UEL, 3. pretkolo: Elfsborg - Rijeka, četvrtak 15.08.2024., 19h

Started by m, 14.08.2024, 09:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

"Oporba affirmativnim nonićima" 🤣🤣🤣🤣
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Vjerujem da je dio igrača nezadovoljan jer pojačanja nema, a tko zna šta im je obećano.
Lani stigao Pjaca, koliko god nije imao učinak u golovima i asistencijama na terenu ti je Marko Pjaca a sad su Devetak i Bogojević. Uz dužno poštovanje prema svima, ovaj mercato ovo ljeto je katastrofa.

I dalje bolji nego od Palikuće jer je taj dovodio prevare i to skupo...

Definitivno očekujem prodaju 2 igrača do 05.09., a prvu prije četvrtka...
I kad bolje razmislim Marca Pašalića bi stvarno prodao u dinamo za 2-3 milijuna +1 igrač +poništene postotke od Janka i Rukavine. One season wonder
SPORTSKI ODLAZI!

Kad doma nismo uspjeli zabiti 40' s igračem više, bilo mi je jasno da nećemo ni dobit vani.. al šta ćeš, opet se nadaš, takva smo stoka, živimo za te pizdarije...

Htio napisati i za vrijeme tekme, ne mislim da je stvar bojkota i boliqrčine, jednostavno ekipa nije u pravom tonusu, nepripremljena, daleko od prave forme koja ti treba za euro izazove..

Jest da ima pada u kvaliteti, ima i dvojbenih igrača u 11, ali ti trenutno ne možeš izdvojit jednog igrača u dobroj formi..

Čitava veza nam se skriva od lopte, i Petrovič i Hodža, Janković i Fruk pokušavaju tek nakon centra i tu često gube loptu.. uz sve to imao je Fruk zicera pa i Ivanović, ali taj dečko jednostavno nije killer.. ima sve predispozicije ali previše mu treba da zabije, možda kad sazrije ali ko zna hoćemo li to vidjeti u Ri..

Nikome ne osporavam trud, meni voljni moment nije upitan, ona dekoncentracija Hodže nas je na kraju dotukla iako Franjo već nakon 2' ima šansu i ko zna šta bi se desilo ali realno čvršći su i jači u duelu i u ovakvoj formi teško je ovo izvući..

Vidjet ćemo kako Olimpija igra, nadam se da ćemo se dignuti, neki kao da glavom nisu u Ri..

E
Mislim da to nije bio problem s koncentracijom s Hodzom. Umjesto toga, čini se da je zakoračio u rupu. Izgledalo je stvarno čudno. Ali zato se ne igra takva sranja kada je protivnik tako visok.

I
Ma protivnik može i visoko kampirati , ali meni je problem sto protivnik uopće nije nešto ekstra kvalitetan.
Prvo poluvrijeme nije bilo bajka, ali oni su bili potpuno bezopasni.
Da to mi nismo u stanju iskontrolirati.
Samo jedan pojedinac da je na nekom tragu forme pa da individualno rješi neku situaciju jedan na jedan.
Mi smo imali onu jednu akciju i opet povratna Fruku i opet on treći put protiv sveda opali kao da sam je ja dobio.
Znaci igrač takvih tehničkih karakteristika da nije u stanju malo okrenuti zglob i plasirati meni je van svake pameti.
Pa daj pogodi bar okvir.
Ni ono na Rujevici da Franjo nije skrenuo kad jw ovaj skinuo sa crte ne bi išlo u okvir

D
Quote from: MaČaĆeToMane on 16.08.2024, 10:05Vjerujem da je dio igrača nezadovoljan jer pojačanja nema, a tko zna šta im je obećano.
Lani stigao Pjaca, koliko god nije imao učinak u golovima i asistencijama na terenu ti je Marko Pjaca a sad su Devetak i Bogojević. Uz dužno poštovanje prema svima, ovaj mercato ovo ljeto je katastrofa.

I dalje bolji nego od Palikuće jer je taj dovodio prevare i to skupo...

Definitivno očekujem prodaju 2 igrača do 05.09., a prvu prije četvrtka...
I kad bolje razmislim Marca Pašalića bi stvarno prodao u dinamo za 2-3 milijuna +1 igrač +poništene postotke od Janka i Rukavine. One season wonder

Misko je zatvorio namjerno spinu ovo ljeto. Uz prihod od karata prosle godine, prodajom Pjace i Labrovica, ocekivao je lagan ulazak najmanje u KL i dobitak par milijuna eura bez da ista mora napraviti.

Samo zaboravio je kljucan faktor, a to je koliko smo prosle godine utakmica dobili na ho-ruk i koliko su nas u nekim tekmama spasavali individualni potezi. Nazalost kad njih nema, mi nemamo golova, a bez golova nema milijuncica.

Izjava Fruka da će se u OVOJ utakmici bacati na glavu je problematična do srži. "Kabina" se raspala još nakon poraza od Lokomotive. Kako se održava disciplina i nabija samopouzdanje igračima možemo naučiti iz ovog primjera kojeg je prepričao Special One (onaj pravi)

https://youtu.be/Bv4xLyBDgqM?t=42

Ovo gore.

