HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nisam za nasilje, ali Ivane Bebeku spavaš li mirno? Pa netko će puknut i onda će bit 2 tjedna čuđenja po medijima
Europa je jedino mjerilo!

Toliko o teorijama zavjere u HNLu.
Ispada da su jedini pravi pokvarenjaci suci.

Ali... pustimo to. Ja noćas neću moći spavat. Ovo toliko suludo da ne mogu vjerovat. Čak nisam ni rezultat pratio na Sofascoreu jer sam bio siguran da Dinamo to uzima.
Sutra grad gori!  :vijesti:

Quote from: FTM on 17.05.2025, 22:26
Quote from: Marabunt Campetto on 17.05.2025, 22:02https://youtu.be/bccKXKLl7kE?si=y4xoUKLybttn0M1p

Robi kaže, ako će me budit svaki dan jebiga u 4 i 40...ako me ne bude budio? Jebat ću mu majku...
Samo nek se sutra 2 kostura dogovore đir na motoru, i provozat ćemo se prema naslovu...

Šalim se, zajebi dogovore, ajmo ih dobit makar i teškom mukom, samo nek je pošteno.

Forza Rijeka nek zaori se!

Čovjek je pokojan, ali i danas je hit...
Ri Or Die

Bog mi nikako neda odustati od HNLa, dvije meč lopte za mene i za Rijeku  :svakacast:
Ja još uvijek ne vjerujem,  Mario Cvitanović svaka ti čast  :svakacast:
Europa je jedino mjerilo!

#degenerik

Jel moguće da je Dinamo izgubio titulu gostujući Lokomotivi na Maksimiru :svakacast:
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 17.05.2025, 22:59Jel moguće da je Dinamo izgubio titulu gostujući Lokomotivi na Maksimiru :svakacast:

Nije. ako mi dobijemo sve do kraja.

Quote from: TIR on 17.05.2025, 22:59Jel moguće da je Dinamo izgubio titulu gostujući Lokomotivi na Maksimiru :svakacast:
Dinamo još nije izgubio titulu.

Dao nam ju je na izvolte, ali mi sad imamo posao za obavit. Krvavo težak posao, nemojmo se zavaravat.

#degenerik

Zajebi ti sve priče i kombinacije.

Miško je već večeras trebao nazvati Slaven i čestitati mu na osvojenom Kupu. Samim time Slaven nama na naslovu prvaka.

Z
17.05.2025, 23:40 #3714 Last Edit: 17.05.2025, 23:43 by Zelko Maler
Quote from: Monarh on 17.05.2025, 23:36Zajebi ti sve priče i kombinacije.

Miško je već večeras trebao nazvati Slaven i čestitati mu na osvojenom Kupu. Samim time Slaven nama na naslovu prvaka.

Nažalost mislim da Leškoović neće igrati u zadnjem kolu protiv nas.
Također mislim da Grgić, Kovačić, i ekipa neće biti na klupi...

Quote from: Monarh on 17.05.2025, 23:36Zajebi ti sve priče i kombinacije.

Ima da im sad svima uzmemo sve I iseremo im se u usta, stoke od prvog do zadnjeg.
#navodninavijač

V
Sutra pojest travu ako treba, glavom stativu razbit, klupu u zubima nosit za pobjedu...
A onda s drugom ekipom napucat belupa u prvenstvu i onda s prvom u kupu im nabit 5 komada za ove gadarije !!!

B
Nepostojeći penal i zaleđe kao i crveni
Ovi bez Mamića ne znaju ni namjestit
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Jebote, toliko sam uzbuđen da se doslovno tresem.

Jer za ovaj grad, i za ovaj klub...!
Dobro, dobrooo! Fuć!

Malo cu rovinat raspravu, al mislim da su za ovo danas zasluzne kladionice. Kakva karma, ovo je ili dogovoreno ili suci, trece nema.

Ako ste gledali, ponasanje obe klupe i igraca iza gola filijale i nakon sto je sviran kraj izgleda kao losa gluma. Ona suga od petkovica se kao hvata za glavu, igraci malogradjanskog leze nakon sto su se kilavili bez razloga cijelu utakmicu, ovi iz filijale ih tjese... za sto? Jedan crni igrac malogradjanskog gleda na stranu i neugodno mu je u cemu sudjeluje. Dobro znaju da nisu skroz ispali i da imaju solidne sanse i dalje, a trener filijale (onaj koji sjebao sibenik) u izjavama iza utakmice zvuci kao da je njemu obecana klupa malogradjanskog, a ne treneru slavena. Mozda je to s buducim trenerom bila samo navlakusa. U svakom slucaju, scena s kraja utakmice je bila odvratna predstava.

I da, ovaj rezultat samo potvrdjuje da su se supci iz slavena masovno naguzili malogradjanskom u proslom kolu, i to ne zbog odmora radi kupa. Na nas ce ic sa 100% u zadnjem kolu, bez odmora i postede.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert