na 36. I nisu grupe nego jedna grupa. Jel ti uopće pratiš nogomet? Znaš što je zaleđe?
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

QuoteZnaš što je zaleđe?
Ono di su Ustaše?
#degenerik

Quote from: Fornax on 22.07.2024, 14:08

Nema grupa. Jedna grupa se igra u svim Europskim natjecanjima, samo će se izvući protivnici. Sudionici LP i EL imati će 8 utakmica, a u KL 6 utakmica.

Ja sam majke mi mislio da je ta reforma samo u UCL.

#degenerik

T
Nećemo se bavit ovime ali, ako ispadnemo od Rumunja u Konferencijskoj ligi idemo na Astanu ili na Moldavce (opet):

CS Corvinul 1921 Hunedoara (ROU) or HNK Rijeka (CRO) vs FC Milsami Orhei (MDA) or FC Astana (KAZ)

Ma ove ako ne projdemo treba zrušit sve i posadit krumpir
Europa je jedino mjerilo!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 22.07.2024, 17:38Ma ove ako ne projdemo treba zrušit sve i posadit krumpir

ove ćemo morati proć bez Fuće.

23.07.2024, 13:26 #146 Last Edit: 23.07.2024, 13:27 by deva

M
23.07.2024, 21:46 #147 Last Edit: 23.07.2024, 22:37 by moreplovac
Može pitanje za one koji idu, na kojoj će tribini biti naši, neznam koju da uzmem?
B1,A3,A1

Sve 5, skuzio, tribina je B3

A
Na dnevniku HRT najave za sutra Hajduk i Osijek i onda se prebacili na prijateljsku Dinama o Rijeci ni riječi

Rekli bi kod mene na selu, jebe nas ko stigne.
Ima i ona nije me jebo samo tko nije pit'o, ali ta je preprosta čak i za moj ukus. Pa ju zanemarite, kao da je ni nema.