HMNK Rijeka

Started by worm, 07.08.2024, 22:00

Previous topic - Next topic

Petro and 3 Guests are viewing this topic.

L
Večeras je ostvarena uvjerljiva pobjeda u Dubrovniku 5:1.

Jos dvije pobjede u preostalih 5 susreta ( Crnica i Aurelija) i plej off bi trebao bit siguran.
Ostale tri su protiv prva tri s tabele, to će super doć da vidimo gdje smo za doigravanje, ali netreba nabijat presing.
Ostanak i doigravanje su savim dobri ciljevi za prvu prvoligasku sezonu, mislim da se malo pretjeralo s onim najavama u pocetku.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

L
Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 09:34Jos dvije pobjede u preostalih 5 susreta ( Crnica i Aurelija) i plej off bi trebao bit siguran.
Ostale tri su protiv prva tri s tabele, to će super doć da vidimo gdje smo za doigravanje, ali netreba nabijat presing.
Ostanak i doigravanje su savim dobri ciljevi za prvu prvoligasku sezonu, mislim da se malo pretjeralo s onim najavama u pocetku.
Mislim da imamo i dobre šanse protiv Torcide u petak, očekujem da nas kladionice stave za blagog favorita.

Kako se odigrava playoff? Kup sistem, ponovno se igra sa svima, prenose se bodovi, .....
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 17.02.2025, 10:06Kako se odigrava playoff? Kup sistem, ponovno se igra sa svima, prenose se bodovi, .....
Msm da ono 1. Sa 8.  I jedan dalje

L
Quote from: Deba on 17.02.2025, 10:07
Quote from: D2 on 17.02.2025, 10:06Kako se odigrava playoff? Kup sistem, ponovno se igra sa svima, prenose se bodovi, .....
Msm da ono 1. Sa 8.  I jedan dalje
Da, prvi protiv osmog, drugi protiv sedmog itd. Četvrtfinale na dvije, polufinale i finale na tri pobjede.

Zeznuto. Šteta početnih dječjih bolesti.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 17.02.2025, 10:17Zeznuto. Šteta početnih dječjih bolesti.

Pa tek su ušli u ligu, po prvi put, mislim da su ih više zeznula nerealne najave. Dječje bolesti su bile očekivane

Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 10:59
Pa tek su ušli u ligu, po prvi put, mislim da su ih više zeznula nerealne najave. Dječje bolesti su bile očekivane
Nije to u smislu kritike nego konstatacija. Isto si napisao ovim odgovorom.  ;D

Quote from: D2 on 17.02.2025, 11:21
Quote from: Uzaludni on 17.02.2025, 10:59
Nije to u smislu kritike nego konstatacija. Isto si napisao ovim odgovorom.  ;D

Kuzim...meni je vise zazvucalo kao opravdanje 😁
Uglavnom, slazemo se 👍

Najviše se osjetilo neigranje Fetića (ozljeda) i Husarića (administracijski problemi). Otkad su njih dvojica u pogonu, lakše se diše.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

L
U petak u 18:30 na Trsat dolazi Torcida biberon, trenutno trećeplasirana momčad prvenstva, moglo bi biti jako zanimljivo.

L
Nažalost poraz 4-2, moje mišljenje je da su presudili golmani, Tomić nije imao svoj dan, dok je Bilandžić briljirao.
Idući vikend dolazi posljednjeplasirana  vinkovačka Aurelia, prilika za povratak pobjedama

K
Quote from: LenRi on 21.02.2025, 21:28Nažalost poraz 4-2, moje mišljenje je da su presudili golmani, Tomić nije imao svoj dan, dok je Bilandžić briljirao.
Idući vikend dolazi posljednjeplasirana  vinkovačka Aurelia, prilika za povratak pobjedama

Da smo zabili 10-erac plus par zicera druga prica... jednostavno nisu imali dan... 100 suteva pukli nece i nece... dok oni zabili sta im se nudilo i kraj nista specijalno

vise srece drugi vikend protiv Aurelie u ja bih rekao kljucnoj utakmici