HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
što se tiče dinama. 3 domaće do kraja, strašno. zadnjuh 5 utakmica, 4 domaće. Apsolutno nereglurano. Statiraju svi u ovoj ligi za jedan klub.

Quote from: Zelko Maler on 05.05.2025, 09:15što se tiče dinama. 3 domaće do kraja, strašno. zadnjuh 5 utakmica, 4 domaće. Apsolutno nereglurano. Statiraju svi u ovoj ligi za jedan klub.
Da smo mi bili prvi prošle godine, sada bi mi imali njihov raspored.
Gostovanja Dinama u zoni gradskog ili prigradskog javnog prijevoza ionako su nakaradnost i prikaz snage HNLa/HNSa.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Zelko Maler on 05.05.2025, 07:18Šibeniku za nas fale Cvek i Pozo. Oba prvotimci.
Mi  smo bez Janka i Devetka. Umjesto Janka će Fruk uskočit, a Devetka ko, Bogi?

Moramo sačuvati Selahija i Petroviča za Poljud jer su na 2 žuta.

Ti bi Bogija a trener ce stavit Godu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Slaven ako ne bude četvrti prije zadnjeg kola, imat će jebeni izbor. Pustit Rijeci prvenstvenu i tako osigurat europu (Rijeka prvak), ili sjebat Rijeku pa riskirat da izgube europu (ako ne osvoje kup).

K
Quote from: Johnson on 05.05.2025, 09:55Slaven ako ne bude četvrti prije zadnjeg kola, imat će jebeni izbor. Pustit Rijeci prvenstvenu i tako osigurat europu (Rijeka prvak), ili sjebat Rijeku pa riskirat da izgube europu (ako ne osvoje kup).

Tek toliko, ako ne znaš, finalist Kupa ne ide u Europu.

Z
Quote from: Johnson on 05.05.2025, 09:55Slaven ako ne bude četvrti prije zadnjeg kola, imat će jebeni izbor. Pustit Rijeci prvenstvenu i tako osigurat europu (Rijeka prvak), ili sjebat Rijeku pa riskirat da izgube europu (ako ne osvoje kup).

mislim da Slaven ide sve ili ništa na kup. Sjebali su se zadnje utakmice i sad će se čuvat nažalost. Mislim da im je Maksimir izlet koliko god Kovačević to negirao.

Jbt, daleko je prvenstvena utakmica sa Slavenom.

Prije toga treba dobit Šibenik pa ako nekako uspijemo onda treba dobit tovare. Sad će krenut priča jebeš tovare, Sroljud nam paše bla bla bla. Tko je siguran u sve 3 pobjede neka stavi sve na Rijeku da si poboljša financijsku situaciju 😃.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
ja sam gotovo siguran da ne možemo dobiti sve 3. Kao što kaže D10S moramo dobiti Šbk kako god znamo. Najgore od svega mu je da mislim čak i da nas dobiju da ispadaju, a to bi  bilo HD scenarij vol 2.

05.05.2025, 10:06 #3293 Last Edit: 05.05.2025, 10:08 by D2
Ma koje puštanje Slavena. Oni jedino mogu ne staviti udarnu postavu radi nekakvog čuvanja za drugu utakmicu Kupa, ali takve stvari se pretežno obiju o glavu pa popušiš obje. Ne sumnjam nimalo u dinamov scenarij s premijama protivniku 1999. ako se desi da zadnja utakmica odlučuje pobjednika. Dinamu nije problem keširati suparnika, a igrače boli malik tintilinić za nekakav Kup i Europu kad možda više neće ni biti u klubu, dok je lova na dohvat ruke.
Mi ionako moramo pobijediti sve, a to se može samo ako se ide 100%, protivnik neka brine o sebi.
Utakmicu po utakmicu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Quote from: Zelko Maler on 05.05.2025, 08:57a njega sam  zaboravio, bit će on vjerojatno.
Padat će kiša ovaj tjedan, Šibenik ima njivu od terena i još će ga ova kiša sjebat. Dobro je da i oni moraju napasti jer nemaju više vremena za kalkukacije.

Nema kiše u šibeniku od četvrtka, ,tako da će teren biti ok

J
Quote from: Krkan on 05.05.2025, 09:59

Kako smo mi prošlu sezonu završili u EL?

Z
Quote from: Johnson on 05.05.2025, 10:10
Quote from: Krkan on 05.05.2025, 09:59

Kako smo mi prošlu sezonu završili u EL?

jer smo bili 2. u prvenstvu.

J

K
05.05.2025, 10:17 #3298 Last Edit: 05.05.2025, 10:18 by Krkan
Bude li potrebno dinamo će stimulirat i hajduka! A ovi,s obzirom da su u dugovima, to neće odbit.
Sjetiti se prodaje Franka u mrski mordor.

Z
Quote from: Krkan on 05.05.2025, 10:17Bude li potrebno dinamo će stimulirat i hajduka! A ovi,s obzirom da su u dugovima, to neće odbit.
Sjetiti se prodaje Franka u mrski mordor.

neće stimulirat, ali dvije stvari nama nejdu u prilog. Dvije ogromne stvari.

1. Po nekakvom zakonu velikih brojeva, Hajduk nas mora nekad dobit, jednom nas moraju dobiti, razbili smo ih zadnje dvije, onda prošle dvije dva nerješena. Onda ih prošlo proljeće izdominirali na Ruji 1:0 kad smo se još za naslov borili.
2.. Hajduk nikad to neće priznat, ali lakše bi podnijeli i radije bi dinamo na prvom mjestu, em zbog toga jer su naučeni na to zadnjih godina, ništa im se ne mijenja, em zbog toga da ih je Mišković prepišao sam 12-15 mil eura proračuna,a njihov 3x veći, odnosno 35m i s tim parama ne mogu mrdnut naprijed. Dva naslova Rijeke bi bilo pišanje po njima i to neće htjet. Također mislim da igrači Hajduka imaju veći animozeitet i da više nepodnose Rijeku nego dinamo.

druga stvar su navijači Hajduka koji u velikoj većini navijaju za nas. Imamo dokaz za to na internetu, ja osobno na poslu itd., ali klub mislim da ne  misli tako.