HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jbt ali će HNS zaraditi od silnih kazna za rasizam, kojih će se sigurno HNL klubovi naplaćivati svaki put kad pred "tolerantne" HR navijače izađe ovaj novi napadač Gnjinama Kanga...
 Cccccccc..........
 👀

Tu se naša I tribina treba prva pokriti ušima, jer pamtim da su i Djurgardens i Lille imali što za reći nakon naših dvoboja, sramotno.

Inače megaeuropski Dinamo doveo devetku koja je jednom u karijeri zabila deset golova u ligi.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 20.01.2025, 21:51Tu se naša I tribina treba prva pokriti ušima, jer pamtim da su i Djurgardens i Lille imali što za reći nakon naših dvoboja, sramotno.

Inače megaeuropski Dinamo doveo devetku koja je jednom u karijeri zabila deset golova u ligi.

Bome da, žešćih rasističkih gadosti je dolazilo sa naših tribina tada dosta puta ... 😮�💨

Ovaj iz Gnjinama će definitivno najmanje biti vrijeđan u Rijeci kada budu tu dolazili ....
 Jer će tribine biti poluprazane  :bo:

Quote from: TIR on 20.01.2025, 21:51Tu se naša I tribina treba prva pokriti ušima, jer pamtim da su i Djurgardens i Lille imali što za reći nakon naših dvoboja, sramotno.
Za razliku od naših ostalih tribina, 'ajmo ne mitomaniti.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Ako tovari prodaju Prpica za vise od 4 mil eura ovaj klub treba bojkotirati do daljnjeg.

K
Da su ga prodali 10 dana prije početka prijelaznog roka dobili bi 1 i po
Ovako je nekim klubovima već panika i dat će veću lovu nego šta bi inače

D
Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 11:09Da su ga prodali 10 dana prije početka prijelaznog roka dobili bi 1 i po
Ovako je nekim klubovima već panika i dat će veću lovu nego šta bi inače

"Kako to mislis?"
DRS

Quote from: Zelko Maler on 21.01.2025, 11:04Ako tovari prodaju Prpica za vise od 4 mil eura ovaj klub treba bojkotirati do daljnjeg.
Realno ne bi me cudilo, mali je bolji stoper i od Sarlije i Eleza, pa cak i Uremovica. U HNL-u u top 5, lijeva noga, zna izac s loptom, pogodit dugu i mladji od Galesica 3 godine. Ako su mogli utopit Vuskovica koji je nelos na posudbi kod Frigana u Belgiji, ne vidim razloga da ni za ovog ne dobiju dobru lovu, a uvijek mi je pokazivao i vise nego taj isti Vuskovic kojeg mediji prikazuju kao Nestu i Maldinija u jednom.

Z
Quote from: Zelko Maler on 21.01.2025, 11:04Ako tovari prodaju Prpica za vise od 4 mil eura ovaj klub treba bojkotirati do daljnjeg.
Ti i tako ne ideš na utakmice

Prpić je brutalan igrač, čudi me šta nema galame oko njega, neprirodno za njih.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 21.01.2025, 11:57Prpić je brutalan igrač, čudi me šta nema galame oko njega, neprirodno za njih.

je odličan je. Zaslužio je veći hype nego ima, ali je i Galešić brutalan igrač. Oni su al pari.

Je osim šta Prpić ima 3 godine manje. ;)
#navodninavijač

Zašto? Prpić je mlad i vrlo perspektivn igrač i takvi novci nisu ogromni. K tome Hajduk ima reputaciju kvalitetnog rasdnika mladih igrača i prodaje ih po vrlo visokim svotama. Mi im se približavamo ali realnost je takva da su oni i dalje ispred nas po tom pitanju.

I
Quote from: TIR on 21.01.2025, 12:07Je osim šta Prpić ima 3 godine manje. ;)

+(pred)poziv u reprezentaciju

I livu nogu

Prpic je sto lani, sto ove godine odigrao ukupno 2049 minuta HNLa. Ako odigra punu minutazu (a nece) na proljece, biti ce na 3669 minuta do svog 21 rođendana.
Za usporedbu, Hrvoje Smolcic je do svog 21 rođendana odigrao preko 4000 HNL minuta.

Isto lijeva noga, ali jebiga, isti izbornik.

Smole je isao za 2,5 mil EURa. OK, u doba korone pa je malo manja cijena. Ali sumnjam da ce Prpic ici za vise od 4, zapravo bi se kladio da nece vise od 3,5.

Vuskovic je generacijski talent, i to je sasvim druga prica.