Nije normalno da guramo na neke sulude golove sa 20 metara, škarice, ubačaje iz auta

Pa pogledajmo samo onaj Poljud. Ono što su zabili Obre i Selahi se zabija jednom u karijeri. Pa ona Gorica i ono ludilo. Pašalićeve bombe, Godini golovi. Pa mi smo Kup prošli Galetovim slobodnjak om sa 35 metara. Ok, sve se to broji, ali to su anomalije, i to su golovi plod individualne kvalitete, a rekao bi i sreće, čak i ne greške protivnika.

A to kad stane, a mora stati, imaš ovo sad. I onda se piše da je to ista ekipa od lani. Je, ali ponavljam, kakve smo golove davali.

Pa sam si napisao da su golovi plod individulalne kvalitete. Čija je dužnost upregnuti individualnu kvalitetu u momčadsku?

I
Nakon ovog jučer i sramotne predstave kompletne ekipe mogu samo reći da se mogu svi pokriti ušima i razmisliti žele li se ozbiljno baviti nogometom. I to ne samo igrači.

Nama Olimpija nije samo šansa za ući u CL, nama je Olimpija zadnja šansa da predstavljamo neki faktor u Europi sljedećih sezona jer ako izgubimo, odosmo u 3 pm s koeficijentom i više nećemo primirisati ni 3. pretkolu. Borba za Europu u prvenstvu gubi svaki smisao. Dobro je Sopić rekao, ako ne uspijemo, igrati ćemo kvalifikacije protiv selekcija srednjih škola za koju godinu.

Svatko tko se bavio sportom pa makar i amaterski zna da ne dobiva uvijek kvaliteta, koji put dobije i volja i želja za pobjedom odnosno to famozno "bacanje na glavu". Koje bih ja volio vidjet protiv te Olimpije pa ako se i dogodi da podojimo, ok, onda nemaš stvarno što kome zamjeriti.

I
Quote from: Monarh on 16.08.2024, 10:59Ovo gore.

Nije normalno da guramo na neke sulude golove sa 20 metara, škarice, ubačaje iz auta

Pa pogledajmo samo onaj Poljud. Ono što su zabili Obre i Selahi se zabija jednom u karijeri. Pa ona Gorica i ono ludilo. Pašalićeve bombe, Godini golovi. Pa mi smo Kup prošli Galetovim slobodnjak om sa 35 metara. Ok, sve se to broji, ali to su anomalije, i to su golovi plod individualne kvalitete, a rekao bi i sreće, čak i ne greške protivnika.

A to kad stane, a mora stati, imaš ovo sad. I onda se piše da je to ista ekipa od lani. Je, ali ponavljam, kakve smo golove davali.

MA...Ti si imao protiv Lillea vani izrađene tri dobre akcije, dao jedan gol. i to plod vrhunske individulane kvalitete.

PA onaj crnogorac je išao u Mexico , a u uzvratu je izgledao jkao da je pojeo sve supstance američkih olimpijaca!

Događa se da smo zadržali većinu prvotimaca sa te utakmice, zadnji put kad smo zadržali većinu Kek je ostao kratak.

Na kraju ispada da je najbolje da nemamo "kabinu" nego "kolodvor" što je meni suludo.

D
I sad ce opet doc konferencija na kojoj ce neki od deckiju rec: "Borit cemo se, bacit se na glavu i dat sve od sebe." Pa sta mislite da Olimpiji ova tekma nije bitna i da se i oni nece bacat na glavu? U takvim utakmicama pobjedjuju sretniji ili kvalitetniji ne oni koji se bacaju na glavu...

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 11:07Pa sam si napisao da su golovi plod individulalne kvalitete. Čija je dužnost upregnuti individualnu kvalitetu u momčadsku?

Apsolutno trenerova, i govorio sam da nemamo automatizme u igri pa se ljudi sprdaju da što to znači.

S
Neki kažu da protiv Istre treba jebat mater Miškoviću... ne ulazim u navijačke potrebe i instinkte, ali ne mogu uopće zamisliti Miška u takvoj situaciji. Bilo je nešto sitno u vrijeme Bišćana, ali još uvijek su tekli med i mlijeko, pa se to lakše izguralo. Skoro da se i pribojavam što nosi "dan poslije", pogotovo ako, ne daj Bože, izgubimo. Mislim da je kakvo-takvo održavanje pozitive prije Olimpije neophodno.

A
Quote from: SandroB on 16.08.2024, 11:54Neki kažu da protiv Istre treba jebat mater Miškoviću... ne ulazim u navijačke potrebe i instinkte, ali ne mogu uopće zamisliti Miška u takvoj situaciji. Bilo je nešto sitno u vrijeme Bišćana, ali još uvijek su tekli med i mlijeko, pa se to lakše izguralo. Skoro da se i pribojavam što nosi "dan poslije", pogotovo ako, ne daj Bože, izgubimo. Mislim da je kakvo-takvo održavanje pozitive prije Olimpije neophodno.
Možemo se mi nadat boljem i nadat ćemo se ali ovim pristupom manekena na terenu i kompletnim stanjem u klubu mi nećemo dobit Istru i ispast ćemo od Olimpije a stiže na gostovanje u Osijek i Dinamo doma. Iza toga slijedi jebanje mame svima kompletnog stadiona. Nažalost nemogu biti optimist nakon zadnjih par mjeseci. Od jucer me stišće  u prsima koliko sam nervozan.