HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

20.04.2025, 12:00 #2895 Last Edit: 20.04.2025, 12:01 by Uzaludni
Quote from: Fornax on 20.04.2025, 11:40
Quote from: LenRi on 20.04.2025, 11:36Neosvajanje kupa prihvaćam jedino ako par dana ranije osvojimo naslov
Vječito bi se pričalo da smo im pustili.

Ma neka, i bili bi nam vječiti prijatelji i dužnici  :neretljak:

Profeštat ćemo skupa, našu kantu i njihov važ, nek ga pronesu do korza pa ćemo organizirat veselicu na gatu 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 10:33
Quote from: LenRi on 20.04.2025, 09:59Malo se previše hvali  Garciu, a čovjek je izgubio u Šibeniku i u gorici. Nakon pobjede nad Dinamom nije imao muda reći da se žele potući za četvrto mjesto, ne volim trenere koji nemaju muda i ambicija. Naš đale ima muda i ambiciju ali nažalost nema puno znanja.

Nije mi bitno toliko to što pišes, nego me interesira i fascinira njegova prepoznatljiva igra. Vidi se uzorak iliti patern. Istra igra prepoznatljiv nogomet.
Zanima me bi li u jačem, ambicioznijem klubu ta igra bila stroj jer u Istri to nikad i nikako ne može. To nitko od njega ni ne očekuje.

Stavi Đaleta i Gatusa u Istru i Belupo, a Kovu i Garciu u Rijeku i Hajduk. To bih htio testirat.
Mislim da se Đale i Gatuso ne bi dobro proveli.

Ja mislim da je on idealan trener za Dinamo i HNL ..stvarno su glupi ako ga ne uzmu.. tamo ima kvalitetu I moze samo bolje,  bas takva igra im treba za HNL a za Europu lako stanu u blok,  niti jedan nas trener to nije u stanju

Z
je li Lawal ozbiljnije ozlijeđen? Može li igrati protiv tovara?

Gorica si je pobjedom u Osijeku osigurala jednu ležernu utakmicu u srijedu  :nisamja: 

Z
Quote from: Ro-Ro on 20.04.2025, 12:08
Quote from: LenRi on 20.04.2025, 09:59Malo se previše hvali  Garciu, a čovjek je izgubio u Šibeniku i u gorici. Nakon pobjede nad Dinamom nije imao muda reći da se žele potući za četvrto mjesto, ne volim trenere koji nemaju muda i ambicija. Naš đale ima muda i ambiciju ali nažalost nema puno znanja.

Nije mi bitno toliko to što pišes, nego me interesira i fascinira njegova prepoznatljiva igra. Vidi se uzorak iliti patern. Istra igra prepoznatljiv nogomet.
Zanima me bi li u jačem, ambicioznijem klubu ta igra bila stroj jer u Istri to nikad i nikako ne može. To nitko od njega ni ne očekuje.

Stavi Đaleta i Gatusa u Istru i Belupo, a Kovu i Garciu u Rijeku i Hajduk. To bih htio testirat.

Ja mislim da je on idealan trener za Dinamo i HNL ..stvarno su glupi ako ga ne uzmu.. tamo ima kvalitetu I moze samo bolje,  bas takva igra im treba za HNL a za Europu lako stanu u blok,  niti jedan nas trener to nije u stanju

Garcia je trener za nas, jebe mi se za dinamo.
Garcia, Riera i Sanchez su treneri koje bi volio vidjeti u Rijeci.
Od naših Kovačević.

Z
Quote from: Vado Magnar on 20.04.2025, 11:24Hmmm... malo se Đalović podcjenjuje.
Da je vrhunski - nije. Ali od momčadi za koju smo mislili da će se boriti za četvrto mjesto stvorio je momčad koja se bori za trofeje. I k tome mu je prodano pola momčadi. Ne samo to, nego mu nisu dovedene ni prave zamjene. Naša klupa izgleda šturo kada se usporedi s Istrinom. Nešto što je do jučer bilo nezamislivo.
Pitu slažeš od onoga što imaš, a Đalović nema baš puno namirnica.

