HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Monarh on 23.04.2025, 22:57Miško se vratio iz Dubaija

Istra - Rijeka 2-0

Rijeka - Osijek 0-2

:bo:

Lastane, Lastane, misliš li da sljedeće kolo odigram da Dinamo dobiva 2-0?

kladionica glavni sponzor lige na balkanu, šta može poći po krivu?!

Miško imamo li kup u jednadžbi?

L
Tko nađe bolje psihologe i psihijatre osvojiti će titulu

24.04.2025, 07:28 #3032 Last Edit: 24.04.2025, 07:29 by kircipijanci
Ocito je bilo pitanje vremena kad ce protivnici skuzit dupliranje Fruka i Đure jer prvi može sve a drugi može stvorit višak, i od tada nas nema na mapi. Trener početnik koji se izgubi čim dođe neki trener sa vizijom(naš je nema), Janković je toliko loš i škrt da je to za popizdit ali ali opet moooora igrat jer mora se iskoristit onih 50% od vlasniku najdražeg "rivala". I dalje ne shvaćam kako Selahi i Petrovič mogu igrat zajedno gdje treba napadat jer kreatora u toj vezi  nemas i zasto se prilika ne da Ilinkoviću koji ima viziju i mekanu loptu. Đale i dalje ne kuži kad igras doma i moras napadat da Čop MORA igrat radi spuštanja lopti,skoka i sve šta ide s tim, a recimo sad na maximiru odigraj sastav kao jučer.  Sve sta zelim trenutno je zaspat i probudit se tamo 01.06. da ne gledam ili slavlja južnjaka ili sprovod HNL-a slucajem da dinamo ponovo osvoji jer mi ne mozemo bez vizije i bez klupe ništa nažalost.

Z
24.04.2025, 07:40 #3033 Last Edit: 24.04.2025, 07:42 by Zelko Maler
Quote from: kircipijanci on 24.04.2025, 07:28Ocito je bilo pitanje vremena kad ce protivnici skuzit dupliranje Fruka i Đure jer prvi može sve a drugi može stvorit višak, i od tada nas nema na mapi. Trener početnik koji se izgubi čim dođe neki trener sa vizijom(naš je nema), Janković je toliko loš i škrt da je to za popizdit ali ali opet moooora igrat jer mora se iskoristit onih 50% od vlasniku najdražeg "rivala". I dalje ne shvaćam kako Selahi i Petrovič mogu igrat zajedno gdje treba napadat jer kreatora u toj vezi  nemas i zasto se prilika ne da Ilinkoviću koji ima viziju i mekanu loptu. Đale i dalje ne kuži kad igras doma i moras napadat da Čop MORA igrat radi spuštanja lopti,skoka i sve šta ide s tim, a recimo sad na maximiru odigraj sastav kao jučer.  Sve sta zelim trenutno je zaspat i probudit se tamo 01.06. da ne gledam ili slavlja južnjaka ili sprovod HNL-a slucajem da dinamo ponovo osvoji jer mi ne mozemo bez vizije i bez klupe ništa nažalost.

ovo više nije do klupe pa ni do Miškovića. Uz sve kikseve, i Varaždine, Istre, Gorice, neka svih kikseva, ali Šibenik si doma morao dobiti, to je + 2 boda.  Jučer si Osijek doma morao dobiti ne zato jer je to Osijek, nego jer si morao imati  toliko goriva u krvi nakon kikseva hajduka i dinama ih ubiješ jučer. Ne možeš mi reći da je to do bilokoga osim do igrača i trenera.
Slab roster može biti uzrok loših rezultata protiv  Gorice, Istre, Varaždina, Slavena, slab roster može biti izgovor da kontinuinuirano ne možeš pobjeđivati, ali Šibenik i jučer, ta dva kiksa su neoprostiva i to to je samo do Đaleta i igrača. Pogotovo nakon poraza nakon Istre moraš izgoriti.

Quote from: LenRi on 23.04.2025, 22:40Još uvijek je sve na nama, sva sreća pa igramo protiv dinama i hadjuka, u tim utakmicama možemo i očekivati pozitivan rezultat, da li će to biti dovoljno ćemo vidjeti.

Sve je na nama već barem 2 mjeseca. U ovom trenutku nisam siguran da bi momčad dobila trening utakmicu protiv juniora.
hadjuk još možda i dobijemo jer će Dida obećati premije za Školjku. Ali već vidim skinute gaće za Ruglo, a još nisu ni do Tuhobića došli.
Strah me je da će popiti petardu gore i da više neće imati ni prednost međusobnih rezultata.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Zna netko kad će u prodaju ulaznice za Maksimir?

Ajdučija ni sama ne zna jel im bolje da odigramo X na maksimiru ili da malograđanski dobije.. oni su apsolutni pobjednici ovog kola

Izgubit od Istre nije kiks, od Osijeka bome je, pogotovo doma..

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
24.04.2025, 10:51 #3037 Last Edit: 24.04.2025, 10:53 by Zelko Maler
Quote from: vMario87 on 24.04.2025, 10:43Ajdučija ni sama ne zna jel im bolje da odigramo X na maksimiru ili da malograđanski dobije.. oni su apsolutni pobjednici ovog kola

ko bi gori sad je doli i stalno se okreće. Mi smo bili na ogromnom konju jučer u 19h. Prvi favorit. Sad smo po meni 3. favorit.

Jebeš kladionice i njihove koeficjente. Omjer po njima je 35 mi 35 tovari i dinamo 30%. To je teška zabluda.
Po meni je 50% tovari 35% dinamo i 15% mi.

B
Quote from: Zelko Maler on 24.04.2025, 10:51
Quote from: vMario87 on 24.04.2025, 10:43Ajdučija ni sama ne zna jel im bolje da odigramo X na maksimiru ili da malograđanski dobije.. oni su apsolutni pobjednici ovog kola

ko bi gori sad je doli i stalno se okreće. Mi smo bili na ogromnom konju jučer u 19h. Prvi favorit. Sad smo po meni 3. favorit.
Po kladionicama-mi smo dobitnici i prvi favorit.Na nas je najmanja kvota sad. Dinamu su najvise pale sanse.
Katastrofa je jucer- no ne zaboravimo da se i blizanci isto osjecaju. Svi su propustili sansu jucer.  Ja se i dalje nadam, i jos se moze izvuc ovo. Treba prezivit maksimir, i prije svega šok terapija. Trener nema hladnu glavu i izgorio je.

Z
Quote from: Bobic on 24.04.2025, 10:55

Po kladionicama-mi smo dobitnici i prvi favorit.Na nas je najmanja kvota sad. Dinamu su najvise pale sanse.
Katastrofa je jucer- no ne zaboravimo da se i blizanci isto osjecaju. Svi su propustili sansu jucer.  Ja se i dalje nadam, i jos se moze izvuc ovo. Treba prezivit maksimir, i prije svega šok terapija. Trener nema hladnu glavu i izgorio je.

pročitaj post iznad. Teška zabluda.

Svi su propustili sansu jucer.

Samo mi smo propustili šansu..

dinamo lovi velik zaostatak a tovari su izgubili od Istre od koje nije nikakav kiks izgubit..

Jedino Rijeka nije dobila utakmicu koju je baš morala
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

L
Kladionice ne daruju novac, tako da bi koeficijenti trebali biti realni

K
Sretno Osijeku u idućem kolu. A mi u Zg? Bit će šta bude.

Ova ekipa je mentalno u takvom raspadu da bi vjerojatno i +6 prosula.

#degenerik

B
24.04.2025, 11:29 #3044 Last Edit: 24.04.2025, 11:30 by Bobic
Quote from: Zelko Maler on 24.04.2025, 10:56

pročitaj post iznad. Teška zabluda.
Procitao sam, al se ne slazem. Grozna smo ekipa, jos gori trener, atmosfera je nam je grozna. No s kim da se mjenjamo u ovom trenutku? Sa hajdukom? Pa i oni misle da su ukleti, igrali su doma s Istrom i bili su jednako grozni kao mi. Idu sljedecu kod osijeka, pa im dolazi dinamo. Dinamo? Isto neznam dal bi njihovu situaciju, pritisak im je jos veci i egzistencija kluba im ovisi o naslovu. Raspored je svima slican, ja ne vidim dal nam je trenutno laksa utakmica Gorica doma ili dinamo vani. Jbga povijest nas uči da necemo bit prvaci, no ja cu ispratit jos ovih 5 kola sa nadom da cemo biti.
Nije toliko nemoguce- treba samo 2-3 pametne glave u klubu/stozeru i moze se nekako ovo okrenut.