Matjaž Kek

Started by Fornax, 23.05.2024, 18:53

Previous topic - Next topic

smireni and 1 Guest are viewing this topic.

Z
18.05.2026, 12:29 #90 Last Edit: 18.05.2026, 12:34 by Zelko Maler
nalaze se oni stalno bez da ih itko vidi,a sad nije baš ljeto.
pa zna se zašto su na kavi. Nije ovo tip kave "nismo se dugo vidjeli ajmo na kavu i pričat o ženama i o financijskim ulaganjima"

ovo je tip kave "želim da budemo viđeni"

R
Možda Kek imam ambiciju kupiti Rijeku, pa može kao nekad pokojni Ćiro u Dinamu bit i vlasnik i direktor i sportski direktor i trener.
Ako nema odjednom u kešu, možda bi  Miško pristao i na rate....
Sačekajte malo, a ne odmah optužbe da smjenjuje trenera....

J
Ja stvarno ne kužim čemu čuđenje i raznorazne teorije. Miško i Kek su dobri ko anas i ahmad. Kad je kek odjebo slovence (12/2025) otvorila se mogućnost za povratak i viktoru su dani na Ruji bili odbrojani.

Sjetimo se prvog napada kućnog na sancheza kad je čovjek uzeo par dana odmora i otišo doma. U to vrijeme Rijeka je počela igrat dobar nogomet, prošla dalje u europi, sve je počelo dobivat smisao i ja sam bio šokiran kad sam čitao te pizdarije od kućnog. Naravno, to se događalo nedugo nakon kekova odlaska iz SLO što tada naivno nisam povezivao.

Drugi napad je uslijedio nakon nove euforije, junačkog ispadanja u europi. Napadačkog nogometa u gostima kod 10 puta vrijednije ekipe, nešto što nismo vidjeli ni-ka-da! Opet je usljedio šok i nevjerica, koji se kurac sad ovaj uhvatio trenera.
Da bi sve kulminiralo nakon Gorice. Taj debakl je bila zeleno svjetlo za tjeranje trenera.

Zašto je bilo potrebno diskreditirat VS-a?
Nije isto Keku vratit se u klub na mjesto trenera kojega su ljudi voljeli, lakše je pojavit se kao mesija koji će spasit stvari.

Dovoljno je napravit malu kronologiju naslova vukušićevih tekstova. Red pljuvanja po treneru, red najava povratka Keka. Pa su mu u tome poslužili neke klupske legende sa izjavama o previše rotacija u ekipi, a drugi dan bi legao naslov "Evo što je Kek rekao o povratku u Rijeku, navijači oduševljeni."

Quote from: Johnson on 18.05.2026, 13:22Miško i Kek su dobri ko anas i ahmad

Tko ima čiju tetovažu na prsima? Ako Miško ima Kekovu, jel sa šiltericom ili bez?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

G
Quote from: Fiume e basta on 18.05.2026, 11:55Jutros opet viđeni na kavi D.M i M.K. :vijesti:
Slike kruže....ne sumnjam u autentičnost.
Mislim da je "Vološćica" u pitanju.

Prvi put sam bio pod stresom kad je Kek gradio šampionsku Rijeku, danas nakon dva naslova planiram uživati od početka.

Samo da opet potraje barem 5 godina uigranog presinga (a ne ovaj kaos danas), reposjeda, granitne obrane i brojanje samo jedne jedine statistike koja je bitna - pobjeda da ili ne.

J
Ma nama je ovo win win situacija. Koliko god mi se gadilo sapunjanje daske lakše mi je da se to radi zbog Keka, a ne zbog nekog ćorluke i sl. Ono što me frustrira je nedostatak nezavisnog novinarstva. Većina ljudi s tribine informacije dobiva isključivo iz novog lista ili prenesenih članaka na druge portale. Monstruozno je kako klub formira javno mišljenje preko pičkastih priučenih novinarčića. Više vrijedi jedan tekst matteonija koji ne jebe Rijeku 5% nego 20 pamfleta DV-a. Žalosno je to sve skupa.

..mene baš interesiraju dvije moguće situacije, prva gdje drs objašnjava keku zašto je doveo tog i tog, ajmo reć ', igrača, a druga ,na čiju će stranu gazda, na frendićevu ili poslušnikovu, odnosno hoće li biti naručenih članaka u nl?..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

ja bi rađe čorluku nego keka, Treba nam neka normalna energija koju ti neće dati ni Sopić, Jakirović, Kek a neće ni Đale koji je počeo šizit pred kraj mandata zbog cijele situacije u klubu ali bi i tu neka staloženija mentalno osoba morala bolje reagirati. Najboljim se pokazuje Sanchez jer ima sve što ovi nemaju, a još uz to ima ono najbitnije za klub, rezultat u Europu, znam da je gotovo i da ide, ali mi je žao da smo toliko smeće od kluba da imamo najboljeg trenera u povijesti HNL-a. Nije ovo nikakvo preuveličavanje, samo dokaz da mi ne zaslužujemo Sancheza koji će bit u nekom velikom Europskom klubu uskoro. Mi kao klub jako lijepo dobro i stabilno funkcioniramo, ono šta neki vide kao nestabilnost je da vlasnik ima fetishe da na vrhuncu mora pokazat lažnu dominaciju da mu ego ne bude povrijeđen tako da uništi atmosferu u i oko kluba. Problem koji on ima sa Sanchezom je taj da Sanchez sa Miškovićem priča ravnopravno, kao poslovni partneri, kolege. A ne u položaju submisivnosti kao Đale. Kek je legenda i treba ostati na tome, on je svoje odradio i ja ga neželim više viđati u ikakvom kontekstu Rijeke, ušao je u povijest i to je to. Nama treba trener jedno 15tak godina mlađi od Keka da duoročno preuzme, to je mogao biti Sanchez ali presidente nije htio dignuti klub  na viši nivo bez ikakvih ekstra ulaganja.

K
Ne znam odkuda te inf. da stiže Kek, ali ja bih se kladio da to nije istina, pogotovo da sjedne na klupu kao trener. Jednostavno mi to ne drži vodu, s obzirom na Kekove godine, a i njegov intelekt. Baš se njemu da s 60 i kusur godina stavljat šilticu i je.bat po ovim našim livadama, prepirat s sucima itd., pa bio neznam kako dobar s Miškecom. Eventualno kao neki savjetnik, ala Tomo Ivković. Prije će se vratit Jakir ili pojavit Bjelica s Pilipovićem na klupi nego Matjaž. Po meni je to patka samo takva.

Quote from: koma on 18.05.2026, 14:42Ne znam odkuda te inf. da stiže Kek, ali ja bih se kladio da to nije istina, pogotovo da sjedne na klupu kao trener. Jednostavno mi to ne drži vodu, s obzirom na Kekove godine, a i njegov intelekt. Baš se njemu da s 60 i kusur godina stavljat šilticu i je.bat po ovim našim livadama, prepirat s sucima itd., pa bio neznam kako dobar s Miškecom. Eventualno kao neki savjetnik, ala Tomo Ivković. Prije će se vratit Jakir ili pojavit Bjelica s Pilipovićem na klupi nego Matjaž. Po meni je to patka samo takva.

Ti si bio ispod kamena zadnjih 3-4 mjeseca? Čovjek je bio valjda na 3 podkasta di je spomenuo da mu fali treniranje nekog kluba i di je indirektno bio svaki put potvrdio da bi se vratio u Ri.

Z
18.05.2026, 14:57 #100 Last Edit: 18.05.2026, 15:00 by Zelko Maler
Quote from: koma on 18.05.2026, 14:42Ne znam odkuda te inf. da stiže Kek, ali ja bih se kladio da to nije istina, pogotovo da sjedne na klupu kao trener. Jednostavno mi to ne drži vodu, s obzirom na Kekove godine, a i njegov intelekt. Baš se njemu da s 60 i kusur godina stavljat šilticu i je.bat po ovim našim livadama, prepirat s sucima itd., pa bio neznam kako dobar s Miškecom. Eventualno kao neki savjetnik, ala Tomo Ivković. Prije će se vratit Jakir ili pojavit Bjelica s Pilipovićem na klupi nego Matjaž. Po meni je to patka samo takva.

Treba nam nakon Sancheza trener motivator. 🤡

I
18.05.2026, 15:34 #101 Last Edit: 18.05.2026, 15:36 by Ian Curtis
Kek si sigurno neće dozvoliti da dođe ovdje dok se vodi ovakva sportska i financijska politika.

Ne zaboravimo da se Keku dopeljalo 120 igrača i dale 4 godine da osvoji prvenstvo.

Šta bi on s ovom ekipom i ovom transfernom politikom?

Ako dolazi Kek, Miško mora zavući ruku u džep, izbaciti zmiju otamo i početi vaditi lovu.

Ja iskreno sumnjam da je Kek taj, svi ćemo očekivati čuda, a on to neće moći odraditi.

Uostalom, ne bi bilo prvi put da Kek namiriše govno i odustane od dogovorenog povratka.

Prije da ćemo dopeljati nekog Šafarića ili Gregurinu kojima će Rijeka biti iskorak u karijeri i koji su navikli raditi bez love.

A sada je i Miro Stipić slobodan. ;D

I
Bjelica je bez angažmana...

I
Quote from: Zelko Maler on 18.05.2026, 12:29nalaze se oni stalno bez da ih itko vidi,a sad nije baš ljeto.
pa zna se zašto su na kavi. Nije ovo tip kave "nismo se dugo vidjeli ajmo na kavu i pričat o ženama i o financijskim ulaganjima"

ovo je tip kave "želim da budemo viđeni"

Mislim da je ovo uobićajen odnos između njih dvojice. Sad je malo potencirano radi trenutka, ali njihove međusobne kave su "pod normalno".

I
Quote from: ispod stijena on 18.05.2026, 15:35Bjelica je bez angažmana...

Bjelica isto hoće lovu i za sebe i za igrače.