SHNL 1. kolo: Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 04.08.2024, 18:50h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.08.2024, 16:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: R13KA on 04.08.2024, 08:57Ja sam uvjeren da ćemo ovo dobit, a mislim i da će Lokomotiva ispast ove godine

:sta:
SPORTSKI ODLAZI!

Z
ako se radi sastav po zaslugama s priprema, što trener stalno govori, nadam se 15-20 minuta Butiću, zaslužio je. Nema se šta čekati ili je ili nije. Domaći teren, protivnik koji će isto izaći s mladim igračima, nemamo se šta bojati davati priliku najtalentiranijem igraču.

Jedan (najbolji )junior mora uvijek imati mjesta za rotaciju u prvoj ekipi.

Ništa od Zlome danas? 🫤
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

R
Quote from: Uzaludni on 04.08.2024, 10:01Ništa od Zlome danas? 🫤

I bolje ...neka se  da prilika Posavcu da se decko pokaze
Njega je vecina napala jer je nekada bio dole
Jedna kriva procjena i odmah kipanje po decku svaki golman ce imati svojih crnih minuta

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.08.2024, 03:20
Quote from: Starless on 03.08.2024, 18:57Pa D2 ja sam u dobrom dijelu prvog poluvremena uzivao u našem nogometu i s prvavom je Sopic ljut da se na odmor nije otišlo s minimum tri razlike u našu korist.Prebacivanjem Jankovića u sredinu i ubacivanjem pravog lijevog krila sigurno bi doprinijelo ljepšoj igri ali sad potencijalni odlazak Pasalica opet će napraviti rupu na desnom krilu a imamo samo mladog Buntica s Blagojevic po meni nije taj za pružati neko oduševljenje u igri prema naprijed.
Do nas su bili neki stranci u dosta puta su u prvom poluvremenu izgovarali very nice.
@Gnjusna Izdajica, prestani zabušavati i dodaj u Coppi Blagojevića 😜.

A mogao bi dodat i mladog Buntica  ;D

Quote from: Ro-Ro on 04.08.2024, 10:20

Jedna kriva procjena i odmah kipanje po decku svaki golman ce imati svojih crnih minuta
Frajer u dvije utakmice skrivio dva gola i penal.

Tko god ga je dovukao, trebao je još u četvrtak dobit nogu u guzicu, makar to bio i profesor Lajna osobno.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

R
Quote from: Fornax on 04.08.2024, 10:48

Tko god ga je dovukao, trebao je još u četvrtak dobit nogu u guzicu, makar to bio i profesor Lajna osobno.

Da jer Labra I Smoja pa Pandur prije nisu imali takvih gresaka ......kada bi se tako igraci otpisivali ...... jedini razlog je brojanje krvnih zrnaca od strane takvih kao ti ....a ako slucajno jednom preuzme 1 I odradi posao kao sta se ocekuje prvi cete mu sisati ....ne bi bilo prvi puta  :bo:

Z
Quote from: Fornax on 04.08.2024, 10:48

izbacio je hadjuk iz europe identičnim izlaskom u prazno kao što je napravio penal u četvrtak. NJegovi kiksevi nisu slučajni jer se ponavljaju.
Nažalost dečko ima kompilaciju kikseva. Plus one fore da ne čuje, da ne vidi, da mu smeta buka, bio na operaciji vida, sluha, toliko priča ima, vjerojatno sve laži ali opet.

Meni njegov dolazak nema smisla i imati dva golmana od ca 25-27 godina u rosteru nema smisla. Ako je Zloma taj, a očito je, dopeljaj nekog "Zagorca" od 35 godina.
Dopeljali su ovog mulca iz Lokse i to podržavam.

Rijeka zadnjih 5-6 godina briljira s golmanima, proozvodimo ih odlično, pogađamo u dovođenju,  a sad  nam se događa da nećemo imati ozbiljnog golamana.

I
Zlomislić je ozbiljan golman. Samo zdravlja i on će uskoro putem prijašnjih u ozbiljne lige za ozbiljne pare. Nasljednik je problem za sada. Posavec nije taj.

Quote from: Ro-Ro on 04.08.2024, 11:19[... jedini razlog je brojanje krvnih zrnaca od strane takvih kao ti ....
Kakvo brojanje krvnih zrnaca?
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

R
Quote from: Iqteam on 04.08.2024, 11:28Zlomislić je ozbiljan golman. Samo zdravlja i on će uskoro putem prijašnjih u ozbiljne lige za ozbiljne pare. Nasljednik je problem za sada. Posavec nije taj.

Ne kazem da je ...ali uz Zlomu koji ce biti prvi golman ne vidim u cemu je problem imati Posaveca na klupi...ocigledno je da ce se gledati da Zloma napravi transfer jer je zasluzio ako dode ponuda a to se moze destination na zimu ili drugo ljeto...Posavec je dosao ne odstete to je dovoljno za nas klub da ga se dovede pa.makar bio drugi golman

R
Quote from: Fornax on 04.08.2024, 11:33
Quote from: Ro-Ro on 04.08.2024, 11:19[... jedini razlog je brojanje krvnih zrnaca od strane takvih kao ti ....
Kakvo brojanje krvnih zrnaca?

Od prvoga dana se spominje njegova karijera u Ajduku I kao igrac sa takvim iskustvom iza sebe je odmah dobio pecat tovara I kipa se po njemu ....

R
Sjetim se ja i prvenstva 15/16 di nas je izludio u dvije utakmice sa Inkerom.

A
Pozdrav
Znam da nije pitanje o imenu teme, ali da ne otvaram novu temu...
Gdje će se kretati Karusel navijača koji kreće iz Kukuljana? Ako ne stignem tamo u 15h gdje im se mogu pridružiti?
Hvala
FF