UEL, 3. pretkolo: Elfsborg - Rijeka, četvrtak 15.08.2024., 19h

Started by m, 14.08.2024, 09:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trenutno se malo toga čini po mjeri jer smo dosta neposloženi. Ako se nekako uguramo u KL onda da, zaista je to liga po našoj mjeri. Lifa u kojoj se može i proljeće dočekati.
Ali za bilo što od navedenog mi se moramo posložiti i ojačati.

Ako izgubimo od tovarskih sluga pickice ce potonut.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
očekujem tešku utakmicu jer ovi imaju 5-6 jako zanimljivih igrača

Majkić, Marešić, Lisica, Kadušić,Lawal, Petrusenko pa i taj novi Beyat.

Mnoge bih rado vidio u našem dresu puno prije nego Majstorovića, a pogotovo Devetaka.

Nažalost mislim da su i po pitanju trenera iskusniji i nažalost bolji.

Majkića ne treba podcijeniti.

nažalost izgleda taj Bjelanović je za Sudara profesor doktor. Mislio sam da je Sudar prošlo ljeto vodio konce, ali ipak je guzonja.

Rijetko tko na nekoj funkciji u HNSu nije uhljeb pa tako i DRS ostavlja takav dojam.
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: Zelko Maler on 17.08.2024, 10:30očekujem tešku utakmicu jer ovi imaju 5-6 jako zanimljivih igrača

Mnoge bih rado vidio u našem dresu puno prije nego Majstorovića, a pogotovo Devetaka.

nažalost izgleda taj Bjelanović je za Sudara profesor doktor. Mislio sam da je Sudar prošlo ljeto vodio konce, ali ipak je guzonja.

Nije Bjelanović nikakav prof. dr. iz jednostavnog razloga što on ne traži igrače. Pogotovo ne ove koji dolaze van našeg podneblja. To je Alavesov skauting i Alavesovo guranje igrača u vatru. To treba imati na umu: Istra je produžnica Alavesa, nema gotovo nikakvu autonomiju, a samim time nema ni tolike odgovornosti njihovih djelatnika.

Dsr je za Bjelanovića bog i batina.

Puno toga nam ne ide sada, ali ajmo se ne podcjenjivati.

Z
Quote from: Vado Magnar on 17.08.2024, 11:42
Quote from: Zelko Maler on 17.08.2024, 10:30očekujem tešku utakmicu jer ovi imaju 5-6 jako zanimljivih igrača

Nije Bjelanović nikakav prof. dr. iz jednostavnog razloga što on ne traži igrače. Pogotovo ne ove koji dolaze van našeg podneblja. To je Alavesov skauting i Alavesovo guranje igrača u vatru. To treba imati na umu: Istra je produžnica Alavesa, nema gotovo nikakvu autonomiju, a samim time nema ni tolike odgovornosti njihovih djelatnika.

Dsr je za Bjelanovića bog i batina.

Puno toga nam ne ide sada, ali ajmo se ne podcjenjivati.

ne podcjenjujem ja Sudara, samo sad s odmakom mislim da Sudar nije ni jedno pojačanje u Rijeku doveo, ne znam.

Da. Ne znam ni ja. Čini se da ono što je odrađeno prošle godine je bilo Jakirovićevih ruku djelo (ali tko zna?). Ovo što je nakon Jakirovića odrađeno ne.impresionira. Vidjet ćemo. Za procjenu SDa treba vremena.

S
Hvala svima na zanimanju glede analitike.

Potrudio sam se, pa sam uz mnogo sreće iz arhiva našao jednu originalnu (timsku, individualne su nešto drukčije) tablicu poslije utakmice s Dinamom iz rane jeseni 2018. godine (prije 6 godina).
Imena igrača Rijeke su "sakrivena", i još nekoliko parametara fali na samoj originalnoj fotografiji. ali da imate osjećaj:

You cannot view this attachment.

Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 15:44Hvala svima na zanimanju glede analitike.

Potrudio sam se, pa sam uz mnogo sreće iz arhiva našao jednu originalnu (timsku, individualne su nešto drukčije) tablicu poslije utakmice s Dinamom iz rane jeseni 2018. godine (prije 6 godina).
Imena igrača Rijeke su "sakrivena", i još nekoliko parametara fali na samoj originalnoj fotografiji. ali da imate osjećaj:

You cannot view this attachment.

Ne može se otvoriti

ali što se tiče tog mjerenja laktoze, to ne radi Catapult koji nose već se radi na druge načine, ako se radi :bo:
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.08.2024, 15:48
Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 15:44Hvala svima na zanimanju glede analitike.

Ne može se otvoriti

ali što se tiče tog mjerenja laktoze, to ne radi Catapult koji nose već se radi na druge načine, ako se radi :bo:

Ne znam postat .jpg nažalost. Ja vidim post s fotografijom ispod teksta... (ne samo kao attachment).
Mjerenje laktoze sam sam podrobno opisao kako se radilo i naveo sam da nije bilo real-time, odnosno s pomoću biosenzora koji postoje danas i koji omogućuju CLM mjerenja.

S
Quote from: 18orvat on 17.08.2024, 16:22

Ovakvi nam trebaju ;D

Svojevremeno doveden za 350 k, prodan za 2.5 milijuna.  ;) 

Poznato da je Lonac bio najveći atleta još za vrijeme Rožmana.
#navodninavijač

M
Ne treba ni reć da bi nam dobro došao.

Ima ugovor do lipnja 2025.