Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: Boy1da on 14.07.2023, 19:56Btw ako cemo po clanku od Vukusica - Galesic, Micko i Frigan pa-pa?

Izgleda da je tako...

Z
Jankoviću je zadaća da bude agresivan ...
Igrači su još malo nekoordiniranih pokreta nakon priprema ...
Sve je to ok .
Sviđa mi se Janković.

Vidi se da se dobro radilo, lijepo se trči. Vide se i neki mehanizmi. Vidi se i individualna kvaliteta.

Fali realizacija. Obregon za mene nula bodova. Janković je bio počašćen sa "vadi ga van" u par navrata, bojim se opravdano.

Mislim da će Mitar ove godine ulaziti s klupe.

Najugodnije iznenađenje druga postava koja je igrala od tamo sedamdeset i neke. Puno truda, vrlo lako dolazili pred gol.

Red flag: Slaven je bez igre zabio gol i stvorio još dva mrtvaca.
#degenerik

Quote from: Basso on 14.07.2023, 21:50Janković panj u 12minuti žuti  :svakacast: počeo me strašno iritirati , čabraja malo previše nabrijan.
Druga ekipa me se više dojmila nego prva Ivanović mi djeluje obećavajuće Radeljić je odigrao dosta dobro rutinski rekao bih.
Sve u svemu ok a dres je bolji uživo čak je crni i ljepši .

Znači Andrija,Frigan i Selahai su ta dva tri prvotimca ?

Ovu trojicu da utrzimo za nekih 9m eura + lupio si sakom o stol jer si pokazao dinamu da kvalitetu prodajemo za iznose koje si oni ne mogu priustiti. Kapnula nam fina lova od kladionice i jadran hotela, mogu nam ga lagano podudlati.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
I da konačni dojam.
Nitko me nije iznervirao. Baš sam uživao.

Prava prvenstvena utakmica...

Ima tu zanimljivog igračkog materijala...

Bit će ovo dobro... :)
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Jbg..  Na gemištu pa nemam sposobnosti ocijeniti tekmu.

M
Ja nažalost nisam gledao ali mi je drago čitati vaše komentare. Njusim dobru godinu.

15.07.2023, 07:03 #173 Last Edit: 15.07.2023, 07:15 by Monarh
Prvo što sam pomislio nakon jučerašnje utakmice da nam slijedi sezona kada napokon nećemo kod zamjena vrtiti glavom i pitati se što nam XY svojim ulaskom donosi.
Općeniti je dojam da je druga ekipa odigrala bolje, no treba uzeti da je i Slaven već bio umoran, napravio manje izmjena. No definitivno je puno življa, okomitija, brža i ofenzivno bolja.

Obregon - Ivanović
Prvo je, da budem blag, smotan. Drugi, živ, eksplozivan, i čak ni se učinilo u ono malo vremena i situacija koju je imao da bi mogao imati zavidnu, što više, iznenađujuću brzinu. Da biram, Ivanović.

Janković - Fruk

Janko radi dobar defenzivni posao, često ljudima promakne postavljanje igrača, zatvaranje prostora, igra bez lopte. Fruk možda i izgorio u želji da se pokaže u debiju, no jako dobar, pun teren, lopte s očima, malo sebičan pred golom. Slatke brige, za sada na poziciji koju su igrali, neriješeno.

Đuro - Pašalić

Đure pun teren, trčao, nudio, u prvom dodiru s loptom se lakoćom oslobađao igrača, zaista zavidan taj prvi dodir. Ostaje nedorečen u završnici, ni šuta ni asista. Paša počeo lijevo pa Jakir napravio rotaciju sa Grgom, no uzet ću startnu poziciju. Pun želje, ima vica u igri, tipo dva puta odigrao petom, jednom u primanju loptu pustio sebi kroz noge i okretom krenuo, no bojim se da ne bude po onoj o raji i taktici. Za sad, Đuro.

Ampem - Grgić.

Ovdje će me demantirati i statistika, i navijači, i svi živi, svjestan sam, no meni Ampem od prvog dana nije legao i onda subjektivno vučem to za sobom. Prvo njegova brzina, jučer kada je ispraćao Mijoča prema našem golu, i trče preko cijelog terena, i misliš sad će ga, sad će ga, sad će ga... No Mijoč sve dalje i dalje, nikako da Princ ubrza. Drugo, s loptom smotan, nema dribling, sve na neku sreću ako isčeprka. Grgić bio okomitiji, po viđenom brži igrač, tehnički bolji. Dakle, Grgić, ali ovdje Grgić pod navodnicima jer, ponavljam, subjektivno, Ampem mi nije sjeo  ;D

Banda - Liber
Banda jučer doktorski! Čovjek je... Nogometaš! Liber čak neloš, zujao, vraćao po loptu, no neznam prema prošlim vremenima što od njega novog (boljeg) očekivati. Definitivno Banda!

Hodža - Petrovič
Veldin ok, dobar, standardno igra bez rizika, svoje obavi, prvenstveno defanzivno. Petrovič premalo dodira  a i igra je bila takva da se nije mogao odveć viditi. Dakle, Hodža.

Veiga - Smola
Nemalo desnog beka! Od ova jučerašnja dva, bolji je bio Smola!

Goda-Čabraja
Nemamo lijevog beka! Od ova jučerašnja dva bolji nije bio nitko. AKO moram, Čabraja, jer je pokazao drskost da se ide svađati s njihovim Hodžom. Iako je već imao žuti :o

Dilaver - Galešić
A ono, nisu se proslavili, niti je igra bila takva da ima neki sud, no Dilaver, na staru slavu.

Mitar - Radeljić
Mitar mi je drag no mislim da je nažalost njegova karijera u strmoglavom padu. Neki rekreativni nogomet da, no pitanje je koliko on može pod punim opterećenjem. Radeljić spasio čisti gol! Čak za svoju visinu nije neki trapavi, zna primit, dodat, ok. Za sada Mitar, na sentiment.

Labro - Labro

:svakacast:

Dakle

Labro, Smola, Dilaver, Mitar, Čabraja, Banda, Hodža, Fruk, Grgić  ;D, Đuro, Ivanović.

No, ostaje ono da se sa Radeljićem pola godine razgovaralo, dakle, ne da bude 4.  stoper, Petroviču se isto moralo nešto načelo obećati. Što želim reći?
Opet imamo hrpu igrača, svi žele igrati i trebat će to sve zadovoljiti. A neki će i otići, no prema prikazanom imamo svaku poziciju duplanu osim bekova, tu smo... Katastrofa.

Z
15.07.2023, 08:30 #174 Last Edit: 15.07.2023, 08:52 by ZZZZ7777
Quote from: Monarh on 15.07.2023, 07:03Prvo što sam pomislio nakon jučerašnje utakmice da nam slijedi sezona kada napokon nećemo kod zamjena vrtiti glavom i pitati se što nam XY svojim ulaskom donosi.
Općeniti je dojam da je druga ekipa odigrala bolje, no treba uzeti da je i Slaven već bio umoran, napravio manje izmjena. No definitivno je puno življa, okomitija, brža i ofenzivno bolja.

Obregon - Ivanović
Prvo je, da budem blag, smotan. Drugi, živ, eksplozivan, i čak ni se učinilo u ono malo vremena i situacija koju je imao da bi mogao imati zavidnu, što više, iznenađujuću brzinu. Da biram, Ivanović.

Janković - Fruk

Janko radi dobar defenzivni posao, često ljudima promakne postavljanje igrača, zatvaranje prostora, igra bez lopte. Fruk možda i izgorio u želji da se pokaže u debiju, no jako dobar, pun teren, lopte s očima, malo sebičan pred golom. Slatke brige, za sada na poziciji koju su igrali, neriješeno.

Đuro - Pašalić

Đure pun teren, trčao, nudio, u prvom dodiru s loptom se lakoćom oslobađao igrača, zaista zavidan taj prvi dodir. Ostaje nedorečen u završnici, ni šuta ni asista. Paša počeo lijevo pa Jakir napravio rotaciju sa Grgom, no uzet ću startnu poziciju. Pun želje, ima vica u igri, tipo dva puta odigrao petom, jednom u primanju loptu pustio sebi kroz noge i okretom krenuo, no bojim se da ne bude po onoj o raji i taktici. Za sad, Đuro.

Ampem - Grgić.

Ovdje će me demantirati i statistika, i navijači, i svi živi, svjestan sam, no meni Ampem od prvog dana nije legao i onda subjektivno vučem to za sobom. Prvo njegova brzina, jučer kada je ispraćao Mijoča prema našem golu, i trče preko cijelog terena, i misliš sad će ga, sad će ga, sad će ga... No Mijoč sve dalje i dalje, nikako da Princ ubrza. Drugo, s loptom smotan, nema dribling, sve na neku sreću ako isčeprka. Grgić bio okomitiji, po viđenom brži igrač, tehnički bolji. Dakle, Grgić, ali ovdje Grgić pod navodnicima jer, ponavljam, subjektivno, Ampem mi nije sjeo  ;D

Banda - Liber
Banda jučer doktorski! Čovjek je... Nogometaš! Liber čak neloš, zujao, vraćao po loptu, no neznam prema prošlim vremenima što od njega novog (boljeg) očekivati. Definitivno Banda!

Hodža - Petrovič
Veldin ok, dobar, standardno igra bez rizika, svoje obavi, prvenstveno defanzivno. Petrovič premalo dodira  a i igra je bila takva da se nije mogao odveć viditi. Dakle, Hodža.

Veiga - Smola
Nemalo desnog beka! Od ova jučerašnja dva, bolji je bio Smola!

Goda-Čabraja
Nemamo lijevog beka! Od ova jučerašnja dva bolji nije bio nitko. AKO moram, Čabraja, jer je pokazao drskost da se ide svađati s njihovim Hodžom. Iako je već imao žuti :o

Dilaver - Galešić
A ono, nisu se proslavili, niti je igra bila takva da ima neki sud, no Dilaver, na staru slavu.

