SHNL 4. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 25.08.2024, 20:45h

Started by D2, 25.08.2024, 10:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Opet nema teme do zadnjeg dana. Apatija zavladala forumom, kao da ga vodi uprava kluba. Nemojte zamjeriti, ali morao sam, pre očito je ponuđeno da se ne bi iskoristilo. ;)

Poslije uspješnog otvaranja zadnje utakmice (nismo izgubili) red je nastaviti uspješan niz.  8)

Pa idemo prvo i zadnje s par informacija.
4. Kolo SuperSport HNL Rijeka igra s početkom u 20:45 na Opus areni, još uvijek najmlađem nogometnom stadionu u nas.

Utakmica koja je koliko god to ne željeli u sjeni one koja će se igrati za par dana u Ljubljani. No s druge strane utakmica koju ne možemo preskočiti i samim time utakmica koja je jako bitna. Bitna iz razloga što nitko zapravo još ne zna kakva je ova Rijeka niti što se od nje može očekivati. Bitna iz razloga četvrtka. Bitna iz razloga što je ovo prva utakmica domaćeg prvenstva koja, bez uvrede svima do sada, je ipak protiv protivnika koji ima neku težinu. Pogled na tablicu nam to ne otkriva, ali.... ne moramo se zavaravati i svi znamo kako stoje stvari u našem nogometu pa i o snazi pojedinih klubova, kad smo bili i u puno boljem tonusu nikad nismo išli u Osijek sigurni u bodove.

Zato koliko god to možda čudno zvučalo u ovome trenutku, uživajmo jer danas je dan kad igra Rijeka.

Evo tema je otvorena, navalite!

PS ne znam, je li zato što sam trenutno primoran biti u krevetu i nemam pametnog posla za raditi pa mi je dosadno, ali ja od petka već brojim kad ću ponovno gledati utakmicu. Teški bolesnici smo mi navijači, teški... 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Ma svi mi čekamo sljedeću utakmicu ali situacija je po meni takva da ona u četvrtak po važnosti jako nadmašuje današnju.

R
Nakon onog proljeva u Varaždinu shvatiš da ćemo bit daleko od prošlosezonskog bodovnog salda. Onda se nadam da će novi trener danas u momčad stavit što više rezervi. Pa i po cijenu teškog poraza. Čisto me strah što bi moglo bit u slučaju ispadanja od Olimpije.

Apatija totalna, očekivanja nikakva.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Nema tu kruha.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Idemo po pobjedu, razmontirat osijek i pokazat zašto su se godinama brusili na nas.

Andric zabija, nastavljamo neporazeni niz(u hnl-u)

R
Prava utakmica da vidimo gdje smo , novi trener nove ideje, igramo vani, mali derbi, kako cemo se postaviti, kakva formacija...toliko pitanja na koje bi mogli dobiti odgovore

Nema mjesta apatiji I negativi ...

Ne bih volio i ne vjerujem da će u sastavu biti igrača koji su do sada bili u drugom planu. Eventualno Rukavina i Andrić, ali oni niti nisu u drugom planu, jedan dobiva minute a drugi je tek stigao. Ne bi me iznenadilo da se u sastav vrati Čabraja s obzirom da je Devetak igrao 3 u nizu. Očekujem da će trener odmarati Petroviča odnosno Selahi bi trebao biti starter a Pašalić i Fruk će igrati do 60.min. Smola starter.

Poraz nije opcija jer ako se dogodi još će se više kipat na forumima, društvenim mrežama i portalima a našoj momčadi treba mira uoči Olimpije.

Inače niti Olimpija nema laganu utakmicu danas. Igraju u 17.30h protiv Maribora.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.08.2024, 13:11Ne bih volio i ne vjerujem da će u sastavu biti igrača koji su do sada bili u drugom planu. Eventualno Rukavina i Andrić, ali oni niti nisu u drugom planu, jedan dobiva minute a drugi je tek stigao. Ne bi me iznenadilo da se u sastav vrati Čabraja s obzirom da je Devetak igrao 3 u nizu. Očekujem da će trener odmarati Petroviča odnosno Selahi bi trebao biti starter a Pašalić i Fruk će igrati do 60.min. Smola starter.

Poraz nije opcija jer ako se dogodi još će se više kipat na forumima, društvenim mrežama i portalima a našoj momčadi treba mira uoči Olimpije.

Inače niti Olimpija nema laganu utakmicu danas. Igraju u 17.30h protiv Maribora.

Koliko na prosjecnoga navijaca Rijeke utjecu frustracije pojedinaca po forumima I social medija mogao si vidjeti po na nacinu kako.su se brzo rasprodale karte uzvrat...
Forum I postoji da bi odredena skupina ljudi imala svoj ispusni ventil...cim se dobar rez poveze ista ta skupina odjednom svrsava ...

Veceras samo treba imati viziju I znati kako do I do pozitivnoga rezultata,  ne svida mi rijec umor
Previse se spominje kod nas I cisto sumljam da je prisutan..sve je stbar glave I samopouzdanja
Ja bi volio vidjeti I Rukavinu I Nais danas pa I Butica

F
Quote from: Vado Magnar on 25.08.2024, 12:24
Quote from: Marin_ri on 25.08.2024, 12:23Apatija totalna, očekivanja nikakva.....

+1

Tolko me zanima da sam si uzeo smjenu u nedjelju popodne. Naravno da kad pocne da cu pratit, ali osjecaj i tezina te utakmice je nikakva cak toliko da ni moja ekipa nije pomislila otic gore. Vec od sutra vjerujem da pocinje grc u zelucu radi cetvrtka a srijeda ce biti beskrajan dan.

Ajmo Rijeko FF

A
Danas bez obzira na sastav nesmijemo izgubit da dignemo još malo samopouzdanja za četvrtak. Naravno da bi nas pobjeda digla u nebesa al bitno je ne izgubit.

Izgleda da smo danas nazalost bez navijacke podrske u Osijeku.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

D
Quote from: sthlm1987 on 25.08.2024, 17:06Izgleda da smo danas nazalost bez navijacke podrske u Osijeku.
Šta će reći?