UEL, 3. pretkolo: Elfsborg - Rijeka, četvrtak 15.08.2024., 19h

Started by m, 14.08.2024, 09:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

U svjetlu šokantnih događaja jučer, u drugi plan je palo da sutra igramo najvažniju utakmicu u zadnje puno vremena. Utakmicu koja potencijalno osigurava minimalno Konferencijsku ligu, klubu financijsku stabilnost i mogućnost brutalnog podizanja koeficijenta i vrijednosti igrača.

Igrači, ako ovo čitate, sutra vam je prilika osvjetlati svoj obraz i obraz kluba. Puno toga će se oprostiti i zaboraviti prođemo li Šveđane. Prva utakmica je pokazala da su itekako ranjivi i da ih hrabrim pristupom možemo ugroziti. Stožeru na čelu s Đalovićem također želim svu sreću ovog svijeta i da se svi skupa radujemo nakon utakmice.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Dok Gnjus se kupa po uvalama Jadrana
Mišku nitko ne zna koja mu je nakana
Đaleta nam drži samo pobjeda lagana
ne bojimo se valjda nekih tamo Šveđana
#navodninavijač

D
Očekujem ogromnu promjenu u sastavu i sustavu tako da će izaći vrlo vjerojatno jednakih 11 u jednakim ulogama.

Ono što mislim da će se dogoditi je Pasalicevo soliranje i forsiranje u nadi da pogodi gol i proda se, prema naputku velikog vodje.

Djalovicu ne bi u koži bio, bez stožera na takvu utakmicu..a onda još gore ona u nedjelju protiv trenera koji zna šta radi..

R
Ja mislim odnosno osjecam.da cemo se ugodno iznenaditi sutra

Quote from: TIR on 14.08.2024, 10:00Dok Gnjus se kupa po uvalama Jadrana
Mišku nitko ne zna koja mu je nakana
Đaleta nam drži samo pobjeda lagana
ne bojimo se valjda nekih tamo Šveđana
Nekog tamo Dragana.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

A

Nadam se najboljem spreman za najgore.

R

Quote from: deo123 on 14.08.2024, 10:01Očekujem ogromnu promjenu u sastavu i sustavu tako da će izaći vrlo vjerojatno jednakih 11 u jednakim ulogama.

Ono što mislim da će se dogoditi je Pasalicevo soliranje i forsiranje u nadi da pogodi gol i proda se, prema naputku velikog vodje.

Djalovicu ne bi u koži bio, bez stožera na takvu utakmicu..a onda još gore ona u nedjelju protiv trenera koji zna šta radi..

Kako bez stožera pa stigli su Kojot, pardon Čagalj i Močo
SPORTSKI ODLAZI!

M
Quote from: robil on 14.08.2024, 12:15Zar Pašalić ne preskaće zbog kartona?
Sutra prođemo golom Pašalića i onda nas UEFA kazni jer Paša nije smio igrat.
To bi bio šlag na torti.

A sad stvarno, protiv Rumunja je dobio žuti, i protiv Šveđana. Jel ima ko iz uprave na forumu da malo izvidi da nebi bio gornji scenario

Kaže Sopa da nam najveća opasnost prijeti od "onog koji može baciti aut 30 metara" pa pripazite i na to malo.