HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Protiv Monaca im je pasala kiša i lokve.

Z
I tovari sad kmeče s jugom.  ;D

Quote from: aahzinho on 28.02.2025, 12:43
Quote from: D2 on 28.02.2025, 11:42Ma to nije baš tako, Đale je i sam to natuknuo za one koji znaju čitati između redaka. Jednostavno se treninzi i priprema za utakmicu razlikuju kad imaš utakmice jednom tjedno ili 2 puta tjedno. Problem su više putovanja i to što nemaš tu osobnu komociju. Igrači čak više vole kad se igra gušće, jer tada nema "suhih" treninga.

Putovanja? Pa nije da putuju sibirskom željeznicom do Vladivostoka...Govorimo o modernim busevima i vožnja po autocesti. Rijeka-Split je max 4h vožnje plus jedno-dva stajanja. Osijek isto tako.
Kako im to može biti problem? Govorimo o mlađim momcima na vrhuncu fizičke spreme (u HNL okvirima  :neretljak: ), a ne o 40+ starim prdonjama kojima sve kosti škripe ako sjede dulje od 20 minuta u užem prostoru.
Ako im je to teško, nek se onda ostave sporta, jer nije za njih.
"Problem" ti može biti (ne tvrdim da je obavezno), ako ideš dan ranije pa spavanje van kuće. Da se razumijemo nisam trebao upotrijebiti riječ problem. ;)  Radi se jednostavno o razbijanju nekog dnevne rutine, ritma, kojeg imaš kad treniraš cijeli tjedan u ritmu jedna utakmica tjedno. Bitan je zaključak da ovih par utakmica što će odigrati ne bi smjelo biti problem što se tiče "potrošnje" na koju sam se osvrnuo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 28.02.2025, 15:04
Quote from: Uzaludni on 28.02.2025, 12:33@D2 da ne quotam sad u nedogled - stoji da smo mi sad sigurno uigraniji i bolji nego ljetos, ali isto tako stoji da je jedino pravo mjerilo kokurentnosti lige nastup u međunarodnim natjecanjima, a ne unutarligaski odnosi.
To sto svi skupo prodaju kozu i dalje nema veze s sveukupnom kvalitetom nego sa ujednacenoscu lige.
Sve do narednih kvalifikacija necemo znat koliko smo stvarno dobri. A ako opet rasprodamo ekipu necemo ni tada.
Tako da nemozes bas kategoricki odbaciti tvrdnju da su svi losi a mi najmanje losi.
Sto opet nema veze s mojim veseljem ako osvojimo nesto, veselio bih se i da igramo maltesku ligu 😁
Napisao si točno isto što i ja. Znači uspoređujemo se s klubovima protiv kojih igramo u istoj ligi i tada pričamo o istoj (ne)kvaliteti.
Našu pravu kvalitetu moći ćemo vidjeti tek kad opet dođemo na noge nekoj novoj Olimpiji. ;)
Sve napisano u prvom postu.  8)

hahahaha, pa zar nije tako i najbolje u stvari 😁
jednoumlje 💪😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: robil on 28.02.2025, 15:04Protiv Monaca im je pasala kiša i lokve.

točno.
ova razina kmečanja s južne i sjeverne strane je nepodnošljiva
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 28.02.2025, 16:05
Quote from: robil on 28.02.2025, 15:04Protiv Monaca im je pasala kiša i lokve.

točno.
ova razina kmečanja s južne i sjeverne strane je nepodnošljiva
Nek se momci naviknu
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kaze djale radeljic i majstorovic ozljedeni igrali... di je soldo sto se ceka ;D

R
" U petak i subotu je također aktivna isključivo online prodaja ulaznica za članove kluba.

S obzirom na veliki interes članova kluba, GNK Dinamo je donio odluku da će u nedjelju 2. ožujka u fizičku i online prodaju pustiti ulaznice također isključivo za članove kluba."

Nema više vječnih studenata na zapadu   :nisamja:

ja ne znam koliko je zakonski legitimno braniti nekome ko nije clan da ide na utakmicu

L
Quote from: Deba on 28.02.2025, 17:27ja ne znam koliko je zakonski legitimno braniti nekome ko nije clan da ide na utakmicu
Po meni je to normalno, prednost moraju imati članovi kluba.

Quote from: LenRi on 28.02.2025, 17:36
Quote from: Deba on 28.02.2025, 17:27ja ne znam koliko je zakonski legitimno braniti nekome ko nije clan da ide na utakmicu
Po meni je to normalno, prednost moraju imati članovi kluba.

ma kuzim da al opet kolko je realno da ti stadion popune samo clanovi

zašto bi bilo nelegitimno? Bilo koji klub kao organizator ima pravo odrediti uvjete pod kojim se može ući na stadion. I dok god ti uvjeti nisu diskriminacijski prema bilo kojoj skupini, sve 5.
Ako je članstvo uvjet, nitko ne sprečava zainteresirane da se učlane u klub i na taj način steknu pravo na kupovinu ulaznica.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Kada sam bio u Ateni morao sam se učlaniti u Panathinaikos da mogu kupiti ulaznicu za košarkašku Euroligu, znači ima toga i po Evropi.

R
Kad misliš da ne može gore:   

"Na južnoj tribini stadiona Maksimir u tijeku su radovi na postavljanju sigurnosne ograde. Uzevši u obzir činjenicu da je stadion Maksimir ozbiljno oštećen te je uslijed toga više od četiri godine zatvorena cijela istočna tribina, postavlja se pitanje može li već narušena i opasna infrastruktura podnijeti dodatne građevinske radove?

Još više zabrinjava što ispravnost i sigurnosni aspekti nisu adekvatno testirani na utakmici visokog rizika, čime se ozbiljno narušava sigurnost navijača Hajduka na južnoj tribini.

Postavljanje ograde u ovako kratkom roku dovodi u pitanje kvalitetu obavljenih radova, stoga od organizatora, Državnog inspektorata, Grada Zagreba i Inspekcije za zaštitu od požara i Civilne zaštite zahtijevamo potvrdu o ispravnosti navedenih radova te garanciju sigurnosti naših navijača."

Ostanite doma ako vas je frka

Quote from: robil on 28.02.2025, 17:51Kad misliš da ne može gore:   

"Na južnoj tribini stadiona Maksimir u tijeku su radovi na postavljanju sigurnosne ograde. Uzevši u obzir činjenicu da je stadion Maksimir ozbiljno oštećen te je uslijed toga više od četiri godine zatvorena cijela istočna tribina, postavlja se pitanje može li već narušena i opasna infrastruktura podnijeti dodatne građevinske radove?

Još više zabrinjava što ispravnost i sigurnosni aspekti nisu adekvatno testirani na utakmici visokog rizika, čime se ozbiljno narušava sigurnost navijača Hajduka na južnoj tribini.

Postavljanje ograde u ovako kratkom roku dovodi u pitanje kvalitetu obavljenih radova, stoga od organizatora, Državnog inspektorata, Grada Zagreba i Inspekcije za zaštitu od požara i Civilne zaštite zahtijevamo potvrdu o ispravnosti navedenih radova te garanciju sigurnosti naših navijača."

Ostanite doma ako vas je frka

ko o cemu hajduk o sigurnosti samog stadiona :svakacast: