UEL, 3. pretkolo: Elfsborg - Rijeka, četvrtak 15.08.2024., 19h

Started by m, 14.08.2024, 09:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jebem mater svima, od kabine do vrha! Jebem mater!!!!

Pliz me banaj na 10 dana!

R
Quote from: Fiumano on 15.08.2024, 20:52Prodaj šta se da prodati, ključ u bravu, četvrti ćemo valjda bit. Koji se kurac sekiramo ovo je klub bez ikakve ambicije.

E to mene najvise jebe.  Ono isti kurac da li smo 4 ili 2 .,dovoljno je izbaciti mladog igraca ili dva ako se moze  I namaknuti tj  zatvorit budget
Nikakvih vecih ambicija kao klub nemamo

D
Quote from: 18orvat on 15.08.2024, 21:23
Quote from: aahzinho on 15.08.2024, 21:17nego da su samo nesposobni.

Prošle sezone u ovo doba su izgledali puno sposobnije :bo:
Nova ekipa, puno nepoznanica, igrači koji dolaze iz njemačkih klubova gdje su odrađivali pripreme i program cijelu sezonu sa ozbiljnim trenerima (ala Ugo..). I opet prva utakmica sa Kosovarima je bila strašna i negledljiva.

Al opet ono što zanemarujes, bek Goda, za ovo što sad imamo je dva levela iznad. U rotaciji Vukcevic, Mitrovic, Obregon, Grgic... a tko danas ulazi... ljudi koji ne bi nikad da su ovi gore još u klubu...

Plivao je Sopic, možda najviše sa time što nije prilagodio formaciju ogranicenjima koje ima. Možda je trebao uigravati bunkercinu, bez pokušaja da stoperi iznose loptu. Bum na sredinu pa šta bude...ovako se potrosilo vrijeme na neki nogomet koji ova ekipa neće nikad igrati. Ja i dalje tvrdim da je sramotno da mi nemamo drugu spicu u kadru..  ovaj Rukavina mi sve više otkriva zašto ga je Jakir otpisao

S
Sad će nas restartat s prvim kojeg nađe na cesti, po mogućnosti bez znanja hrvatskog ili engleskog.
Di je onaj iz reprezentacije Malte šta su ga izbacili zbog seksualnog napada na igrača?  ;D

Quote from: aahzinho on 15.08.2024, 21:31Raspad sustava se počeo događati kad se veleuvaženi Gazda ukazao iz Dubaija.

To je činjenica koju niti mogu niti želim osporiti. Ako imate 50% navijača za rušenje miškovića ja sam +1 pod uvjetom da nam u trećoj ligi trener ne bude ni purger ni tovar.

Ja sam bio protiv ulaska Volpija u klub (za treću ligu) pa su mi i tada hebali sve po spisku ;D

Raduje me da sam usoarao 265€ koje sam si obecao potrositi na pretplatu ako prodjemo. Jebalo majku, popit
Cu ih na pojilu bez da idwm na Ruju, u nadi da ce ova gamad iz uorave otici. Smeca!!!

PS. Pliz me makni na 10 dana, ali da mogu lupati Coppu

K
Quote from: Snowcrash on 15.08.2024, 21:35Sad će nas restartat s prvim kojeg nađe na cesti, po mogućnosti bez znanja hrvatskog ili engleskog.
Di je onaj iz reprezentacije Malte šta su ga izbacili zbog seksualnog napada na igrača?  ;D

Ovaj ih je tukao ali taj će ih je...

Quote from: Ro-Ro on 15.08.2024, 21:33E to mene najvise jebe.  Ono isti kurac da li smo 4 ili 2 .,dovoljno je izbaciti mladog igraca ili dva ako se moze  I namaknuti tj  zatvorit budget

Neka, neka...srećom pa je pretplata jako povoljna za tako vrhunski proizvod koji se nudi, zar ne?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Od koga i čega smo mi ispali.

Kad je Ljubljana ?

Prva ili druga utakmica?

S
Quote from: Zaf on 15.08.2024, 21:32Jebem mater svima, od kabine do vrha! Jebem mater!!!!

Pliz me banaj na 10 dana!

Odličan upis.
Jedino bi predložio vratiti se na izraz "svlačionica", "ekipa", taj izraz "kabina" ja klaustrofobični izraz bivšeg stručnjaka i princa tame.  :o

R
Quote from: aahzinho on 15.08.2024, 21:17
Quote from: 18orvat on 15.08.2024, 20:53Ispada da smo u Varaždinu odigrali fenomenalnu utakmicu. Vidi se što je ostalo iza debeloguzog (Lille) a što iza bivšeg trenera(kaos). Mi smo fizički nespremni a uigrani kao da se igrači prvi put vide.

Ispada da ga igrači nisu bušili i bojkotirali, nego da su samo nesposobni.

Di je nestao pozitivni šok koji se tobože dobije smjenom trenera? Ovo im je uvjerljivo najgora utakmica sezone.

Pozitivan sok. ? Djale je u klubu 3 godine, sta on pozitivno moze napravit
Pozitivan sok bi bio da su stavilu nekoga trenera sa strane a ne Djaleta
Danas smo vidjeli kako se ekipa raspala I sada bi to Djale trebao podignuti

O
Neozbiljno vodjenje kluba od strane Miska, da ne kazem amaterski, smjena trenera 2 dana prije utakmice itd itd itd, bez dovodjenja pojacanja je rezultat taj koji je. Ovdje je fizicka sprema bila u pitanju prvo poluvrijeme donekle ok, drugo smo pali, Djalovic nije kpacitet za Rijeku, on treba prvo preuzeti klub tipa Rudes ili dugopolje ili mozda varazdin , Slaven itd, za Rijeku nije, treba se prvo uozbiljit dovest trenera s iskustvom u vojenju prve momcadi a ne da se sadasnji trener uci na Rijeci, idemo dalje sada Olimpija,
pokusat njih izbaciti, ali s novim trenrom koji ima i znanja i iskustva. Djalovic je legenda kluba treba ga ostaviti u klubu, jer vidi se da voli klub ,ali nikako kao prvog trenera. Postajemo gori od onih s juga nazalost.

R
Quote from: aahzinho on 15.08.2024, 21:38
Quote from: Ro-Ro on 15.08.2024, 21:33E to mene najvise jebe.  Ono isti kurac da li smo 4 ili 2 .,dovoljno je izbaciti mladog igraca ili dva ako se moze  I namaknuti tj  zatvorit budget

Neka, neka...srećom pa je pretplata jako povoljna za tako vrhunski proizvod koji se nudi, zar ne?

Mislim ono ....sta I na ovoj temi nastavljamo

Tebi drago valjda...jos da ti Misko da kartu za €5 a ne da te pravi budalom  sreci ne bi bilo kraja..selfici itd

D
Bit ce da je Sizif prije podzemlja skoknuo do Rijeke pa se ugledao na ovaj klub. Trece mjesto u smijuriji od lige u kojoj je donji dio ljestvice usporediv s podrucnom ligom u Donjem Miholjcu i ispadanje u trecem pretkolu Europe je uspjeh ovom klubu...

Kao sto se ekipa zasiti trenera, tako se klub zasiti vlasnika, pogotovo onog koji nema trunke ambicije, pa ljudima prodaje pricu da smo klub za razvijanje mladih igraca, a mi smo ustvari klub za povratak ranjenih veterana na bojisnicu.

Quote from: Zaf on 15.08.2024, 21:36Raduje me da sam usoarao 265€ koje sam si obecao potrositi na pretplatu ako prodjemo. Jebalo majku, popit
Cu ih na pojilu bez da idwm na Ruju, u nadi da ce ova gamad iz uorave otici. Smeca!!!

PS. Pliz me makni na 10 dana, ali da mogu lupati Coppu

Isto razmišljamo! Pivica - dvije sa ekipom pa lagano doma 🍻
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku