HMNK Rijeka

Started by worm, 07.08.2024, 22:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Koliko sam vidio, predsjednik nije isao đonom na navijače, nego ciljano i konkretno na pojedince debile i za to zasluzuje aplauz

dobro, sada me već j.bete, bez vazelina

čovjek je išao đonom na pojedince, slažem se
 povod je bio jer su pogodili čašom Makadonca u lampu, jesam li u pravu, slažete li se?
to nisu navijači vi tvrdite?

jučer je uletilo more čaša u teren, s raznih dijelova, hoće li čovjek raditi novu objavu?
vi tvrdite da ni to nisu navijači?
ili su promašili pa onda nema veze?

nemojte biti licemjerni

I
Gdje je tu licemjerje s moje strane? Ja tu iskljucivo vidim licemjerje ekipe koja takve postupke brani. U stilu "jesu debili, ali nasi su". Ne znam ciji su, moji nisu.

L
Quote from: ri5gile on 07.06.2026, 18:27dobro, sada me već j.bete, bez vazelina

čovjek je išao đonom na pojedince, slažem se
povod je bio jer su pogodili čašom Makadonca u lampu, jesam li u pravu, slažete li se?
to nisu navijači vi tvrdite?

jučer je uletilo more čaša u teren, s raznih dijelova, hoće li čovjek raditi novu objavu?
vi tvrdite da ni to nisu navijači?
ili su promašili pa onda nema veze?

nemojte biti licemjerni
[/quote
Jučer je koliko sam ja vidio bila ubačena jedna jedina čaša, nakon gola za 2-2. Ne računam čaše koje su posjetile nakon provokacije protivničkih igrača nakon zadnje izvedenog penala. Meni je zanimljivo da tijekom svih devet utakmica regularne sezone i četiri domaće utakmice Kupa nije pala niti jedna čaša na parket, a sad odjednom krenulo bacanje.

Quote from: ri5gile on 07.06.2026, 17:13na vlastite navijače se ne ide javno đonom

Ma mislim šta je rješenje, ajmo realno pričat bez rukavica? Jel ima neka razina između ovog "radim šta hoću jer mogu, bmk za posljedice" i MUP-ove zabrane zbog koje si sljedećih godinu dana imaš unaprijed rezervirana 2 sata svaki drugi vikend za javljanje u stanicu?
To između je javno prozivanje.

Ne može mi nitko ničim promijenit mišljenje da bacanje bilo čega u natjecateljski prostor spada u ikakav folklor, a pogotovo da nečem koristi. Točka, uskličnik, pečat, štagod. Nikakve role papira, konfeti, papiri od korea, o pivama, plastičnim čašama bakljama i topovskim da ne govorim. To je sport iz prošlog stoljeća.

Viči, daj neka majmunska unga bunga navijanja da izbaciš tu energiju, sve preko toga je krkanluk. I jebiga, tu se točno vidi da se to događa samo na "velikim" utakmicama što će reć da su autori toga ljudi koji ne idu često na ove nebitne dvoboje, što će reć da nisu nikakvi starosjedioci nego su navikli na to sa Ruje pa nastavil i gore po svom.
#navodninavijač

07.06.2026, 18:49 #350 Last Edit: 07.06.2026, 18:53 by Silvio Dante
Do danas, dok nisam vidio cijelu silu pravednika sa svih strana ove vukojebine, i sam sam bio dojma da smo prekardašili. I da smo protokom vremena postali i najdivlji u ovoj ionako fascinantno divljoj državici.
Ali. Čitajući, zvirleći okoko rekli bi stari mi, znaš šta ću ti reći? Ove pameti? Da se nikad i nikome nemamo mi što ispričavati, ustručavati, i da ih svih redom nabijem na kurac.

Debelo preko 3, usudit ću se reći i oko 4 milje ljudi u zatvorenom prostoru i u tolikoj tenziji. I o čemu imamo pričati? Par bačenih čaša, pokojom grubom riči i malo navlačenja među igračima na parketu. Vauuuuu
Gledam fotke koje dopiru do mene. More dječice, starije gospode, ljepšeg spola, osmijeha na izvoz. Pa tko to ima? Ajde mi reci?

Biti vrlo oprezan kad primaš savjete. Od dobronamjernika. Morate ovo i ono, postali ste ovakvi i onakvi. Ništa mi ne moramo. I mi ćemo raditi što mi želimo.
Mater vam jebem svima po spisku. I nikad neću po svojim ljudima. Nek su najgori na svijetu. Jer ih više ni Bog dragi  a kamo li moj vapaj ne može vratiti na pravi put. Ako se jel složimo da su malo skrenuli. Ali su opet moji. Šta ću u kolo s drugima, ovima koji popuju, dociraju čitav dan i od sinoć, vide trn u mom, a ne vide deblo u svom oku? A ma odite u kurac, a tu pravednost prodajite ovim mamlazima koji još uvijek puše vaše fore. Ima ih Bogu hvala, mi divlji vam ni ne trebamo.

Pohvale klubu, organizaciji na sezoni. Ovako hladne glave i vruća srca mogu reći da smatram da je kvalitetniji tim pobijedio. Laički, brži su, laganiji, lopta brže ide, puno su fluidniji nego mi. I unatoč svemu uzeli su dve od tri pobjede na penale. Čestitke.

čašu baciš u afektu u teren, zato jer si navijač a ne modni kritičar i zato jer živiš na Balkanu a ne u amerčkom sveučilišnom gradu
jučer nakon penala je puno čaša u afektu uletilo u teren, moguće da su svi vlasnici tih čaša došli na finale a tijekom sezone ih nije bilo, nikada nećemo saznati
ti bacanjem te čaše u teren moraš biti spreman na zakonske posljedice, predsjedničke objave na instagramu nisu zakonske posljedice i nisu postigle apsolutno ništa, šta se vidjelo jučer nakon penala, nego je samo dao municije državnim portalima za još gnjusnije članke uperene prema ovom kraju

I
Ma nije cak ni problem, bacaj ti po kome god sto god hoces, vici sto god zelis, mlati se s kime god hoces, dokle god je to nesto sto ce ostat specifikum jedino i iskljucivo tog dogadanja. Pa da onda znas, ako zelis osjetit neprijateljsku atmosferu, s natruhama moguceg ozljedivanja, stadion ili dvorana je the place to be. Ali problem je sto to ne ostaje samo na tome nego dovodi do toga da ce prosjecan covjek, a o tome sam vec nekoliko puta pisao, vise ne osjeca sigurno ici juznije od senja jer ce mu auto bit razjeban cim netko snimi rijecke tablice. Moze se i ne mora dogodit, ali opasnost za to je realna.

Ista stvar je i ovdje. Pa jbt moji frendovi pred par godina chillali ispred benzinske na skoljicu, dode im na random ekipa od trojice i pita ih za koga vi navijate. Frend, koji o nogometu zna isto koliko i ja o umjetnickom klizanju, iz zajebanije kaze "hajduk" i zavrsi sa zaljepljenom samarcinom. Jer wow, navijas za hajduk, egzistiras u rijeci, i sada te moramo naucit pameti tako da te fizicki malo razbucamo.

Ma nek mi se napuse i ovi s juga i ovi nasi koji jedino znaju trovat atmosferu i palit vatru. Nebitno mi je ciji su. Svi koji zivot vide jedino i iskljucivo kroz klupske boje i vide crvenu krpu u navijacu drugog kluba mi se gade jednako.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 07.06.2026, 18:52Ista stvar je i ovdje. Pa jbt moji frendovi pred par godina chillali ispred benzinske na skoljicu, dode im na random ekipa od trojice i pita ih za koga vi navijate. Frend, koji o nogometu zna isto koliko i ja o umjetnickom klizanju, iz zajebanije kaze "hajduk" i zavrsi sa zaljepljenom samarcinom. Jer wow, navijas za hajduk, egzistiras u rijeci, i sada te moramo naucit pameti tako da te fizicki malo razbucamo.

Ne miješajmo kruške i jabuke.
#navodninavijač

Quote from: ri5gile on 07.06.2026, 18:51čašu baciš u afektu u teren, zato jer si navijač a ne modni kritičar i zato jer živiš na Balkanu a ne u amerčkom sveučilišnom gradu
jučer nakon penala je puno čaša u afektu uletilo u teren, moguće da su svi vlasnici tih čaša došli na finale a tijekom sezone ih nije bilo, nikada nećemo saznati
ti bacanjem te čaše u teren moraš biti spreman na zakonske posljedice, predsjedničke objave na instagramu nisu zakonske posljedice i nisu postigle apsolutno ništa, šta se vidjelo jučer nakon penala, nego je samo dao municije državnim portalima za još gnjusnije članke uperene prema ovom kraju

Upravo suprotno. Jer dok neki na Kantridi recimo nisu "vidjeli" nikakve nerede, covjek jasno i glasno kaze da ga je sram određenih "navijaca" i da takvi nisu dobrodosli. I nisu jer to je sramota, ma za koga navijali.

I
Quote from: TIR on 07.06.2026, 18:59
Quote from: Istegnuće kralježnice on 07.06.2026, 18:52Ista stvar je i ovdje. Pa jbt moji frendovi pred par godina chillali ispred benzinske na skoljicu, dode im na random ekipa od trojice i pita ih za koga vi navijate. Frend, koji o nogometu zna isto koliko i ja o umjetnickom klizanju, iz zajebanije kaze "hajduk" i zavrsi sa zaljepljenom samarcinom. Jer wow, navijas za hajduk, egzistiras u rijeci, i sada te moramo naucit pameti tako da te fizicki malo razbucamo.

Ne miješajmo kruške i jabuke.

Drugim rijecima, ako odes u split i ako netko zna da si navijac rijeke, zasluzio si batine.

K
Naši ljudi su ničim izazvani napadnuti na dan utakmice u Omišu,od tih debila koji pišu statuse o fer i korektnom sportu, a ovdje ih se radi svetima od Pape.
Debila ima svuda i uvijek će ih biti, ali stati na stranu njih a gaziti javno svoje je baš loše.
@TIR još bi te jednom zamolio ako možeš maknuti sliku nedužnih ljudi oko baklje ili barem prekriti im lica, jer će im se sutra kucati na vrata, opet

L
Quote from: Kostrena on 07.06.2026, 19:03Naši ljudi su ničim izazvani napadnuti na dan utakmice u Omišu,od tih debila koji pišu statuse o fer i korektnom sportu, a ovdje ih se radi svetima od Pape.
Debila ima svuda i uvijek će ih biti, ali stati na stranu njih a gaziti javno svoje je baš loše.
@TIR još bi te jednom zamolio ako možeš maknuti sliku nedužnih ljudi oko baklje ili barem prekriti im lica, jer će im se sutra kucati na vrata, opet
Ja ne vidim tko je stao na njihovu stranu, dapače, ja prvenstveno ne želim da postanemo kao oni. Čuo sam i ja što se je sve događalo u Omišu, međutim nije način spustiti se na njihov nivo. Klub ima odličan PR, tako da se ne brinem za budućnost.

Maknuto sa portala @Kostrena

Ali to je javna fotka, objavljena na Torpedo Media, nema tu nikakvih tajni. Osim ako ima slika jednog od njih koji drži baklju u ruci, nema tu nikakvog dokaznog materijala. A ako se snimala utakmica, nać će autora i bez ovog jer su svi vidjeli.

Inače to poštujem pa pazim šta se objavljuje uz članke sa slikama Armade npr., ovdje je to malo teže prikrit pošto je 3000 ljudi vidjelo da je netko upalio baklju.
#navodninavijač

K
Ja sam na utakmici slikan iznad baklje 2 reda, sljedeću utakmicu sam sjedio do poluvremena u kombiju