Mitar - Radeljić
Mitar mi je drag no mislim da je nažalost njegova karijera u strmoglavom padu. Neki rekreativni nogomet da, no pitanje je koliko on može pod punim opterećenjem. Radeljić spasio čisti gol! Čak za svoju visinu nije neki trapavi, zna primit, dodat, ok. Za sada Mitar, na sentiment.

Labro - Labro

:svakacast:

Dakle

Labro, Smola, Dilaver, Mitar, Čabraja, Banda, Hodža, Fruk, Grgić  ;D, Đuro, Ivanović.

No, ostaje ono da se sa Radeljićem pola godine razgovaralo, dakle, ne da bude 4.  stoper, Petroviču se isto moralo nešto načelo obećati. Što želim reći?
Opet imamo hrpu igrača, svi žele igrati i trebat će to sve zadovoljiti. A neki će i otići, no prema prikazanom imamo svaku poziciju duplanu osim bekova, tu smo... Katastrofa.

Čini se previše truda za jednu pripremnu utakmicu. Pripremne su precijenjene.

R
Selahi će danas igrat po Vukušiću.

Jučer smo se zezali na tribinama da će Janković postati novi Marin. Puno se od njega očekuje, a ono što daje nije u skladu s tim očekivanjima. Još je jedan od trenerovim miljenika pa ono kad nešto zezne odmah je pod upitnikom. Ali, ako ćemo iskreno, nije rupa. Dobre stvari radi, ali prema naprijed je prečesto - nedorečen. Fruk je jučer gorio od želje da se dokaže, ali znamo već iz Gorice da je dobar igrač pa  ako ga Jakirović vidi na istoj poziciji, mogao bi Janković lagano u drugi plan.

Trenutno bih rekao da su najproblematičnije pozicije, ako Labrović ne ode, bekovi. Veiga igra sve lošije, jučer ga je Hoxa par puta pojeo. Ok Hoxa je zaista dobar igrač pa Veiga ima mrvu kredita.
A s druge strane Goda je bio neprimjetan, a Čabraja je za sada - meh.

K tome ne vidim neke smislne akcije koje uključuju bekove. Najčečšće se navuče igra na jednu stranu pa se traži prebacivanje igre na drugu, ali onda gro posla odrađuju krila. Nema neke prevelike kombinatorike s bekovima. Uglavnom, da skratim - tanki smo na bekovskim pozicijama.

Quote from: Vado Magnar on 15.07.2023, 13:01Jučer smo se zezali na tribinama da će Janković postati novi Marin. Puno se od njega očekuje, a ono što daje nije u skladu s tim očekivanjima. Još je jedan od trenerovim miljenika pa ono kad nešto zezne odmah je pod upitnikom. Ali, ako ćemo iskreno, nije rupa. Dobre stvari radi, ali prema naprijed je prečesto - nedorečen. Fruk je jučer gorio od želje da se dokaže, ali znamo već iz Gorice da je dobar igrač pa  ako ga Jakirović vidi na istoj poziciji, mogao bi Janković lagano u drugi plan.

Trenutno bih rekao da su najproblematičnije pozicije, ako Labrović ne ode, bekovi. Veiga igra sve lošije, jučer ga je Hoxa par puta pojeo. Ok Hoxa je zaista dobar igrač pa Veiga ima mrvu kredita.
A s druge strane Goda je bio neprimjetan, a Čabraja je za sada - meh.

K tome ne vidim neke smislne akcije koje uključuju bekove. Najčečšće se navuče igra na jednu stranu pa se traži prebacivanje igre na drugu, ali onda gro posla odrađuju krila. Nema neke prevelike kombinatorike s bekovima. Uglavnom, da skratim - tanki smo na bekovskim pozicijama.

Trebali smo Hoxu nekako utrzit umjesto Obregona.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Z
 Analiza pripremnih utakmica meni nema smisla pa ću to preskočiti.

Nisam impresioniran igračima Slavena ili Varaždina...to nije nivo Rijeke koja puca visoko. Slučajno smo pogodili jednom sa Heberom i to bi bilo dosta.

Malo ste prekriticni. Bekovi su sasvim OK, fali zamjena za Veigu, ali to je u globalu sasvim dobar roster. Obregon je vrlo zahvalan igrac. Svi znamo da od njega ne mozes racunat na 10+ golova po sezoni, ali odradi on svoj posao prilicno korektno.
Mene jedino malo muci Ampem. Nije napredovao puno u Rijeci, dapace i dalje uz sve svoje fizicke predispozicije ne daje ono sto mislim da bi mogao odnosno trebao. 9Ocito i drugi to vide i za njega nema odgovarajuce ponude. Nadam se da ce se Pasalic polako nametnut na tom desnom krilu.

A Fruka sam ja ocito malo krivo procijenio, ocito je da ce on igrat veznog, a ne krilo kako sam mislio. A i Jakir ce po svemu sudeci igrat neki hibrid 4-2-3-1 u fazi obrane gdje se jedan veznjak dize visoko u pritisak (Jankovic), a 4-3-3 u fazi napada.