HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Ma ne treba se uopće zamarat sa Slavenom do sutra u 21:00.
Ako bude i dalje bitno sigurno ih Rujevica neće dočekati pljeskom, najblaže rečeno...

B
Quote from: Inkinr on 17.05.2025, 14:42Ma ne treba se uopće zamarat sa Slavenom do sutra u 21:00.
Ako bude i dalje bitno sigurno ih Rujevica neće dočekati pljeskom, najblaže rečeno...

Imas pravo, ovo razmisljanje o slavenu samo moze navuci losu srecu sutra

B
Varazdin ako pobjedi   i sutra Slaven ako odigra X ili izgubi ne moze vise biti 3.

O
Quote from: Brzina92 on 17.05.2025, 17:29Varazdin ako pobjedi   i sutra Slaven ako odigra X ili izgubi ne moze vise biti 3.

Kako 3.? Valjda 4.

B
Quote from: Orpat on 17.05.2025, 18:34
Quote from: Brzina92 on 17.05.2025, 17:29Varazdin ako pobjedi   i sutra Slaven ako odigra X ili izgubi ne moze vise biti 3.

Kako 3.? Valjda 4.
4. da , krivo sam napisao

Quote from: Brzina92 on 17.05.2025, 17:29Varazdin ako pobjedi  i sutra Slaven ako odigra X ili izgubi ne moze vise biti 3.

Ovo bi volio da se dogodi samo da i ako ima još poštenjara shvate u kakvoj močvari živimo i radimo, gdje bi Slaven vjerojatno išao sa jačim sastavom u ligi nego u Kupu.

A i zanima me kako će Varaždin sa 23 primljena gola u 35 kola i da ih nitko dosad nije 2 razlike pobijedio proć u Maksimiru, znajući da im vjerojatno treba barem bod za Europu.
#navodninavijač

Kakav penal za dinamo, krv ti jebem!  ;D
#degenerik

B
Taman da cu napisat da Loksa igra solidno-eto poseru nam se u usta svi...cak mozda i je kontakt, no i ovaj iz lokomotive kao da je isao namjerno radit penal u glupoj sansi

neka meni netko nađe kontakt
Europa je jedino mjerilo!

Pa ima li odvratnijeg kluba od ove abominacije
Dobro, dobrooo! Fuć!

O
Quote from: Bobic on 17.05.2025, 19:58Taman da cu napisat da Loksa igra solidno-eto poseru nam se u usta svi...cak mozda i je kontakt, no i ovaj iz lokomotive kao da je isao namjerno radit penal u glupoj sansi

Nije valjda da si očekivao da Lokomotiva osvoji bod.

Ovo je čista alibi igra šta Loksa igra.
#degenerik

2 utakmice do moje odluke: kraj HNL karijere ili pijan doček šampiona
ovo više nema smisla, kakva sramota!
Europa je jedino mjerilo!

Maloprije Vargek na Rtl sa Maksimira... E to je bilo blago rečeno gadljivo
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.05.2025, 20:01neka meni netko nađe kontakt

bio je neki light kontakt. Ali nebitno, jer bi idući put bio jači kontakt.