Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Jako jako premalo

Quote from: Ian Curtis on 20.08.2024, 11:29
Quote from: Morcic on 20.08.2024, 10:48Gostojuci sektor ima 2200 mjesta, sada je pitanje hoce li davati cijeli sektor u prodaju ili 5%.

800 ćemo dobiti.

Prodaja će ići preko kluba, vjerojatno na kućicama.
Će si klub zet kakovu maržu?  ;D 
#degenerik

20.08.2024, 11:54 #257 Last Edit: 20.08.2024, 12:04 by Starless
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.08.2024, 11:17Armada i zeleni se ne vole tako da pamet u glavu, moglo bi bit svega
Napravili smo 1990 veliko sranje po Ljubljani,bilo nas je oko 500 tinjak a poslije su Olimpijini navijači jer tada nisu još bili Zelenjave bar mi se čini izjavili da im je uzor Armada.
Volim grad koji teče

Kako stvari stoje, šanse da ćemo u najvažnijoj utakmici unazad nekoliko godina imati pun stadion se velikom brzinom približavaju nuli.

Bit će super ako nas bude više od 6K.
#degenerik

Mene kao (jos uvijek) ne-clana-ni-pretplatnika (znaci kao navodnog navijaca i hejtera) karte za 2 osobe dodju 112€ (za clanstvo i karte na istoku).

Propustit cu, ali cu se pocastiti pretplatom ako se kvalificiramo u KL i dovede pojacanja za KL.

Odlucio sam biti konzument (ne navijac) ove sezone.

A
Nije naša EU sezona, ali ne znam gdje drugdje postati...nisam pročitao članak, ne znam tko je u pitanju, ali riječi mu se pozlatile, tko god to izjavio  :neretljak:

https://www.index.hr/sport/clanak/qarabag-ce-vec-danas-osigurati-prolazak-u-ligu-prvaka-ne-bi-me-cudila-pobjeda-20/2592017.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Za hrvatski keficijent je bolje da Dinamo igra EL jer tamo neke pobjede može nalupati, a u LP će samo bit nalupan. Za HNL je bolje da igra EL jer će manje para dobiti pa je moguĉnost još većeg ambisa između Dinama i ostalih bar teoretski smanjena.
A i drago mi je kad gube. A naročito mi je drago kada Jakirović gubi.

Ispričavam se ako je to nesportski i nekolegijalno, ali i ja sam krvav ispod kože.

R
A što se ispričavaš. Ko ih jebe.  :svakacast:

A
Quote from: Vado Magnar on 20.08.2024, 20:28Za hrvatski keficijent je bolje da Dinamo igra EL jer tamo neke pobjede može nalupati, a u LP će samo bit nalupan. Za HNL je bolje da igra EL jer će manje para dobiti pa je moguĉnost još većeg ambisa između Dinama i ostalih bar teoretski smanjena.

Ispričavam se ako je to nesportski i nekolegijalno, ali i ja sam krvav ispod kože.

Što to nama konkretno donosi taj famozni hrvatski koeficijent? Broj klubova u EU natjecanjima i razinu natjecanja u kojoj ćemo startati ili griješim? Mislim da nama to ne znači gotovo ništa u odnosu na naš osobni koeficijent. Eventualno EU sa trećeg mjesta jer sa četvrtog se neće ići...ako u ovakvoj jadnoj ligi ne možemo biti niti treći, onda bolje EU gledati na telki...Dakle poraz gnjka uvijek i svugdje, još sa debeloguzim, neprocjenjivo, za sve ostalo tu je mastercard :)

Ove godine je državni keoficijent nama donio popravni ispit jer smo kao drugoplasirana momčad krenuli iz EL. Iduće godine bi trebalo biti isto. Tako da nije posve bezveze (iako je nedavno došlo do većih promjena pa možemo kao HNL dosta propasti i da i dalje imamo iste benefite).
Ali da, klupski je najbitniji jer kao nositelj izbjegavaš druge nositelje koji su u pravilu momčadi veće ili iste kvalitete.

A
Quote from: Vado Magnar on 20.08.2024, 21:06Ove godine je državni keoficijent nama donio popravni ispit jer smo kao drugoplasirana momčad krenuli iz EL. Iduće godine bi trebalo biti isto. Tako da nije posve bezveze (iako je nedavno došlo do većih promjena pa možemo kao HNL dosta propasti i da i dalje imamo iste benefite).
Ali da, klupski je najbitniji jer kao nositelj izbjegavaš druge nositelje koji su u pravilu momčadi veće ili iste kvalitete.

A koeficijent bolji od ovogodišnjeg će nam kao drugome donijeti što? Ligu prvaka u kojoj ćemo ispasti u prvoj utakmici? Budimo realni, mi nemamo sportskih ambicija više od KL osim slučajno, a i tamo nemamo što tražiti. I to nismo samo mi. Tu su i južnjaci i bezlični. Nema smisla gurati se gdje nećemo niti kolo, najviše dva preživjeti, radije bez popravnog sa dobrim klupskim koeficijentom izboriti mjesto gdje si konkurentan. Što znači popravni? Znači da si premješten tamo gdje i spadaš. Ne znam jesam li uspio razjasniti moje misli vezano uz taj famozni nacionalni koeficijent, ali vidim da se slažemo da je naš klupski najbitniji. Što se mene tiče, nacionalni može biti takav da niti gnjk kao prvak ne započinje u LP, pa makar mi igrali sva tri pretkola KL, ali kao nositelji.

Ne razumijem te posve ali ok. Hipotetska situacija u kojoj bi igrali kvalifikacije za Lp kao neprvak znači:
a) ogroman nacionalni keoficijent joji se postigao i s drugim klubovima, a ne samo prvakom. Dakle, dobra stvar jer bi mi vjerojatno bili jedan od tih drugih klubova.
b) dva popravna ili direktni ulazak u KL ili EL.
c) znači da bi bili barem doprvaci. Not great, ali solidno.

U svakom slučaju ne vidim niš lošeg u tome.

Bottomline: prijezir prema Dinamu je jedna stvar, veliki navionalni koeficijent druga. Pogotvo što bi takav koeficijent trebao biti posljedica i naših dobrih igara u Europi.

Quote from: Vado Magnar on 20.08.2024, 20:28Za hrvatski keficijent je bolje da Dinamo igra EL jer tamo neke pobjede može nalupati, a u LP će samo bit nalupan. Za HNL je bolje da igra EL jer će manje para dobiti pa je moguĉnost još većeg ambisa između Dinama i ostalih bar teoretski smanjena.

hrvatski koeficijent je nepostojeća stavka
moramo 3 ili 4 sezone imati po 2 kluba u skupinama i onda možemo o koeficijentu, možda
Europa je jedino mjerilo!

Neka ova sezona buda prva od tih četiri! ;)

# zajednosmohrvatska

Ovo su naši sportski prijatelji i moramo biti ponosni kako ih vodi naš bivši trener.

Mora nam biti toplo oko srca kad vidimo Ristu sa trakom oko ruke, Nevistića na golu, Mišića kako suvereno vlada sredinom terena, a tek Pjaca, kojeg smo pripremali cijele godine da bi sada zabio gol, uklizavao... Najbolji na terenu!

A nemojmo zanemariti da što više novaca zaradi Dinamo da će to utjecati i na naš "bađet" jer Dinamo zarađuje za cijeli HNL!

:neretljak: