HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

B
Quote from: duke on 21.04.2025, 10:05S obzirom na njegove izjave i ponašanje  teško da je slučajnost.
Grozno da bi ponovno mogli biti dupli gubitnici kao lani.

Al bi usparali novac za premije, tako da nije sve tako crno :svakacast:

L
Quote from: Boy3006 on 21.04.2025, 10:39
Quote from: duke on 21.04.2025, 10:05S obzirom na njegove izjave i ponašanje  teško da je slučajnost.
Grozno da bi ponovno mogli biti dupli gubitnici kao lani.

Al bi usparali novac za premije, tako da nije sve tako crno :svakacast:
Ali više novaca biš izgubio, premije su sigurno puno manja cifra od onoga što biš dobio od ulaska u konferencijsku ligu

21.04.2025, 10:56 #2927 Last Edit: 21.04.2025, 10:57 by TIR
Došao Miško i Fruk pogodi gredu umjesto za 1:1 :svakacast:

Vratio se Miško i Valinčić nam ne pokloni gol kao pred 3 tjedna u kupu :svakacast:

Ako već radimo teorije zavjere, radije povežite zašto je Selahi dobio slobodno po povratku Miška nakon što javno nemaš dobar odnos s njim, a ne ove gluposti.

Pa nije retardiran da ne zna zbrojiti premije i usporediti sa nagradama iz LP, EL I KL pretkola.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 21.04.2025, 10:56Došao Miško i Fruk pogodi gredu umjesto za 1:1 :svakacast:

Vratio se Miško i Valinčić nam ne pokloni gol kao pred 3 tjedna u kupu :svakacast:

Ako već radimo teorije zavjere, radije povežite zašto je Selahi dobio slobodno po povratku Miška nakon što javno nemaš dobar odnos s njim, a ne ove gluposti.

Pa nije retardiran da ne zna zbrojiti premije i usporediti sa nagradama iz LP, EL I KL pretkola.

Sumnjam da nije kad je prosle godine rekao da mu je isto bio prvi ili drugi

Ako mi možeš izvući taj citat negdje, promakao mi je?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 21.04.2025, 10:56Pa nije retardiran da ne zna zbrojiti premije i usporediti sa nagradama iz LP, EL I KL pretkola.

Pa jel reko da "nećemo propast zbog parsto tisuća eura manje od Labrovićevog transfera" ili?

Zarada od europskih skupina - premije = parsto tisuća eura

Njemu je isto bili mi prvi ili četvrti a ne prvi ili drugi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: TIR on 21.04.2025, 11:56Ako mi možeš izvući taj citat negdje, promakao mi je?
Nitko ne vjeruje u doslovno to da on ne želi da se osvoji prvenstvo. Ali potezi koje je napravio na zimu su samoubilački. I imaš na podcast u tribina gdje Joža koji nam je tada bio analitičar, jasno govori da su prošle godine izgubili prvenstvo kada se Mišković vratio, jer je kao ubio igračima samopouzdanje i rekao da ne moraju ništa. Uostalom sam si Nadinu pogledaj, većina je to gledala. Naravno da ni on htio da Rijeka bude prvak, ali radi sve da ne bude. Zasto, nemam pojma. Ovo s premija si gluposti, Celje je ove godine od konferencijske lige zaradilo nas proračun.

B
Naravno da zeli. Al jbga kod njega cesce prevagne bodulski paški skrtac nego neki biznismen vizionar. Pa se vodi onom-«Bolje vrabac u ruci nego golub na grani» cim sleti neka ponuda. To je oke u mnogo situacija. No problem je kad on odabere vrabca, a golub mu takoder nadohvat ruke. I to ne neki spretni golub koji moze brzo poletjeti, nego stari, ofucani golub koji ima jedno krilo slomljeno...

S
Quote from: TIR on 21.04.2025, 10:56Došao Miško i Fruk pogodi gredu umjesto za 1:1 :svakacast:

Mislim da je to ipak bilo već kod 2:0.

Quote from: SandroB on 21.04.2025, 14:47

Mislim da je to ipak bilo već kod 2:0.
Ali 2:0 je najgori rezultat pa je Fruk pogodio gredu za svaki slučaj  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: TIR on 21.04.2025, 10:56Ako već radimo teorije zavjere, radije povežite zašto je Selahi dobio slobodno po povratku Miška nakon što javno nemaš dobar odnos s njim, a ne ove gluposti.

Prošloljetni prijelazni rok i nastupi u europi te demantiraju.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Nije baš, znaš i sam da ovdje uspoređujem svjesno sabotiranje borbe za naslov koja ti ne predstavlja financijski teret odnosno zbog koje ti ne prijeti ovrha, kašnjenje isplata ili slično, kao što je to ipak slučaj tijekom prijelaznog roka u kojem ti imaš 90 dana godišnje za zaraditi 10 milijuna eura. Ja se slažem s nekim nadimcima ovdje da svojom prisutnošću, nerijetko i izjavama, radi totalni kontraefekt od potrebnog, ali insinuirati da namjerno minira osvajanje titule je za mene ludost.
#navodninavijač

Quote from: Vado Magnar on 20.04.2025, 19:25@aahzinho
Ne bih se složio. Pročitaj upise s početka prvenstva: glorificirao se Osijek, nakon poraza od Olimpije se očekivao raspad, od Hajduka se dobilo što se i očekivalo, jedino je Dinamo ušao u neki tunel.
Naš raspad se nije dogodio, naprotiv Fruk je postao najbolji igrač lige, Nais na trenutak proradio, Devetak postao kvalitetan bek, a mi ušli u borbu za prvaka s prepoznatljivom igrom koja ne prolazi s Istrom.
Po pitanju transfer politike ni Hajduk ni Osijek ni Dinamo nisu kreirali neke nove igrače koji se mogu dobro unovčiti. Mi da (i Istra i Varaždin i donekle Slaven). Hajduk je čak i uništio svoju super generaciju juniora, a bogami i Sigura i Puškaŝa.

Pa sad kako je to onda moguće ako imamo tenera koji niš dobrog ne radi? Naravo, ima grešaka u radu, ali ajd...

Sezona je specifična po tome ŝto svi kilsaju, ali ipak mi nit smo građeni za osvajanje pravenstva, a opet smo tu negdje. Pa nije se do toga došlo stihijski.

Uzmi prosječan broj osvojenih bodova i usporedi sa ranijim sezonama. Jel taj broj bodova donosi borbu za titulu ili treće mjesto?

Ekipa je kroz dolaske i odlaske formirana da se osigura klasičan cilj "plasmana u europu". One idiotske Vulkanizerove floskule o spremnim zamjenama i potpisivanju boljih igrača od onih koji su otišli neću spominjati, jer odmah dobijem žgaravicu.
Uzmi sve dolaske i odlaske ove sezone i navedi mi jednog igrača koji je došao, a da je bolji od igrača koji je otišao. Jedino mi Devetak pada na pamet kao bolji igrač od Gode. S time da Goda nije otišao, nego je Lisica napravio bukake po njemu u subotu.

Sezona je specifična po tome što svi kiksaju, uključujući i nas. Dinamo je nastavio sa svojim piškit ću/kakit ću odnosu prema ligi i u ovoj sezoni, na što se nadovezalo samouništenje kroz Zajec/Marić tandem. Vidit ćemo jesu li se sad posložili, hoće li do kraja dobiti sve i hoće li im to biti dovoljno za još jednu titulu.

Uglavnom, što želim reći je da ova momčad nije dizajnirana za napad na titulu i ovaj trener nije promaknut kako bi napali titulu. Splet sretnih okolnosti je da smo mi krajem travnja još uvijek tu na vrhu.

Kvaliteta igre i tonus pojedinaca je u kontinuiranom padu od veljače. Igra postoji, ali nije prilagođena skupljanju bodova protiv "manjih" momčadi koji dolaze igrati zatvoreno i tranzicijski. A i takva kakva je, je već pomalo pročitana od svih.
Trik sa Frukom kao lažnom devetkom je bio dobar i donosio je rezultate neko vrijeme. Sad je na Djaletu da izmisli nešto novo za zadnjih 5 kola, jer ova momčad nema šampionsku igru i šampionski gard na temelju kojeg može očekivati berbu bodova u preostalim kolima.

Neću uzdizati Garciju i Istru u nebesa jer im nedostaje kontinuitet. Ali ono što me je najviše razočaralo je da Djale nije ništa naučio iz kup utakmice i dozvolio je Garciji da ga dvaput sj**e na isti način.
To mi pokazuje da već neko vrijeme ne uči iz vlastitih grešaka i ne prilagođava igru i momčad situaciji. Budimo realni, sve ove rotacije se događaju isključivo zbog izostanaka, inače bi drvio po istoj početnoj 11-orki do hladne smrti svemira.

A te rotacije su protiv Istre bile posebno pogubne. Umjesto da napravi zamjenu Radeljić/Manev i zadrži strukturu zadnje linije, on je napravio duplu rotaciju i maknuo Devetka na stopera i dao Godi prve minute u 2025. Dakle, pola obrane mu je bilo nestandardno. Rotacije na krilima neću ni spominjati, jer su već stvarno iritantne. Neigranje igrača na njima prirodnim pozicijama je kontinuirana glupost. Rotiranje igrača i održavanje klupe u kakvom/takvom ritmu mu je isto minus, koji mu se obije o glavu svaki put kad netko od 12orice žigosanih izostane. Pressice prije i nakon utakmica sam prestao čitati, jer me žulja manjak bilo kakve samokritike prema momčadi i igri. A ona samoponiznost je jednako iritantna koliko i Sopićeva zemlja-zrak arogancija.
I zbog svega toga mi je jasno da je kao trener nažalost limitiran i što smo bliže kraju sezone imam sve manje vjere u titulu.

Quote from: TIR on 22.04.2025, 09:33Nije baš, znaš i sam da ovdje uspoređujem svjesno sabotiranje borbe za naslov koja ti ne predstavlja financijski teret odnosno zbog koje ti ne prijeti ovrha, kašnjenje isplata ili slično, kao što je to ipak slučaj tijekom prijelaznog roka u kojem ti imaš 90 dana godišnje za zaraditi 10 milijuna eura. Ja se slažem s nekim nadimcima ovdje da svojom prisutnošću, nerijetko i izjavama, radi totalni kontraefekt od potrebnog, ali insinuirati da namjerno minira osvajanje titule je za mene ludost.

Ma nisam mislio na sabotažu. Taj dio su sulude konstrukcije.
Ali nema te osobe koja će me uvjeriti da Dida ima 1% ambicija dalje od plasmana u europske kvalifikacije. Njegove ambicije ne sežu dalje od kolovoza i onih par europskih pretkola.

K
Dida je u zadnjih 13 godina bio prvak i zna što time dobija ili gubi. Dida je osvajao kupove i isto tako zna što time dobija ili gubi. Isto tako, Dida je 4 puta igrao Euro skupine i zna što njima dobija,a što gubi. Sve je to probao i zna što mu to znači.
Ne trebaju njemu forumaši ,navijači ili fanovi Football Managera to crtati.
Glavna ambicija Dide je pozitivno poslovanje, redovna isplata plaća, plasman u Europu, vrh HNL-a, biti bez dugova,a ostalo je samo "nagrada".
To što on ne želi financijski zaroniti u dugove, obećavati brda i doline igračima, da bi napadao titule kontra moćnijih neprijatelja, s nekoliko puta većim bađetom....jbg. nekima je to sabotaža.