Matjaž Kek

Started by Fornax, 23.05.2024, 18:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Bjelica,ili mr. Odšteta.

Ubio bi nas.

Pa šta biste vi prihvatili Bjelicu nakon onog sranja sa korporacijom.

Samo nam još trebaju opet podijele po tribinama.

R
Jako gazdu boli kita kako bi ga mi prihvatili

https://share.google/xIy6IKlYMTUvfPj9C

Ocekivano, Kek zeli veci "bađet", nece doc samo bit prolaznik. Jesu li na tim silnim kavama dogovorili pojacanja? Moze li Culina dovesti to sto se planira?

D
Kakav Bjelica, u dupe nek si pretplatu stavi odmah.. imamo jos mrve ponosa ipak

K
Ne može

Z
Bjelica je propao ko žeton. Davni su bili dani u Lechu, Speziji i Austriji Bec kad je bio dobar.
Zadnji rezultat mu je u dinamu, kad ono 2018.?
Sad je 2026. Sve nakon dinama je flop.

18.05.2026, 22:47 #112 Last Edit: 18.05.2026, 22:59 by NdockytovaLinijaKretanja
Pritom legendarni slovenski trener odmah odbacuje glasine da bi mogao odustati od povratka u HNK Rijeka zato što se boji da bi time mogao "uprljati" svoj gotovo božanski status koji uživa na Kvarneru.

"Rijeka je uz NK Maribor klub koji iznimno poštujem i koji mi je mnogo dao. Pokušao sam mu to vratiti na svoj način. O ponudi Rijeke ne bih razmišljao kao o ponudi bilo kojeg drugog kluba. Ovdje novac nije pitanje. To je posljednja stvar. Ako se u sportu nečega bojiš ili kalkuliraš, to nije pravi način. Povratci mogu donijeti zadovoljstvo ili razočaranje. Iz tog kuta sigurno ne gledam na stvari. Imam dovoljno energije, zdrav sam i imam – za neke više, za neke manje – znanja da se vratim nogometu. Ako to bude Rijeka, ja ću biti najsretniji jer ću se vratiti negdje gdje sam poštovan. Ali nisam toliko naivan da živim od stare slave. Ljudi se mijenjaju, nogomet se mijenjao, mijenjala se Rijeka, promijenio sam se i ja. Taj 'inat' je, međutim, u meni još uvijek vrlo živ", dodao je o toj temi Matjaž Kek.

------------
Dobrodošao nazad !

P.s ovaj citat treba zaljepit na izlasku iz tunela

G

Dobrodošli kući gospodine Kek.

-
Quote from: Goca Bez Lica on 18.05.2026, 23:07

Dobrodošli kući gospodine Kek.

Rupa, a ne Pasjak  ;D

G
Došao je danas, šokirale ga cijene u odnosu na 2018. pa je skočio do Bazovice po Grana Padano i ostalo te sad se vraća preko Pasjaka za pravo.

K
Sad vidim sliku, Kek, Mišković i Čulina na kavi.
DRS vjerojatno drugim poslom negdje

R
No Darko, no party....
Antonini pristojno, pazeći na badžet, samo čašu vode. Sjedi jadan kao sa brani diplomski rad,
a ova dvojica s druge strane komisija.
Face im nekako izgledaju kao da slijedi ona najgora rečenica na ispitu, tipa ne znam kolega, ne čini mi se da ste to baš svladali...

Z
zasto Sanchez nije s njima?

..viki ne pije kavu..samo čaj..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..