HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kovačević je baš postavio KAMIKAZA taktiku, ali onda može reći da nisu pustili utakmicu. Nisu frende, ali si postavkama omogućio da te razbiju
A ovaj na golu je ko kad smo kao mulci igrali na male golove pa onda "nema rukama"  :svakacast:
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: Deba on 13.05.2025, 11:52Ja kad citam ove komentare zapitam se koliko ljudi ovdje zapravo shvaca sport... Kakvo mrtvo pustanje, pa zasto bi nam pustili :svakacast:
Hajduk nam neće pustiti jer time ništa ne dobiva. Naprotiv, u ovoj promašenoj sezoni satisfakcija da nas sjebu je vjerojatno i jedino što im preostaje.

Ali puštanja u sportu je nažalost uvijek bilo i biti će. Pogotovo tamo gdje se igraju nekakve kvalifikacijske skupine pa se kalkulira za knockout fazu.
#degenerik

Da je situacija obratna podržao bi 100% da Rijeka istrči sa juniorima. Ne zagovaram naravno 0:3 b.b. nit lošiji igrači znače automatsku pobjedu, ali jasno je da Ilinković-Babić, Rukavina-Butić i Dogan-Saho nemaju što tražiti protiv Hajdukove uigrane jedanaestorke. Tako nešto vjerujem da očekuje i svatko realan južno od Senja.

Davno sam pisao da smo premali mi ostali da se međusobno koljemo dok je Dinamova hobotnica i dalje iznad nas. Tek kad Dinamo padne se možemo svađati sa Osijekom i Hajdukom.
#navodninavijač

Sad kad Loksa uzme bod a mi postanemo prvaci na Poljudu  :neretljak:

B
Mi moramo odigrati 100% i pobijediti a na hajduku je da vide da li ce nam gledat maksimalno otezat ili dat priliku igracima koji su manje ove sezone igrali.

dinamo ce dan prije pobjediti lokomotivu pa ce i sto se toga tice hajduk biti i matematicki out (jos ne mogu vjerovati da im se taj kiks provukao, da dinamo igra prije nas)

Kad smo kod sasatava, evo kaze kovacevic da su se svi ozljedjeni oporavili i spremni za Rijeku osim onog ukrajinca. Podravka juha radi cuda.

R
Quote from: Boy3006 on 13.05.2025, 14:20Mi moramo odigrati 100% i pobijediti a na hajduku je da vide da li ce nam gledat maksimalno otezat ili dat priliku igracima koji su manje ove sezone igrali.

dinamo ce dan prije pobjediti lokomotivu pa ce i sto se toga tice hajduk biti i matematicki out (jos ne mogu vjerovati da im se taj kiks provukao, da dinamo igra prije nas)

Kad smo kod sasatava, evo kaze kovacevic da su se svi ozljedjeni oporavili i spremni za Rijeku osim onog ukrajinca. Podravka juha radi cuda.

Belupo radi čuda.....  treba sve poslat na doping kontrolu....

O
Ne opterećujem se , ne želim da nam nitko pusti, ako budemo prvaci dobro, ako ne nema veze, prvenstvo smo izgubili prije mjesec dana ne sada i to je to.

Quote from: Fornax on 13.05.2025, 12:38Hajduk nam neće pustiti jer time ništa ne dobiva.

Vjetojatno nam nece pustit, ali vjerojatno nam ni nece otezat puno.
A dobit ima puno, ponavljam, Dinamo ako opet uđe u ligu prvaka moze dobit novih 40M EURa. To ce stvorit opet takvu neravnotezu da ce postat prvak bit nemoguca misija.
Oduzeti Dinamu tu mogucnost je svakako interes Hajduka.

13.05.2025, 15:23 #3518 Last Edit: 13.05.2025, 15:23 by Snjesko
Quote from: Deba on 13.05.2025, 11:59
Quote from: Zelko Maler on 13.05.2025, 11:57kakav jebeni sport? Davno je ovo prestala biti sportska liga, ako je ikad bila. Ova liga je poligon kriminala jednog kluba. Čisti biznis. Liga u kojoj se sve štima i podređuje tom klubu. Kad ti godinama pune glavu da nije u interesu hr nogometa da bude netko drugi prvak osim dinama.
Pišete o nekakvim sportskim stvarima, časti itd. Gluposti. Čuj to, kad netko u ovoj kaljuži od lige kaže nije sportski pustiti, daj poštedite sebe i nas takvih patetika.
Treba se svim mogućim insturmentima se dočepati naslova.

Radije posteno sve izgubit nego si uprljat cast i obraz i uzet titulu.
Neke stvari imaju vecu vrijednost :bo:

A kako bi si to zaprljali obraz ako Hajduk ne izađe pun gas protiv Rijeke?
Ja stvarno ne kuzim, godinama su imali 12 bodova od Lokomotive, i dalje s njima mijenjaju igrace kao na traci, kupuju, posuđuju igrace i trenere tokom sezone da razbucaju svaki pokusaj konkurencije, godinama su kontrolirali sve sudacke organizacije, a sada ce nekom navijacu Rijeke bit problem jer eto Hajduk nije isao pun gas protiv Rijeke???
Daj Boze da su dovoljno pametni oni dole, ja ipak mislim da ce oni kao i Osijek konacno odigrat jednu dobru utakmicu i da nazalost necemo pobjedit.
Ako dobijemo, iskreno ce me bolit briga kako i zbog cega.

O
Quote from: Snjesko on 13.05.2025, 15:19
Quote from: Fornax on 13.05.2025, 12:38Hajduk nam neće pustiti jer time ništa ne dobiva.

A dobit ima puno, ponavljam, Dinamo ako opet uđe u ligu prvaka moze dobit novih 40M EURa. To ce stvorit opet takvu neravnotezu da ce postat prvak bit nemoguca misija.

Dinamo ima 3 pretkola do 40 m eura. To treba uzeti u obzir.

K
Quote from: Orpat on 13.05.2025, 16:21

I nositelj je u svima. A protivnici su samo prvaci svojih država. I to država koje ne daju  izravnog sudionika LP , znači slabijih država. Ok, može im uletiti neki AEK i sl. Ali veća je šansa da im dođe prvak Litve,Estonije, Švedske..

O
Quote from: Krkan on 13.05.2025, 16:49
Quote from: Orpat on 13.05.2025, 16:21

I nositelj je u svima. A protivnici su samo prvaci svojih država. I to država koje ne daju  izravnog sudionika LP , znači slabijih država. Ok, može im uletiti neki AEK i sl. Ali veća je šansa da im dođe prvak Litve,Estonije, Švedske..

Ne znači da će proći alko je nositelj.

Nositelj, nenositelj, ajmo mi njih pustit na 2. mjestu pa ćemo mi razmišljat o nositeljstvima  ;D
Dobro, dobrooo! Fuć!

K
Quote from: Orpat on 13.05.2025, 17:28Ne znači da će proći alko je nositelj.

S igračima koje ima na raspolaganju i koje će imati, ima velike šanse za prolaz.
Puno veće nego što imamo mi.

Svakom razumnom navijaču u Hrvatskoj koji ne navija za Dinamo bi trebalo biti u interesu da ove sezone osvoji bilo tko osim Dinama. Prvi razlog su već svi spomenuli, s tim novcima koje bi oni dobili u tom slučaju nastat će još veća provalija između njih i ostatka lige. I drugo, osvajanje prvenstva stvarno daje veliku priliku nekom drugom klubu da igra europske skupine (3 šanse u pretkolima!), a s obzirom da će ih Dinamo ionako skoro sigurno igrati, to je prilika da se i nacionalni koeficijent konačno popravi.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj