Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

Pesimista and 2 Guests are viewing this topic.

17.01.2025, 22:23 #690 Last Edit: 17.01.2025, 22:23 by vMario87
Čovječe, stavljaš igrače koji nisu juniori da provedu 40 sekundi na terenu znajući da 99% neće nijedan dodirnut loptu *u prijateljskoj*.

Ja sam bio uvjeren da se igra u formatu 45+60 minuta.. nisam mogo vjerovat kad sam vidio da ovaj svira kraj.

Usporedba je skroz na mjestu. Em je riječ o 10+ puta većoj minutaži em je bila natjecateljska utakmica.

Mitrović i Radeljić su ulazili branit prekide ili pak napadat na prekidima (Elfsborg) .. ovo su kompletno različite situacije
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Meni je ovo izgledalo ko neka poruka, ne znam. Vidit ćemo sutra

S
18.01.2025, 01:37 #692 Last Edit: 18.01.2025, 01:55 by Snowcrash
Quote from: Kostrena on 17.01.2025, 22:49Meni je ovo izgledalo ko neka poruka, ne znam. Vidit ćemo sutra

Poslije djučerašnje utakmice visoke potrošnje, većina trenera promijenila bi pola ekipe u prvih 11, a manjina bi startala s jedanaest igrača.koji su imali malu ili nikakvu minutažu u pripremnim utakmicama. Obično se za to uporablja zadnja pripremna utakmica.
Mislim da ćemo danas vidjet da li postoji neki potencijal u širini ekipe i tko će se izdvojit kao standardni klupaši.
Hartberg je jučer protiv Brava dobio 2:0 s udarnom ekipom. Osim toga prekjučer su pristala 2 test igrača i posudba iz RBS-a.  Pitanje je koga će oni poslat na teren.     

S
Eto ne igramo protiv Hartberga, kako je najavljeno, nego protiv Grazer-a, a naši prvotimci koji su igrali jučer, danas na rasporedu imaju samo rekuperaciju.

Aleksa
Goda Burcul Kitin Bogi
Rukavina Cici Gojak Butic
Perica Dogan

Na klupi asortiman vece i manje djece.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Jebem u usta i tebe i onoga tko te doveo.
#degenerik

-

K
Prodajte sve ali Dogana ne

L

Quote from: Fornax on 18.01.2025, 14:50Jebem u usta i tebe i onoga tko te doveo.

Tko je šta skrivio?
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 18.01.2025, 15:56
Quote from: Fornax on 18.01.2025, 14:50Jebem u usta i tebe i onoga tko te doveo.

Tko je šta skrivio?

Ne gledam utakmicu, ali ja bih to rekao za svih 11.

S
Quote from: TIR on 18.01.2025, 15:56

Tko je šta skrivio?

Perica u 16 okružen s 3 igrača, i Dogan nekako isčeprka loptu na 5 m - sam i neometan puca direktno u golmana.
Pretpostavljam da je to prouzročilo LGTBQ+ izljeve. strasti.  ;D 

Z
Nažalost mi imamo samo 4 rotacijska igrača ....Rukavina Gojak Bogi i goda.... Ostalo je rubno prva liga.... A i taj Dogan je ispred Perice sto govori koliki je Perića flop

S
Quote from: Zaggy Rijeka on 18.01.2025, 16:24Nažalost mi imamo samo 4 rotacijska igrača ....Rukavina Gojak Bogi i goda.... Ostalo je rubno prva liga.... A i taj Dogan je ispred Perice sto govori koliki je Perića flop

Ilinković je danas bio u toj rotacijskoj skupini, pogotovo prvo pol.
Nažalost, Perica se ne budi, a Dogan izgleda kao da je promašio sport.
Ostalo su ionako bili mlađi i stariji juniori.

Z
Quote from: Snowcrash on 18.01.2025, 16:41
Quote from: Zaggy Rijeka on 18.01.2025, 16:24Nažalost mi imamo samo 4 rotacijska igrača ....Rukavina Gojak Bogi i goda.... Ostalo je rubno prva liga.... A i taj Dogan je ispred Perice sto govori koliki je Perića flop

Ilinković je danas bio u toj rotacijskoj skupini, pogotovo prvo pol.
Nažalost, Perica se ne budi, a Dogan izgleda kao da je promašio sport.
Ostalo su ionako bili mlađi i stariji juniori.
Da mogu se složiti i za Ilinkovica.... Fali nam još jedan stoper te napadač