HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 16:02
Quote from: robil on 14.12.2024, 15:53Pa ove papke trpa ko hoće ali naši junački dvije nule
I slavili ih ko da smo osvojili 3 prvenstva

sve jasno i slažem se s tobom, ali ovo zadnje u praznimiru je bilo sve kako treba, nismo imali napadača da ugura loptu u mrežu. Tu je struka odradila vrhunsko ljeto, ali to su druge teme. Po pitanju igre, volje, htijenja i motivacije Đale i ekipa su odradili sve u svojim mogućnostima.

K
Jesu ali opet nismo pobijedili a poslije utakmice je bilo raspoloženje ko da jesmo, ne volim osobno to... Al dobro, sutra je taj dan

Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 16:51Ja baš mislim da ne odgovara ni nama ni njima, jbte nikad jadniji Dinamo a mi i oni samo +7,to oni stignu do 3.mjeseca
A eventualnih 7 je kao malo? Koliko bi tebe zadovoljilo, nekih plus 15 ha?
Plus 7 ti u stvarnosti znači pravo na 3 (k)iksa, recimo u Koprivnici, Puli i Varaždinu. I opet ti ostaje plus 1, pod uslovom da ovi sve dobiju. Imaš i dva još izravna sraza s njima, ostani neporažen, ti imaš naslov u ovakvoj ligi. Ako si naravno baždaren za isti. Ako nisi, onda si prošlogodišnja Rijeka. Rijeka lani prvak nije bila samo i jedino zbog loše sebe, ne dinama.
Tako je i ove sezone, s razlikom da je dinamo još neuvjerljiviji. Ali i Rijeka i Hajduk su isto tako. Naslov, prilika su tu. Na Rijeci i Hajduku je da ga uzmu.

Z
14.12.2024, 17:06 #1053 Last Edit: 14.12.2024, 17:10 by Zelko Maler
gledam malo Jožu i Jožu na inkubatoru. Paušića i Kordu.
Pitam se zašto taj Korda nije u Rijeci? Čovjek se bavi sakautskim poslom, na tjednoj bazi pogleda brdo utakmica raznih liga. Vidi se da razumije nogomet, nije glup, zna pročitati igrače.
Mjesečni trošak tog čovjeka bi bio 1000€, to je Mišku kap u moru, a pomogao bi nam masu.
On je ionako zaposlen, ovo bi mu bila lijepa stimulacija, čak ne treba ni biti svaki dan u klubu za to raditi, može biti na dislociranoj lokaciji, uz obvezu doći u klub par puta mjesečno.

Zamišljam da se posjede njega i Čulinu i da sutra dođu svaki s 3 lijeva krila za Rijeku, baš bi me zanimao rezultat.

Paušić isto

L
Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 17:05Jesu ali opet nismo pobijedili a poslije utakmice je bilo raspoloženje ko da jesmo, ne volim osobno to... Al dobro, sutra je taj dan
Pa šta nije Đalović plakao poslije utakmice kako nije zadovoljan. Također je rečeno da je u klupskom autobusu na povratku bila atmosfera kao na pogrebu.
Nisam ja nigdje vidio da je netko slavio bod.

Z
Ne zaboravite da hadjuk ima uvijek jedan bod prednosti vise nego sto pise na tablici ( mislim u odnosu na dinamo) ,zbog boljeg međusobnog

Pa i taj paušić nije bio ideja kluba nego ga je doveo sopić.
Ne znam dal smo prije njega uopce imali nekoga na toj poziciji. Sada imamo nekog tovara ako se ne varam koji se isto uci tek tome poslu
nananana... rijeka je najbolje od svega...

L
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:13Ne zaboravite da hadjuk ima uvijek jedan bod prednosti vise nego sto pise na tablici ( mislim u odnosu na dinamo) ,zbog boljeg međusobnog
Ako Dinamo dobije oba dvije na proljeće Dinamo će najvjerojatnije imati bolji omjer.

M
Što god da se desi, kraj prvenstva je još daleko

Z
Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:15
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:13Ne zaboravite da hadjuk ima uvijek jedan bod prednosti vise nego sto pise na tablici ( mislim u odnosu na dinamo) ,zbog boljeg međusobnog
Ako Dinamo dobije oba dvije na proljeće Dinamo će najvjerojatnije imati bolji omjer.

Da, ali to je ave na tankom štapu zasad.

K
Korda je bio ponuđen Miškoviću, već sam pisao o tome, nije ga htio platit

L
Quote from: Zelko Maler on 14.12.2024, 17:17
Quote from: LenRi on 14.12.2024, 17:15

Da, ali to je ave na tankom štapu zasad.
Dinamo će praktički morati dobiti skoro sve derbije da se vrati u igru za prvaka.

14.12.2024, 17:42 #1062 Last Edit: 14.12.2024, 17:47 by Fornax
Quote from: Silvio Dante on 14.12.2024, 17:05A eventualnih 7 je kao malo?
Nije, ali matematika je zanimljiva. I Hajduk i Rijeka su trenutno na 2.0 ppm, što IIRC nikad u povijesti nije bilo dovoljno za naslov. ALI, ako bi u drugu polovicu prvenstva ušli sa +7 i zadržali takav učinak, onda Dinamu u preostalih 18 kola treba 2.44 za naslov, a ja ne vjerujem da ovaj Dinamo to može.

Ako nama i/ili Hajduku ppm padne na i dalje solidnih 1.8, onda je Dinamu za naslov dovoljno 2.20, a to njima, ako se poslože, ne bi bi trebao bit bauk.

#degenerik

Quote from: Kostrena on 14.12.2024, 17:23Korda je bio ponuđen Miškoviću, već sam pisao o tome, nije ga htio platit

Koliko mi kao klub štedimo na svakome polju u klubu ne bi me iznenadilo da u kuhinji rade djeca koja moraju praksu odradjivat u ugostiteljskoj skoli
nananana... rijeka je najbolje od svega...