Europska sezona 24/25

Started by Bobic, 22.05.2024, 08:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ne bih volio da im dođe Kovač, ako ima istine u tome. Nama bi legao takav trener kao budali šamar.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Nego hoce Mrcela natrag u Rijeku  :bo:

K

Quote from: D2 on 18.09.2024, 18:00Ne bih volio da im dođe Kovač, ako ima istine u tome. Nama bi legao takav trener kao budali šamar.

Biti će Pinokio ili Kovač. I to nije dobro za nas.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2024, 18:12
Quote from: D2 on 18.09.2024, 18:00Ne bih volio da im dođe Kovač, ako ima istine u tome. Nama bi legao takav trener kao budali šamar.

Pa mi nismo sposobni uzeti 2 mjesto tako da im Mrcela moze preuzet ekipu sto se toga tice

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2024, 18:12

Kovač je lud k'o puška i igrači će ga uskoro zamrzit pa je to sasvim ok. Bitnije rezultate im ne može donijeti.
A Pinocchio bi im mogao kasicu prasicu razbit i potrošit sve novce, a možda, uz malo sreće i neki rezultat postići.

Jakirović? Nazad u 'ercegovinu.

R
Samo da nam ne ukradu Kznara, a na kraju oće....

A
Samo bi htio reći kako sam sinoć guštao ko svinja u blatu. Malo me "ubilo" što nije dvoznamenkasto, ali neka, guštao sam hebeno :) gušti su gušti, a ako se netko sa time ne slaže, nek bolje me pušti :D

B
Ajde popravilo mi vecer ovaj kraj susreta u maksiruglu. Penal na kraju, pa kmecanje bjelice za crveni. Sad kvalitet kmek baturine u izjavi nakon. Bilo bi jos bolje da jos jedan debakl bio ak sto je tu je

K
Francuzi se čude kakav je ovo teren

V
Ovo kako je sudac odsudio zadnjih 15-ak min utakmice je tocno preslika onoga sta mi moramk gledat iz sezone u sezonu.
Simlaticna su mi kmecanja o sudenju od strane purgera, nimalo dvolicno...

B
Inace kolicina proljeva koju je iskipao komentaor- o nekom novom dinamu, novom treneru koji je uspio u  samo kratko vrijeme stvoriti novu energiju, kako puno bolje sve nego u minkenu...

Ajde svinje, da nije bilo kise i nenogometnih uvjeta nebi pricali o tome... a porciju od Bayerna ce uskoro potvrditi prvo jace ime koje dode u normalnim nogometnim uvjetima

R
"Kažu mi da je na Petku bio penal kao što je bio i njihov. Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti" - rekao je veznjak Dinama. Mišić kme kme

Z
ovi debili se jučer tukli na sjevernoj tribini  :svakacast:  :neretljak: . to me podsijeća na neke srpske derbije.

I
Potukli se doktor i odvjetnik