I btw... Garcia ima dva vrhunska prvotimca koje Tramezzani nije imao: Radoševića i Lončara. Volio bih ga vidjeti s takvim rosterom. Oh wait... pa to smo već gledali prije par godina i nije bilo bogznašto.

Bottomline: Đaloviĉ je sasvim ok. Ima igru, ima rezultate, neće bit prvak ali i to što je napravio je dobar posao.

a bilo je dobro. Treba sve gledati u kontekstu veličine kluba. N emožeš od Istre očekivat 7 pobjeda u 10 utakmica, s obzirom na sve Garcia je dobar posao i onda radio s Caseresom i Petrusenkom u vezi. Samo je imao Blagojevića ili Franu Mlinara kao 3. veznjaka i tu je falilo kvalitete.

Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 12:10

Od naših Kovačević.

Ti si otprilike ko Tudor - zelja ti je tko god odigra dobro kontra nas ili tko je hit tog mjeseca u ligi.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
20.04.2025, 12:21 #2901 Last Edit: 20.04.2025, 12:26 by Zelko Maler
Quote from: Boy1da on 20.04.2025, 12:18
Quote from: Zelko Maler on 20.04.2025, 12:10

Od naših Kovačević.

Ti si otprilike ko Tudor - zelja ti je tko god odigra dobro kontra nas ili tko je hit tog mjeseca u ligi.

pa ne bi baš rekao. Nije Sanchez samo protiv nas dobro odigrao. Pogledaj tablicu Slo lige. Pogledaj Olimpiju u europskim skupinama.
Garcia? Dobio dinamo 3:0, nas 2x ovo proljeće, Osijek. Igra prepoznatljiv nogomet. Tovare u Puli Lisicai  Fućak spasili što su 3 zicera promašio i što nisu u hendikepu izgubili. Vidjet ćemo u srijedu. Svi ti treneri znaju igrati kako nogomet.
Nemoj baš izvrtati.
Btw, zašto toliko trenera odigra dobro protiv nas?

Garcia u Puli ima solidnu ekipu, solidnog SD i trenutno dosta dobre rezultate. Ne žuri mu se nikamo. Ja bih na njegovom mjestu ostao tamo bar još jednu sezonu, da vidim da li se može bolje, a ako neide, onda bih gledao dalje. Sad mu nema smisla nikamo ići, pogotovo u klubove koji su trenutno u kaosu, kao npr diname, hajduk ili mi

S
Quote from: Fornax on 20.04.2025, 11:34U kupu nas je jako pomazilo. A mogućnost da se taj trofej izgubi od jednog Slaven fucking Belupa, koliko god on bio dobar ove godine, mi je a priori neprihvatljiva i unaprijed odbacujem svaku izliku ili opravdanje, čak i ako te dvije utakmice odigraju kao Barcelona.

Mene hvata jeza pri pomisli da neće odigrati kao Barcelona, ali će u odnosu na nas izgledati kao Barcelona.

O
20.04.2025, 13:37 #2904 Last Edit: 20.04.2025, 13:39 by Orpat
Kup je sklon iznenađenjima,tako da je sve moguće recimo 50-50. s obzirom na formu i sve ostalo. Drugu utakmicu igramo na Ruji što bi moglo biti doista jako veliko razočarenje ne osvajanje kupa pred svojom publikom, a lako se može ostvariti.
U osvajanje prvenstva više sam sklon ne vjerovati tome nego da, ono šta će odlučiti su direktni okršaji vodeće trojke pod uvjetom da više do toga nitko ne kiksa.
Slijedeće kolo tovari imaju najtežeg protivnika i očekujem njihov kiks mislim da Istra može do boda , jer će veliki pritisak biti na njima pred svojom publikom i tu će oni pokleknut, jer Istra trenutno uz Belupo igra najbolji nogomet i nisu ničim opterećeni.Vjerujem da ćemo Osijeka riješiti barem s jednim golom razlike,jer nam odgovara njihova igra,tako da ćemo vjerojatno biti prvi i nakon slijedećega kola dva boda ispred tovara i 4 boda od mordora pred derbi s njima. Šanse još uvijek postoje, samo ono što mi smeta su Miškove neambicije i toga me više strah nego tanke klupe koju imamo.

Alo? Mi gledamo tuđe trenere a prvi smo trenutno i u finalu kupa s krnjim rosterom.

Nije li malo bedasto i nefer?

Quote from: Vado Magnar on 20.04.2025, 14:00Alo? Mi gledamo tuđe trenere a prvi smo trenutno i u finalu kupa s krnjim rosterom.

Ma imaš pravo, sve je idealno, nemože bolje... Neznam zašto njurgamo  :neretljak:

M
20.04.2025, 15:00 #2907 Last Edit: 20.04.2025, 15:04 by moreplovac
Nije isto trenirati Slaven, Istru, uz dužno poštovanje i din, haj pa i nas.
Secira se sve,odjednom ti novinari, predsjednik i navijači "određuju  sastav".
Svi znaju kako treba, i svi znaju da si zajebo s ovim ili onim igračem a drugi bi bio bolje rješenje.
Odredit će te trenere kontinuitet rezultata.

Rožica je imao dobru igru, rezultate, imao je i tu nesreću da je bio za vrijeme te nesretne korone gdje bi mu tik pred utakmicu zaigrala sasvim druga ekipa radi "pozitivnih testova ".
I onda crna rupa loših rezultata ,izgubljena svlačionica i ode sve.

Tomića sam pljuvao ali tek sam kasnije saznao da mu je Palikuca visio nad glavom i užasno ga ometao u radu. Možda da je imao sređeniju situaciju bi imao mnogo bolje rezultate.

Uglavnom, vidjet ćemo kako će dalje.

Plus,po čemu nas je pomazilo u kupu ove godine,eliminirali smo ekipu s kojom se borimo za titulu i ekipu za koju se unisono tvrdi da uz Slaven igra najbolji nogomet.

Quote from: Uzaludni on 20.04.2025, 14:51
Quote from: Vado Magnar on 20.04.2025, 14:00Alo? Mi gledamo tuđe trenere a prvi smo trenutno i u finalu kupa s krnjim rosterom.

Ma imaš pravo, sve je idealno, nemože bolje... Neznam zašto njurgamo  :neretljak:

Ako nešto nije bijelo onda be znači da je crno. Postoji čitav raspon sivila između.

Isto tako i s nama. Nije bajno, dobila nas Istra, ali nije sve crno. I dalje smo prvi i u igri. Nije ni bijelo jer nije da nam ide sve kako želimo.

Uglavnom, ne valja skakat iz jedne krajnosti u drugu. Nije idealno, ali nije ni loše.

U kontekstu Đalovića, da nije najbolji trener u ligi, ali nije ni loš i ne treba mu sada traẓ̌it zamjenu.

20.04.2025, 15:21 #2909 Last Edit: 20.04.2025, 15:34 by Uzaludni
@Vado Magnar - ma nitko mu sad ni ne traži zamjenu, sad mijenjati trenera bi bila glupost.
Samo nabrajamo njegove mane i nedostatke, odnosno slikamo tu sliku "sivila".
Razloge i objašnjenja zašto smo prvi i u finalu kupa se toliko puta već prožvakalo pa mi se neda opet.
 Ali ako ćeš te dvije činjenice navesti kao jedine bitne trenutno, onda o čemu opće imamo potrebe raspravljati?
Pa shodno tome moja izjava: u pravu si, sve je idealno😁