Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 27.10.2024, 13:09Velika većina je zazivala njegov odlazak

@beetlebum , molim da nas se obrani. Hvala
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 27.10.2024, 22:29
Quote from: Kostrena on 27.10.2024, 13:09Velika većina je zazivala njegov odlazak

@beetlebum , molim da nas se obrani. Hvala

Nije naveo imena pa ne možemo ništa pravnim putem.

Iako, možemo gledati njegov odlazak i kroz ovu prizmu - zamisli da je ostao u sivilu ove sezone?

Otisao Tonci Gabric u 62. Pokoj mu dusi.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 28.10.2024, 12:46Otisao Tonci Gabric u 62. Pokoj mu dusi.
Možda je i najbolje u karijeri branio u vrijeme kad je bio kod nas. Sigurno jedan od boljih golmana koje smo imali. RIP
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Počivao u miru.  :(
#degenerik

R
Uz Franka jedini tovar koji ima moj respekt kao značajna ličnost u nasoj povijesti. Mentalitet je njihov i zna se za koga mu je srce kucalo, ali karakter bez mrlje i ponasanje dostojno da ga je cijenila cijela Hrvatska nogometna javnost. Da nije bilo Ladića, kojeg je opet gurao Tuđman, sigurno bi ostavio veći trag i u reprezentaciji. Nisam siguran ako je na kraju čak i Mrmić skupio više nastupa za reprezentaciju.  Ogromno poštovanje prema ovom čovjeku.

Faca, istinska, velika faca. Baš sam tužan. Tonči, počivao u miru božijemu.

R
Normalno da se debili sa HRT-a nisu sjetili reći da je branio za Rijeku isto. Jebo vas Hajduk i Dinamo...............

Bivši drmaju Bosnom  :svakacast:
Jučer su u srazu Široki - Borac strijelci za svoje ekipe bili Miro Iličić ( sjetiti će se neki plavokosog malca otprije 7, 8 godina i Rijeke 2, u kojega je uzgred i Kek polagao dosta nada) te neuništivi Zoki Kvržić.
Danas pak, je Filip Dangubić zabio dva komada u kup pobjedi Željota.

https://www.24sata.hr/sport/jurisic-za-24sata-vjerujem-da-cu-biti-vatreni-a-hernani-je-onako-zabijao-i-na-treningu-1012707

Slavio sam golove protiv bivših klubova, Rijeke i Dinama, ali ono s Rijekom ipak je bilo osobnije. Period tamo uništio me psihički, rekao je Roko Jurišić, branič Osijeka, i dodao: 'Nismo mi mali klub da pobjedu nad Dinamom slavimo tri dana'

Opet ovaj seronja..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
ovaj se baš nameračio na nas  :neretljak: .

Budmo realni, nismo bolje ni zaslužili, kad neki faking Roko Jurišić sere po klubu,a mi ništa, jebote tovari bi mu negdje kožu ogulili da je isto rekao za Hajduk.

prolazi ispod radara da je on još jedan uz Hodžu, Frigana, Smolu, Galešića kojeg smo razvili u Dragovoljcu.  Samo nije ostao kod nas, kao ovi ostali.

Mislim, jebe mi se šta priča i kako se dečko motivira u karijeri, ali u mom sjećanju kad je bio ovdje nije bio dovoljno dobar, bio je premlad, nije iskoristio priliku i to je to. Kao što kaže Maler iznad drugi su se razvili i ostali, a čak su imali i značajniju konkurenciju na svojim pozicijama od lijevog beka. Sad, tko zna šta se još događalo ako su "psihički uništili" to ne znam, ali kakve stvari se čuju u zadnje vrijeme o funkcioniranju kluba ne bi me čudila da je bilo nesposobnosti i manipuliranja u njegovom slučaju. Iako, ono, ne vjerujem da su ga tukli i zlostavljali Tomić i Budicin. Šta bi tek bilo da je Devis Mangia došao...

I da dodam ovo kurčenje, nismo mi mali klub, slavit ću golove itd...da ga sutra dinamo pozove vjerujem da bi odgmizao gore za 2 minute.

*napomena: nisam pročitao članak, jer nisam lud

Ne znamo šta je bilo, ali znamo da nam je klub toksičan već godinama, da ne ulazim u poražavajuću reputaciju škole nogometa i šta ja znam.

Sljedeći...
#degenerik