Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Rogaška je toliko ozbiljan klub da je svojevoljno prepoznao i doveo Filipa Brauta.

Kako taj dečko nije uspio, baš mi je žao. Nije imao neku ludu konkurenciju sve te godine, mogao je učiti od Tomečaka.
#navodninavijač

Sad gledam sažetak, jbte pa Orijent se posprdao s Istrom. Mi smo ovog Monjca škartali?  :sta:
#degenerik

16.07.2023, 09:48 #197 Last Edit: 16.07.2023, 09:49 by Uzaludni
Quote from: Fornax on 16.07.2023, 09:31Sad gledam sažetak, jbte pa Orijent se posprdao s Istrom. Mi smo ovog Monjca škartali?  :sta:

Negdje sam pročitao da su istrijani najavljivali drugu postavu za tu utakmicu jer je prva igrala u Kopru (i pobijedila), ali svejedno, svaka čast Orijent 💪
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Igrao je Vuk i umalo zabio autogol.
#degenerik

Quote from: Fornax on 16.07.2023, 09:31Sad gledam sažetak, jbte pa Orijent se posprdao s Istrom. Mi smo ovog Monjca škartali?  :sta:
Imaš izvještaj na sportcomu. Igrala druga, ako ne i treća momčad Istre. Ali svejedno lijepi rezultat Budicinovog Orijenta.

Z
Bodetić je solidno odigrao prema sažecima.  Navodno da gajzler još ide u Orijent. To mi se sviđa i ne sviđa pdojednako. Bit će tu doma na oku i 2.HNL je zadn jih godina jača, ali možda je trebalo traćiti Slo prvoligaša ili Rudeš/SB.

Z
Quote from: Vado Magnar on 16.07.2023, 10:46
Imaš izvještaj na sportcomu. Igrala druga, ako ne i treća momčad Istre. Ali svejedno lijepi rezultat Budicinovog Orijenta.

znači igrali su Orijent-hadjuk 3

Kakav vam se čini Radeljić?

Quote from: goginho on 16.07.2023, 11:12Kakav vam se čini Radeljić?

Visok.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Danas u gostima kod Domzala u 17h, sumnjam da će biti neki prijenos.

Quote from: duke on 09.09.2023, 10:44Danas u gostima kod Domzala u 17h, sumnjam da će biti neki prijenos.
Bilo bi lijepo da postoji neka službena objava (možda sam propustio) pa da tu utakmicu uvrstimo u Coppu. Inače, kao da se nije odigrala.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Pripremne i prijateljske uvrstit u Coppu je no sense. A konkretno ovu dns i da ima sluzbene objave jos manje ima smisla jer neki se forumasi vikendom iskljuce od foruma pa ne bi bilo fer u zadnji cas kemijat oko toga.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
dobili smo Domžale 4:0, uglavnom zabijale rezerve , Obregon, Bogojević, Janković, Galešić.