HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Meni je zakon kako se Šibenik (klub) bori sa tovarskim smećem.
Otkazali su sve utakmice i sad može na utakmicu samo ko je ranije ove sezone već bio na utakmici Šibenika, osim gostujućeg sektora, izvan njega ništa
A ova govna iz Pule neka se i dalje ližu

Quote from: D2 on 17.12.2024, 13:17
Quote from: Snjesko on 17.12.2024, 12:47Prije ce vanzemaljci sletit na Rujevicu nego ce Varazdin uzet bodove Dinamu.
Za bodove trenutna statistika im kaže 0%, za bod imaju 12,5%.
Mi imamo koji postotak za bodove s Maksimira, ali za bod smo skoro slični 13,5%.
Iako su mi čudni malo podaci na https://hnl.hr/povijest/medjusobni-susreti/  ;)
Vjerujmo u čudo.

Ne bi bilo nikakvo cudo niti igracki niti trenutnom formom da Varazdin uzme bod(ove), ali...
Mene bi iskreno zacudilo da Dinamo ne osvoji svih 12 bodova protiv Varazdina ove sezone.
Uglavnom, ne ocekujem Varazdin sa drugom ekipom kao u prvoj utakmici protiv njih, ali ne ocekujem ni bod za Varazdin.

F
Quote from: Kostrena on 18.12.2024, 11:28Meni je zakon kako se Šibenik (klub) bori sa tovarskim smećem.
Otkazali su sve utakmice i sad može na utakmicu samo ko je ranije ove sezone već bio na utakmici Šibenika, osim gostujućeg sektora, izvan njega ništa
I meni je gušt gledat kako se bore za svoj klub i grad. Samo Ši, Ri i Zg (Maksimir) nisu pokleknuli pod hajdučijom. Kod svih ostalih, lagana šetnja po svim tribinama...

R
Quote from: Kostrena on 18.12.2024, 11:28Meni je zakon kako se Šibenik (klub) bori sa tovarskim smećem.

Je istina ali Sibenik i okolica sa zaledem  je uvijek bilo vise naklonjeno Dinamu nego Hajduku ...

Grad Šibenik, da. Zaledje niti slucajno.

K
Boto otišao, Miško uvali im boljeg DRS-a

M
Quote from: Fiume e basta on 18.12.2024, 13:03
I meni je gušt gledat kako se bore za svoj klub i grad. Samo Ši, Ri i Zg (Maksimir) nisu pokleknuli pod hajdučijom. Kod svih ostalih, lagana šetnja po svim tribinama...

Opet je jedna stvar koja mi se gadi kod juznjaka isplivala. Zalili se i odmah reagirali na clanak u SD(!!!!???) gdje pise nesto u stilu kao da je veci strah od torcide u gradu nego za vrijeme rata. Odmah reagiranje kluba,skandalozno,a skupina torcide prolazila kroz Sibenik skandirala nesto u stilu srusit cemo vam kuce i sta ja znam, nema problema niti potrebe da se ograde  nekom izjavom. I zato cu uvijek zeljet, ali bas uvijek da nista ne osvoje,koliko god ne volio dinamo. Plus zgrazaju se na klub Sibenik radi ovoga sto ste pisali za zabranu prodaje onima koji nisu bili na domacoj utakmici. Bravo Sibencani. Tjeraj sljam.

Z
Tram je bivši, Banović vodi Istru zadnje kolo. Baš me zanima hoće li Bjelanović dopeljati Garciu ili Dambrasa.
Taj Garcia mi je dobar trener, ali njegovu facu i stalno cviljenje i kmečanje na sve i svašta jednostavno ne mogu podnijeti.

možda je sad prilika da ih se stisne za Valinčića-

Z
Quote from: Kostrena on 18.12.2024, 19:55Boto otišao, Miško uvali im boljeg DRS-a

ako plate 45k eura i akriviraju klauzulu, Miško ne može tu ništa.

R
"Hit klub domaćeg prvenstva ide u privatizaciju." Varaždin

19.12.2024, 14:33 #1135 Last Edit: 19.12.2024, 14:34 by TIR
Tu se vidi koliko je malo interesa, liga sa 5 klubova koji imaju ok temelje (Istra, Varaždin, Šibenik, Gorica, Slaven) i realno sa 2 milijuna eura godišnje više budžeta bi možda mogli postati dobar izazivač za top 4 koji se iz godine u godinu sve više srozavaju. I tome unatoč nema nikakvog interesa za privatizacijom na neki iole kvalitetan način. U stvarnosti Istru vode Španjolci koji dovode trećeligaške anonimuse kao da smo Tunguzija, Šibenik sa austrijskim vlasnikom zakurac, ovi ostali ni nisu privatni.
#navodninavijač

M
Quote from: Zelko Maler on 19.12.2024, 07:56
Quote from: Kostrena on 18.12.2024, 19:55Boto otišao, Miško uvali im boljeg DRS-a

ako plate 45k eura i akriviraju klauzulu, Miško ne može tu ništa.

DRS ode u Osijek i odjednom prvi prijelazni rok evo par igraca Rijeke u Osijeku,mali notesic udara. Salu na stranu ,opasno je kad ti usred prvenstva ne igrac nego SD iz jednog kluba predje u drugi iste lige, istog natjecateljskog ranga. Covjek koji je upucen u planove i razvojnu shemu drugog kluba, ko sto je Jakir nama ,u to sam siguran, sjebao dovodjenje nekolicine igraca prelaskom u dinamo.

Quote from: Zelko Maler on 19.12.2024, 07:52Tram je bivši, Banović vodi Istru zadnje kolo. Baš me zanima hoće li Bjelanović dopeljati Garciu ili Dambrasa.
Taj Garcia mi je dobar trener, ali njegovu facu i stalno cviljenje i kmečanje na sve i svašta jednostavno ne mogu podnijeti.

možda je sad prilika da ih se stisne za Valinčića-

Ovo sto si napisao za Garciu, isto i ja razmisljam. Lipom nisam tolerirao davanje ijave s rukama u dzepovima,ali nekako sam ga podnosio,plus jos jednom cu napisati da nakon sto sam cuo da ga je Palikuca "gazio" mi je i malo krivo sve silne kritike koje sam uputio. Medjutim da gledam onog latinosa kako cmizdri i place dok daje izjavu i jos k tome nosi neki dzemperic umjesto klupsku trenerku,ma ajde zibje.

M
21.12.2024, 20:06 #1137 Last Edit: 21.12.2024, 20:08 by moreplovac
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/osijek-objavio-dao-je-otkaz-odlucio-je-prihvatiti-ponudu-koju-je-dobio-proteklih-dana-15535365

Moje mišljenje da su izgubili njegovim odlaskom a možda to vuče i druge turbulencije. S druge strane ako nastave s idejom dovođenja takvih ljudi valjda će naći adrkvatnu zamjenu

K
Da Varaždin ovako igra sa svima ispali bi iz lige.
Gledam gol Špikić puca sa 18 m golman obrani, 5 igrača Varaždina u 16m nijedan ne ide na odbijenu loptu nego ovaj konj

R
Quote from: Kostrena on 22.12.2024, 14:34Da Varaždin ovako igra sa svima ispali bi iz lige.
Gledam gol Špikić puca sa 18 m golman obrani, 5 igrača Varaždina u 16m nijedan ne ide na odbijenu loptu nego ovaj konj

A bas , smijesan gol..vremena koliko hoces za se postavit za golmana, cak nisam siguran da je lopta isla u gol ...