HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

'Hrvatski nogometni savez je odmah nakon utakmice zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca o odluci glavnog suca da se odigra utakmica u iznimno zahtjevnim uvjetima. Također, odmah je zatraženo i detaljno očitovanje delegata utakmice kako bi se ustanovilo što su sudac, predstavnici momčadi i delegat (Krešimir Glavina) zaključili prije utakmice odnosno u poluvremenu u pogledu uvjeta za odigravanje utakmice. Hrvatski nogometni savez potom će se očitovati o ovom slučaju, imajući u vidu naše očekivanje da svim akterima na prvom mjestu trebaju biti zaštita igrača i nogometne igre', stoji u odgovoru HNS-a.

K
Ko je ikad otišao na utakmicu u Tursku zna šta je prošao,  papirologije ko za državljanstvo

R
Veselo na Drosini. Skandira se :"Sudac,sudac puši kurac."

Quote from: robil on 28.02.2025, 18:32Veselo na Drosini. Skandira se :"Sudac,sudac puši kurac."

Nasmijao sam se do suza kad sam ih cuo ;D

R
Sad su nabrijani igrači. Moglo bi i crvenih bit.

28.02.2025, 19:01 #1776 Last Edit: 28.02.2025, 19:47 by Uzaludni
Garcia i Istra si očito pašu. Iskreno, drago mi je za Puležane, neka ih.  A i veći gušt ih je razbit kad nešto valjaju nego kad se potežu po dnu  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Mogli bi oni vrlo lako u europu(ako 4. Mj bude nosilo) ove sezone.

Dobro poslozena momcad.

Osijek se stvarno ima sta brinuti za tu 4. Poziciju. Istra, Varazdin pa i Slaven sve ekipe koje igraju puno bolji nogomet od njih.

L
Quote from: Deni323 on 28.02.2025, 20:08Mogli bi oni vrlo lako u europu(ako 4. Mj bude nosilo) ove sezone.

Dobro poslozena momcad.

Osijek se stvarno ima sta brinuti za tu 4. Poziciju. Istra, Varazdin pa i Slaven sve ekipe koje igraju puno bolji nogomet od njih.
4 mjesto nosi Europu samo u slučaju da mi uzmemo kup. Mogli bi se svi fokusirati na kup, najlakši put od europe

28.02.2025, 21:02 #1780 Last Edit: 28.02.2025, 21:05 by Monarh
Kakav show na Instagramu  😂😂😂.

Lučić reagirao na objavu Rijeke za kvalitetu dresa, " bit će da se dobro prodaje kad ste ga spustili 30%" i između ostalog stavio smajlija 🤡.

Rijeka mu odgovorila da mu u ponedjeljak šalju dres Petroviča.

😂😂😂😂

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/vratar-hajduka-reagirao-na-provokaciju-rijeke-pa-odmah-dobio-odgovor-bit-ce-da-se-dosta-dresova-prodaje-15558174?cx_linkref=jl_home_najnovije&fbclid=IwY2xjawIu9jpleHRuA2FlbQIxMQABHeMN57CNLXXKFlJNUBNCFfjWtP9Kvqlwpz2d1AhoPC4oa_GenTC_krUz5A_aem_iWelwvuBPDTqpO7-NulT-w

Sta je trazio je i dobio  :neretljak:

B
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Možda da mu ne šalju dres nego kecelju  :neretljak:

K
Ovo mi je s Lučićem postala debilana već pomalo, čime se mi bavimo cijeli dan