Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 12.01.2024, 15:36Obregon  :jbg:

Meni nikako ne ide u glavu da tog retarda jos nismo skartali.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Obregon?Od njega sam odavno odustao jedino šta je igrao to je bilo protiv Šibenika a njega nema.Tanka nam je klupa.
Volim grad koji teče

T
12.01.2024, 21:09 #332 Last Edit: 12.01.2024, 21:10 by toñito
Pogledao tekmu sa slušalicama.
Super je fora šta se na priprema Sopić zaista čuje. I sve šta je govorio Pjaci, pa i Franji i Pašaliću u tom trenutku u igri je imalo smisla. Također skužilo se da za dosta taktičkog pozicioniranja i oko same taktike, da je to zadužen Dario Grabušić, a ne Sopić. Grabušić je sve jako dobro percipirao i kužio igru zajedno sa Đaletom, govorio je kako da se igrači korigiraju (očito nije glup).

- Tražio je od Franje da se pozicionira desno i da kombinira sa Pašalićem i Pjacu prebacuje na špicu. To nije prošlo jer se desni bok nije probijao.
- STURM ima bolji presing na zadnju liniju od svih HNL ekipa, tu je tražio mir u iznošenju lopte. Dilaver i Hodza se nisu snašli pod tako kvalitetnim presingom.

Neki moj dojam od danas bi bio:
1. STURM je bolja ekipa od svih HNL ekipa. Rijeka je dokazala da je na toj razini.
2. Fruk i Pjaca su razina iznad svih. Pjaca izašo ranije, valjda je sve ok.
3. Način na koji je Rijeka dobila drugi gol, vratio mi je traume od Belupa.
4.Pašalić je opasniji u napadu, ali igra u obrani sa loptom mu je kriminalna. I proces donošenja odluka u obrani je danas bio katastrofa.
5. Galešić > Dilaver i Petrovič > Hodža

Pozitivno iznenađenje mi je Pavlović, ali imam dojam da je bolji na 10 nego na 8 ili 6.

Negativno je fucking Momo - mene samo zanima tko je odradio skauting tog igrača. Taj dečko ne može odgovoriti zadacima ove ekipe, em je još stranac kojeg se plaća na uštrb igrača na ugovoru. Momo nije bolji od Simčića, Djuahre ili Gajzlera. Ozljeda Veige je negativno, iako je bio dobar protiv slovenaca.

Quote from: toñito on 12.01.2024, 21:094.Pašalić je opasniji u napadu, ali igra u obrani sa loptom mu je kriminalna. I proces donošenja odluka u obrani je danas bio katastrofa.

E to.. On valjda ne kuži da kad mu bek ode iza leđa on postaje zadnji obrambeni na toj strani.. Danas mu je Smolcic radio overlap i Pašalić krece u sredinu s loptom i izgubi je, mislim da su ovi imali čistu kontru ali se njihov zabio u Labrovića pa nismo dobili gol.

Definitivno mora popravit obrambenu odgovornost i broj šuteva tj. shvatit da je bitnija kvaliteta od kvantitete, nemoš imat 6 šuteva u tih 60 minuta i 5 izvan okvira.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Pašalićevo neigranje obrane nije nova stvar. Zaista mora popraviti taj segment igre.
Nažalost nisam popratio utakmicu, ali probam uloviti nešto vremena za odgeldati barem prvo poluvrijeme.

Pogledao sam prvu i cetvrtu i djelomicno cetvrtu cetvrtinu.
Prvih pola sata je bilo relativno OK. Vidljivo je da je Sturm naucen na igru u vecoj brzini, to je nesto sto svim nasim momcadima fali jer je HNL prespor. I ono sto znamo, a sto se ne rjesava - vecina nasih igraca predugo drzi loptu, lopta treba ici puno brze, nemamo pravih automatizama, to je jasno.
Jankovic sigurno nije bio na 100% nakon bolesti.
Nadam se da Veiga nije ozbiljnije ozlijeđen. Unatoc nekim defanzivnim manama, ja i dalje njega vidim na puno vecoj minutazi. Takodjer bi volio vise vidjet Galesica u odnosu na Dilavera. I Zlomislic je djelovao sigurno.
Sasvim mi je jasno zasto Ilinkovic nema vecu minutazu. Pavlovic je zapravo ostavio najbolji dojam od veznih zamjena, definitivno ima nesto.
Vidljivo je da nemamo prakticki nikakve opcije s klupe napred. Ako kazem da je jos Grgic najkorisniji kao zamjena, sve je receno.
Sve u svemu, ovo je prijateljska utakmica i tako je treba tretirat.

Daklem, ništa nova, ništa nova...

Ne gledam. A i bio sam spriječen. Ali i da nisam, sumnjam da bih gledao. Jednostavno se ne mogu uživiti u te pripremne utakmice. Ali da bih volio da kidamo, da bih volio čitati drukčije obrise vas koji ste gledali i dojmove s utakmice, bih.
Ne znam. Očekivao sam napredak, očekivao sam poboljšanja u odnosu na jesen. Jer jasno i nedvosmisleno kažem, da s jeseni nisam bio zadovoljan. Na stranu bodovni učinak, koji je vrlo korektan. Ali igra, od početka do kraja mi nije ulijevala povjerenje. Zato kažem, očekivao sam da ćemo nakon ovih priprema napraviti određeni iskorak, u svim fazama i smjerovima igre. Ali nije to nimalo lak posao.

Bojim se iskreno. I starta prvenstva, i nezgodnog rasporeda odmah na startu. Koji nam praktički odmah determinira cijelu sezonu, jasno, ako se želi upustiti u borbu za najviše ciljeve. Ako se ne želi, i ako ćemo se zadovoljiti sa svim što dođe, onda je i ovo dobro i nema mjesta nervozi. 
Proklestvo valjda. Da si istovremeno konstatno pod dojmom da smo moćni, da je samo nebo granica, a onda s druge strane uviđaš da je tu opet toliko puno rupa, nelogičnosti i manjkavosti. Jebemu mater.

Z
13.01.2024, 10:01 #337 Last Edit: 13.01.2024, 10:26 by ZZZZ7777
Ne mogu gledati pripremne utakmice, ne mogu se uživiti u to. Bacim oko par minuta i zatvorim...to mi je kao da gledam trening... inače pripreme traju petnaest dana nakon pauze...ne znam što ljudi očekuju da se promijeni nakon nekoliko dana treninga... utakmice će pokazati sve...mislim da smo jednom kod Keka gazili sve Slovence na pripremama ko kaznena ekspedicija...u prvenstvu nismo napravili ništa...
Edit...kao što netko kaže.. što nam vrijedi gaziti Sturm, a onda izgubiti ove dvije na start...

Ne mogu uopće pojmit da netko voli neki sport, a dosadno mu je gledat trening.

Odbojkaški treninzi su mi nekad i veći gušt od tekmi.  ;D
#degenerik

Nisi jedini. Preferiram ženske treninge, ali posve mi je razumljivo da neki preferiraju muške.  :neretljak:

I
Ja sam pogledao letimično i malo toga mi se sviidjelo.
Vezano za Pavlovica meni je on u onom rasulu izgledao OK.
Neka prica je bila da je problem (ne)discipline , a ne kvalitete.
Vidjet ćemo, ali sumnjam da će on biti dio momčadi.
Uglavnom, raspario bih trenutni stoperski dvojac i dao priliku Galesicu

Quote from: ispod stijena on 13.01.2024, 13:52Uglavnom, raspario bih trenutni stoperski dvojac i dao priliku Galesicu
Slažem se, vrijeme je da se Dilaveru zahvali. Potrošena roba.
#degenerik

17.01.2024, 16:53 #342 Last Edit: 17.01.2024, 17:02 by vMario87
Jel odgođeno?

Edit: Nije :)
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Nije, al kao i Dinamo ranije u Umagu, ne znam kome treba prijateljska po ovakvom vremenu :)
#navodninavijač

M
17.01.2024, 17:51 #344 Last Edit: 17.01.2024, 17:52 by moreplovac
Nama promrzlim kibicima

Insajderi, zašto Labro ne igra