Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ima u pauzi kakva prijateljska na koju ne mozemo?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ako kupiš kartu za kup s Istrom možeš s reflektora gledat utakmicu s Opatijom na Kantridi.

https://nk-rijeka.hr/rijeka-pobijedila-tolmin-hat-trick-dogana/

Strijelci: 1:0 Djouahra (23′), 1:1 Hadaji (31′), 2:1 Dogan (50′), 3:1 Dogan (59′), 4:1 Gojak (63′), 4:2 Panić (68′), 5:2 Simić (70′-ag), 6:2 Butić (77′), 7:2 Saho (84′), 8:2 Dogan (88′).

RIJEKA: Vučetić, Menalo (od 70′ Oreč), Majstorović (od 46′ Raguž), Burčul, Devetak (od 46′ Bogojević), Ilinković, Selahi (od 46′ Žlibanović), Gojak (od 70′ Valinčić), Janković (od 46′ Dogan), Djouahra (od 35′ Butić), Čop (od 46′ Saho).

Oreč 20 minuta, ohrabrujuće s obzirom na seriju koja slijedi. Zašto je Nais već nakon 35 minuta izašao?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 23.03.2025, 18:24Oreč 20 minuta, ohrabrujuće s obzirom na seriju koja slijedi. Zašto je Nais već nakon 35 minuta izašao?

To sam se i ja pitao. Nije valjda ozlijeda ili još gore - da je raif izgubio.  :jbg:

Quote from: m on 23.03.2025, 18:24Oreč 20 minuta, ohrabrujuće s obzirom na seriju koja slijedi. Zašto je Nais već nakon 35 minuta izašao?

Pa i nije ohrabrujuće, mjesec i pol je bez utakmice: ozlijedio se 1.2., i sad je tek spreman za 20 minuta? Teško će on do nastupa u Koprivnici, što znači krpanje bilo Maneva bilo Menala, nijedan od njih nije za tu poziciju.
#navodninavijač

Zasad znamo da ćemo protiv Goztepea igrati generalku, i to kao iznenađenje za Ivana Mancea.

28. lipnja – HNK Rijeka – ND Primorje (termin će biti poznat naknadno, Rijeka)

5. srpnja HNK Rijeka – FC Oleksandriya (termin će biti poznat naknadno , 2×60, Kranjska Gora)

9. srpnja HNK Rijeka – FK Čukarički (17 sati, 2×60, Kranjska Gora)

13. srpnja HNK Rijeka – NK Bravo (11 sati, 2×45, Kranjska Gora)

13. srpnja – HNK Rijeka – Goztepe S. K. (17.30 sati, 2×45, Kranjska Gora)

Preslabi protivnici, jedna ili dvije malo ozbiljnije tekme nebi bile na odmet

B
Zanima me ukljucuje li i ovosezonska pretplata dolazak na "prijateljske pripremne utakmice u organizaciji NK Rijeka", prosle sezone smo imali nula otvorenih za javnost, nadam se povecanju za ovu sezonu

A
Ove sezone mislim sa to ne piše u onom članku od neki dan. Vjerojatno su makli prijateljske izmponude pa zato korigirali samo za 10%

Z
ko će glumit Ludogorec od ovih? Trebali bi odigrati protiv nekog kluba koji ima latinose i afrikance većinom u prvih 11. Portugalci neki.

..nema špijuna na ruji, prevruće?.
#vranićuizdrži

-

D
Zanima me u kojoj smo postavi, ovakve bi trebali pojesti ako mislimo nesto u europi