HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

khm khm...mozda je vrijeme da se moderatori malo uključe 🤔
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 15:02
Quote from: R13KA on 15.12.2024, 14:56
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 14:06
Quote from: Vado Magnar on 15.12.2024, 10:40
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 10:34Kada je to njima Loksa uzela bodove u zadnjoj četvrtini prvenstva ili kada je bilo bitno ?
Ljepo je vidjeti te revijalne utakmice sa njima ali kada je vazno zna se tko uzima bodove...jucer su 3 boda vise znacila Loksi nego Dinamu.....radi tablice, radi trenera i ekipe, situacije oko kluba
Ne kazem da imaju dogovor ali ti igraci mastaju o plavom dresu I kada Dinamu treba nije to isti pristup kao sa nama ili tovarima
Pa jučer? Ti zaista misliš da sestrica i dalje pomaže bratu?
Uglavnom mislim da su ove priče o puštanju užasno deplasirane. Digla se hajka na Banića i Maloču, a ovi odigrali maestralno protiv Hajduka. Isto tako i igrači Lokomotive jučer.
Ajmo malo više poštivat sportaše. Znam da je to teško u močvari znanoj kao HNS ali ipak.

Da smatram... isto tako smatram da dok se nije digla hajka na Banica i Malocu da je i njihov pristup bio drugaciji na tim utakmicama....nitko me nece uvjeriti da ce jedan Mudražija koji slavi naslove prvaka Dinama javno u odlucujucoj utakmici kada Dinamu budu trebali bodovi ici 150 na sat ... dokazano vec puno puta isto tako i Banic ..to sto je on skinuo Livaji penal...I Loksa i Gorica su bili na zadnjem mjestu.. jos najbolje da titraju jaja sada
Daj kretenu, Dinamu su sada bodovi trebali više nego ikada u povijesti. Mudrađija im zabio 2 komada.

Kompa sam sebi se obracaj sa kretenu....
U pravu si, ispričavam se.  Jebi ga, malo sam napetiji danas, u cugi sam. Isprika. Nema problema, nastavi ti s tom hrpom sranja, ukrali/pokralo/pustilo. Inače sam tolerantniji majke mi. Treći put isprika

R
Quote from: R13KA on 15.12.2024, 15:46
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 15:02
Quote from: R13KA on 15.12.2024, 14:56
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 14:06
Quote from: Vado Magnar on 15.12.2024, 10:40
Quote from: Ro-Ro on 15.12.2024, 10:34Kada je to njima Loksa uzela bodove u zadnjoj četvrtini prvenstva ili kada je bilo bitno ?
Ljepo je vidjeti te revijalne utakmice sa njima ali kada je vazno zna se tko uzima bodove...jucer su 3 boda vise znacila Loksi nego Dinamu.....radi tablice, radi trenera i ekipe, situacije oko kluba
Ne kazem da imaju dogovor ali ti igraci mastaju o plavom dresu I kada Dinamu treba nije to isti pristup kao sa nama ili tovarima
Pa jučer? Ti zaista misliš da sestrica i dalje pomaže bratu?
Uglavnom mislim da su ove priče o puštanju užasno deplasirane. Digla se hajka na Banića i Maloču, a ovi odigrali maestralno protiv Hajduka. Isto tako i igrači Lokomotive jučer.
Ajmo malo više poštivat sportaše. Znam da je to teško u močvari znanoj kao HNS ali ipak.

Da smatram... isto tako smatram da dok se nije digla hajka na Banica i Malocu da je i njihov pristup bio drugaciji na tim utakmicama....nitko me nece uvjeriti da ce jedan Mudražija koji slavi naslove prvaka Dinama javno u odlucujucoj utakmici kada Dinamu budu trebali bodovi ici 150 na sat ... dokazano vec puno puta isto tako i Banic ..to sto je on skinuo Livaji penal...I Loksa i Gorica su bili na zadnjem mjestu.. jos najbolje da titraju jaja sada
Daj kretenu, Dinamu su sada bodovi trebali više nego ikada u povijesti. Mudrađija im zabio 2 komada.

Kompa sam sebi se obracaj sa kretenu....
U pravu si, ispričavam se.  Jebi ga, malo sam napetiji danas, u cugi sam. Isprika. Nema problema, nastavi ti s tom hrpom sranja, ukrali/pokralo/pustilo. Inače sam tolerantniji majke mi. Treći put isprika

Ma sve ok  ...ne moramo se slagati. Svako  gleda  stvari kakp zeli ali nema smisla ljude zvato kretenima itd jer nemaju tvoje misljenje
Pusti me da patim u svojem pogledu na stvari , tako se bolje osjecam  ;)

Taman sam htio podijelit trodnevne banove, a ovi se pomire... Pas mater ni internetsko nasilje nije što je nekad bilo  :bo:

Dobri budite :nisamja:
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 15.12.2024, 11:50Tko misli da je Dinamo jučer pustio Loksi, očito nije gledao utakmicu.

Evo ja osobno sam gledao, i mislim da su im itekako pustili.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

M
Ja sam pogledao i snimku, tj sazetak. Reci cu kapa dolje Mudraziji, navija za dinamo,slavi naslove s njima,ali bome kad je zabio nije se suzdrzavao od slavlja.

K
Ljut je jer ga nisu uzeli

K
Joškec traži pomoć države u borbi protiv Armade 😆😆

M
Quote from: Kostrena on 15.12.2024, 22:21Joškec traži pomoć države u borbi protiv Armade 😆😆

?

Bravo za Armadu.
#degenerik

B
Mislim da je jedan od razloga da je ova sezona ovako zanimljiva - ukidanja odgoda. Sad bi tablica mozda izgledala isto ali bi dinamo imao 2 utakmice manje koje bi odradio u aprilu s pola gasa protiv ekipa koje bi vec osigurale ostanak.

Dobro je ovo. Jos da se i kup malo sredi...

Plakat ćemo za odgodama iduće godine kada nas bude pojeo ritam lige prvaka.  :nisamja:

K

Quote from: Kostrena on 16.12.2024, 09:13https://www.24sata.hr/sport/tezak-fijasko-lovca-iz-britanske-potjere-hajduk-klub-iz-srbije-1021881?utm_source=upscore_box&24sata_ref=article_upscore

I onda da nisu poznati, svi znaju za njih
Zamisli samo da su pitali za nas. Rijeka pa da ne baca na neko skandinavsko mjesto.  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo