HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mi smo za 3 kola iza Dinama. Do kraja cemo zaostajat 8-9 bodova. Kakav naslov prvaka?

Dobit cemo Rabuzina, ali samo ako Đalovic bude pricao s ekipom barem 2 tjedna unaprijed, jer ovo samo kad se prica i upozorava tjedan dana nije dovoljno.

Siguran sam da u kupu necemo odigrat 93 duge lopte i necemo gubit dueleu sredini kao protiv buduceg drugoligasa koji ne prima placu.

I Miskovic zadovoljan, svi mali klubovi zadovoljni, nema nikih problema.

S
Quote from: Zaggy Rijeka on 10.03.2025, 11:36Oko čega se ovdje radi drama  :bo: ajmo im zabraniti gdje će ići šta će pričati skim se družiti strpamo ih u logor i neka po instrukcije dođu na forum

Dobar je sarkazam, ali ovakva razmišljanja su ono što nas čini takvima kakvi jesmo. Sve prolazi, sve je OK, sve razumijemo i ne treba nikome ništa braniti. Slažem se da ne bi trebalo braniti, ali valjda postoji neka moralna strana priče. I valjda postoje nepisana pravila. 100% sam siguran da nije baš lijepa slika našeg igrača vidjeti u srcu navijača Hajduka, a sad vi mudrujte koliko god hoćete.

K
Da je Krovinović bio na istoku Rujevice, ne bi mu dali dalje od Senja nazad.
Ok, mi nismo oni i ne moramo biti ali ako slušam kada igraju primadona DVA puta tjedno, da im je jako teško između ostalog i zbog putovanja i onda kad imaš slobodno napraviš 800km onda vam je priča u rangu korone iz Ljubljane

Ma sta ja znam, sve je to ok, bit tolerantan i inkluzivan itd.
Ali sumnjam da npr igraci Feyenoorda idu gledat utakmice Ajaxa iako je to tolerantna i moderna zapadna zemlja kao Nizozemska.
Iako, ja sam i dalje uvjeren da ga je Đale poslao da vidi kako ovi igraju, to je ipak nas stedljivi klub, nebi me cudilo da svaki od igraca ima po jos jedno zaduzenje sa strane da bi se ustedilo na radnom kolektivu.
Pa tako neki skautiraju, neki rade fizikalnu terapiju, drugi pak pomazu u kuhinji a treci mozda i u racunovodstvu.
Svi oni imaju zavrsene srednje skole, treba to iskoristiti. Mislim, pa sta ce radit između utakmica kroz cijeli tjedan?  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Šta se tiče Jankovića kaznio bi ga tribinom, meni je ovo imbecilni potez.
Ti si službeno lice i igrač pod ugovorom Rijeke. Smiješ ići na utakmice u lože ali nikako na navijačke tribine.
Meni je jasno da je lik iz Sinja, ali nije mi jasno da ode sa prijateljima na istok gledat hajduk i to tjedan dana prije
I da nema navijačka obilježja ali ove crveno plave crte na majici mi sve govore, nije slučajno nju nosio
Europa je jedino mjerilo!

I
Ja sam poslije utakmice komentirao, Ovo je Rijeka. Nema veze to s Đaletom, malo je ekipa Rijeke koje nisu kiksale kada su imale sve otvoreno.

Zato i nisam da se rade kombinacije i da se stvara euforija. Ova ekipa može uzet nešto samo ako bude orala i kopala svaku utakmicu i ako bude i malo sreće jer nam sudački kriterij sigurno neće ići na ruku.

Đale je zajebao sa sastavom, trebao je okrenuti priču na poluvremenu, a ne čekati do 70-te minute.

A onda na kraju te niti neće gol, jbga, već viđeno 100x.

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 10.03.2025, 13:20Šta se tiče Jankovića kaznio bi ga tribinom, meni je ovo imbecilni potez.
Ti si službeno lice i igrač pod ugovorom Rijeke. Smiješ ići na utakmice u lože ali nikako na navijačke tribine.
Meni je jasno da je lik iz Sinja, ali nije mi jasno da ode sa prijateljima na istok gledat hajduk i to tjedan dana prije
I da nema navijačka obilježja ali ove crveno plave crte na majici mi sve govore, nije slučajno nju nosio

Upravo to...nije pozeljno da ide nikada nisam cuo za tako nesto..pogotovo ides gledati medu njegove navijace klub sa kojim se bojis za prvo mjesto  ali ako vec ides jer si idiot  odi u službenu lozu a ne medu navijace....

S
Meni je priča savršeno čista i jasna i izaziva mi samo jednu reakciju - nema šta tražiti među navijačima Hajduka dok je naš prvotimac. Otkud našim navijačima toliko snage i dobre volje to relativizirati, pa i pravdati ga... to je jedan veliki (naš) fenomen.

Z
10.03.2025, 14:42 #2168 Last Edit: 10.03.2025, 14:46 by Zelko Maler
najgore od sve je sto ce mu se sa svaki potez, svaki pas, svaki udarac, sve će mu se secirati u nedjelju. Bit će pod povećalom.
Ako odigra loše razapet će ga navijači, ja isto, nemam se što skrivati.
On vjerojatno zna i vidio je da je slika izašla van pa mu možda i to nabije pritisak da mora odigrati bolje no inače, ali to često završi i s dvosjeklim mačem, sa nekim glupim greškama, kartonima zbog pretejrane borbe i glupim udarcima s 20m.

Ta slika baš skida fokus s priprema utakmice. Sad ako ga netko ulovi u gradu će se morat pravdat. Uzet će ga navijači za zub.
Glupo, glup i glupo.
Jebeno glup porez Jankovića.
Mora postojati neko strahopoštovanje prema klubu i navijačima, hajduk i dinamo to imaju. Ne možeš nakon dva kiksa Rijeke to napraviti. ( i to jednog velikog kiksa)
Što mislite bi li to napravio da mu je trener Kek?

K
10.03.2025, 15:01 #2169 Last Edit: 10.03.2025, 15:58 by Krkan
Quote from: MaČaĆeToMane on 10.03.2025, 12:30
Quote from: Bobic on 10.03.2025, 11:43Sto se tice bodovnog salda u zadnjih par kola- odlican je(il vrlo dobar), samo je rasporeden blesavo. Recimo da je bio remi Osijeku, pa onda onako kako je bilo nakon i da smo dobili sad Sibenik. Isto bodova- ali bili bi zadovoljniji sad. Jer sad smo stvorili tezu da neznamo dobivat u serijama i male utakmice. No to smo znali cijelu sezonu. 

Meni je cak puno draza ova verzija, da dobivamo jake utakmice( pogotovo dinama i nek smo sad skinuli uroke), pa ajde prezivim kikseve sa sibenikom i slicno. Ionako nije bilo za ocekivati da cemo se odvojiti od konkurencije u ovoj fazi. Ako i uzmemo naslov biti ce u zadnjem kolu.

Pesimistican sam bio cijelu sezonu no nakon dinama mi se razvedrilo sve i nije mi sibenik toliko pokvario tjedan.Uvjeren sam i da hajduka razbijamo u nedelju.

Koliko god zasad izgledalo sve regularno (osim šta lagano guraju hajduka) ako dođe do odluke u zadnjem kolu, vjeruj mi, nećemo biti prvaci

Netko je već pisao neki dan, naša jedina šansa za titulu je u troboju. Nikakvo rano rješavanje ili ispadanje dinama .
Znači , gostujemo predzadnje kolo u ST. Svi u 1-2 boda. Hajduk MORA dobit, mi MORAMO dobit, s neriješenim je dinamo prvak.
Ili da je dinamo bar u igri do svoje utakmice u St u koju će ući za željom i voljom za bodovima, i titulom a ne da budu hrpa plaćenika koja jedva čeka da im prvenstvo završi.
I to je to.
1 na 1 dugoročno, nemamo šanse ni s jednima ni s drugima, osim u međusobnim utakmicama.

M
Quote from: SandroB on 10.03.2025, 14:26Meni je priča savršeno čista i jasna i izaziva mi samo jednu reakciju - nema šta tražiti među navijačima Hajduka dok je naš prvotimac. Otkud našim navijačima toliko snage i dobre volje to relativizirati, pa i pravdati ga... to je jedan veliki (naš) fenomen.

zajebancija na stranu, imas pravo. mislin da su dve stvari tu va igri - prvo mi nismo divljaci pa mu niki nece dat kacot ili zbusit gume, tu i tamo cemo ga sa tribine bockat ako zajebe i to je to, i nek tako ostane. drugo, mi znamo da 90% HR gre s hajdukon ili dinamon pa nam je nekako normalno da nan va klubu igra malo smolcica i hozda a vise jankovica pjaca kramarica... pa smo onda i manje ludi kad vidimo ovakovih stvari.

ali onda mora bit nekakova klupska politika okol tega, posebno kod nas kad nan vecina igraca ni va klube zrasla. cisto neka pravila ponasanja pa nek se ravnaju, postuj navijace i kega te hrani - ne znan ako je to do trenera ili SDa ili kega ali slazen se da to ne gre. ako delas u plodinama ko neki voditelj ne gres va otvaranje novog konzuma.

K

K
Sa lijeve i desne strane su mu ljudi u obilježjima, dali je on bio s njima ili je slučajno bio među njima

Z
Opet je prošlo ispod radara ovo kolo kakav je Josip Misic smrad. Liga je bila 10x čišća prije nego se taj krupni otpad vratio  Ristovski je za njega poštenjačina btj.

Z
Quote from: Kostrena on 10.03.2025, 15:21Sa lijeve i desne strane su mu ljudi u obilježjima, dali je on bio s njima ili je slučajno bio među njima
Ma predvidio je navijanje na istoku. Zapalio baklju i poveo šugava Rijeko i naravno cijelo vrijeme veličao Miskovica i potvrdio da je ovak najobičniji tovar i da u srcu druka za bile