HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Vado Magnar on 13.05.2025, 11:17
Quote from: robil on 13.05.2025, 08:42Ja samo znam da ne možemo triput dobit nikoga u 15 dana

Nerješeno u kupu, pobjeda protiv Hajduka i Belupa, pa opet nerješeno u kupu i osvajanje istog na penale. Easy.  :neretljak:  :nisamja:

Mogu i 2 poraza u kupu uz 2 pobjede u prvenstvu, potpisujem.

J
Idiot je onaj ko je stavio uzvrat kupa tri dana nakon zadnjeg kola. Naši bi vrlo lako to mogli igrat pijani.

K
Quote from: Snjesko on 13.05.2025, 11:24Kad se razmisli hladne glave, dileme nema, ja bi pustio Hajduku u toj utakmici.

I ja bi pustio. Ali dinamu. Samo da hajduk ne bude prvak.
Jbg, krkan sam.

Z
pisao sam to i prije, tako da ne bi bilo da sad nešto glumatam, ako mi ne možemo osvojiti naslov to MORA biti Hadjuk. Mora se dinamu uzeti titula tako da ova liga predahne i da igrači opet smiju brzo trčati
Pošto je Hajduk ispao to moramo biti mi, tako da se nadam da oni misle isto jer bi ja napravio sve da Hajduk osvoji u slučaju da je Rijeka ispala iz kombinacija kao što je Hadjuk ispao.

Ja kad citam ove komentare zapitam se koliko ljudi ovdje zapravo shvaca sport... Kakvo mrtvo pustanje, pa zasto bi nam pustili :svakacast:

Ako smo zasluzili titulu cemo ih dobit, a ako nismo necemo, vrlo jednostavno :bo:

Z
kakav jebeni sport? Davno je ovo prestala biti sportska liga, ako je ikad bila. Ova liga je poligon kriminala jednog kluba. Čisti biznis. Liga u kojoj se sve štima i podređuje tom klubu. Kad ti godinama pune glavu da nije u interesu hr nogometa da bude netko drugi prvak osim dinama.
Pišete o nekakvim sportskim stvarima, časti itd. Gluposti. Čuj to, kad netko u ovoj kaljuži od lige kaže nije sportski pustiti, daj poštedite sebe i nas takvih patetika.
Treba se svim mogućim insturmentima se dočepati naslova.

Quote from: Zelko Maler on 13.05.2025, 11:57kakav jebeni sport? Davno je ovo prestala biti sportska liga, ako je ikad bila. Ova liga je poligon kriminala jednog kluba. Čisti biznis. Liga u kojoj se sve štima i podređuje tom klubu. Kad ti godinama pune glavu da nije u interesu hr nogometa da bude netko drugi prvak osim dinama.
Pišete o nekakvim sportskim stvarima, časti itd. Gluposti. Čuj to, kad netko u ovoj kaljuži od lige kaže nije sportski pustiti, daj poštedite sebe i nas takvih patetika.
Treba se svim mogućim insturmentima se dočepati naslova.

Radije posteno sve izgubit nego si uprljat cast i obraz i uzet titulu.
Neke stvari imaju vecu vrijednost :bo:

Quote from: Deba on 13.05.2025, 11:52Ja kad citam ove komentare zapitam se koliko ljudi ovdje zapravo shvaca sport... Kakvo mrtvo pustanje, pa zasto bi nam pustili :svakacast:

Ako smo zasluzili titulu cemo ih dobit, a ako nismo necemo, vrlo jednostavno :bo:

O cemu ti pricas, koju ti ligu pratis?
Dinamo je upisao 9 bodova u zadnje 3 utakmice bez da ih je odigrao.

Pustit bi nam mogli/trebali jer im je to u interesu, ne zato jer nas vole ili mi njih volimo!

Dinamu nova injekcija od lige prvaka donosi dominaciju sljedecih 10 godina.
Znaci njima (a i svima koji igraju ovu ligu da ju osvoje, ne racunam one koji samo participiraju) je u vlastitom interesu da Dinamo ne osvoji ove godine.

Nije to kvantna fizika za shvatit.

Dao bog da tovari izasli s juniorima, da vidi plava zvezda kako je to kad ti se naguzi pola lige i mozes si upisat bodove unaprijed

Ne znam, al ja u tome ne vidim nikakvo zadovoljstvo ni srecu da oni nama puste :bo:

K
Pa da sljedećih 10 godina slušamo mitomane da smo zbog njih postali prvaci, kao što slušamo da smo trebali ispasti iz lige da nas Mamić nije spasio.
Riga mi se od bilo kakve moguće pomoći od njih.
Imamo 2 utakmice za pobjediti da bi postali prvaci, ne 10 nego dvije

Quote from: Kostrena on 13.05.2025, 12:21Pa da sljedećih 10 godina slušamo mitomane da smo zbog njih postali prvaci, kao što slušamo da smo trebali ispasti iz lige da nas Mamić nije spasio.
Nece pustit ali ce svejedno tvrdit da su nam pustili 😀.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Ne možeš poštenjem protiv lopova. A u HNL-u je sve pokrao gnk. Znaju to i doli. Samo jebeni gazda neda. Da smo mi u situaciji Hajduka Mišković bi podijelio extra premije da pogurami lopove iz metropole. Sve pa i obraz za 600 000 €

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 13.05.2025, 12:24
Quote from: Kostrena on 13.05.2025, 12:21Pa da sljedećih 10 godina slušamo mitomane da smo zbog njih postali prvaci, kao što slušamo da smo trebali ispasti iz lige da nas Mamić nije spasio.
Nece pustit ali ce svejedno tvrdit da su nam pustili 😀.

I ovi gore će kmečat da su nam pustili. Di češ bolje

Za ove gore zelim da Slaven u zadnjem kolu izadje sa istim sastavom kao protiv njih. To je izvedivo jedino ako rezultat u Kupu bude aktivan.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