Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

30.10.2024, 08:40 #1680 Last Edit: 30.10.2024, 08:41 by Silvio Dante
Lik posjeduje neku nevjerojatnu crtu iritantnosti.
Uopće, ovo je tema o bivšim igračima. Ali zaslužnim igračima, igračima kojih se volimo sjećati, u globalu naših klinaca razasutih tko zna gdje.

Ovaj purgerski isprdak je tu igrom slučaja završio, kao dio jednog od silnih korporativnih paketa i kompenzacija.. A toliko se i zadržao, i takav dojam ostavio. Blijed, nesiguran, nebitan. Kao takvog, molim vas da me više ne podsjećate i ne smarate s njim.

Da roko jurišić, a majku ti jebem...

L
Ja pretpostavljam da Jurišić govori prvenstveno o ponašanju navijača prema njemu, gadno ga se je vrijeđalo, njega i njegovu sadašnju ženu.

Quote from: LenRi on 30.10.2024, 08:55Ja pretpostavljam da Jurišić govori prvenstveno o ponašanju navijača prema njemu, gadno ga se je vrijeđalo, njega i njegovu sadašnju ženu.
Ovo mi je jadno, ako je istina.
#degenerik

Pa na forumima je bila žešća vređaona koja se samo nastavlja. A i na stadionu nije bilo bolje. Po meni ima pumo pravo reći da mu nije bilo dobro, a i igre su bile nikakve. Ovo što sada pruža i ono što je prožao su kao noć i dan. Nema usporedbe.
Nogometno je znatno napredovao, a to što nas ne voli - nije da nema dobre razloge za to.  :bo:

Ne bi se slozio. Meni je ono sto je igrao u Rijeci i prije atoga u HD bilo jako zanimljivo i prilicno solidno. Koji su razlozi zasto nije igrao, nije mi bas jasno, ali s obzirom da je tu bio Palikuca ne cudi me

I
Pa nije Palikuća kriv oko njega.
Ako se ne varam jednom je čak spomenuo, kada je došao novi "stručni stožer" , a to se odnosilo na Guzatog da je jednostavno bez razloga otpisan.

Na onoj famoznoj domaćoj protiv Dinama je čini mi se ušao u igru, ali su ga bas bili uzeli na "zub" i to opako , skoro se rasplakao tamo pred sjeverom.

Meni je to nejasno - kao pljuvanje po Devetku. To je jasno ko dan da nedostaje kvalitete, ali ne može se reci da se ti ljudi šeću terenom.
Oni jednostavno ne znaju.

Zato govorim i pišem. Treba udariti po najjačim karikama...
Kad je Zeljko udario po vladarima noći unutar 10 dana smo osvanuli na prvom mjestu.

31.10.2024, 09:13 #1686 Last Edit: 31.10.2024, 12:32 by D2
Quote from: Snjesko on 30.10.2024, 16:38Ne bi se slozio. Meni je ono sto je igrao u Rijeci i prije atoga u HD bilo jako zanimljivo i prilicno solidno. Koji su razlozi zasto nije igrao, nije mi bas jasno, ali s obzirom da je tu bio Palikuca ne cudi me
Potpis. Mnogo puta imam osjećaj da ne gledamo svi istu utakmicu.
Po upisima na forumu ni jedan igrač ne bi nikad igrao u Rijeci jer uvijek ima nekog koji će agresivno napisati i  prekrižiti skoro svakog igrača.
Treba li uopće navoditi sve igrače zadnje linije trenutne postave koji su bili proglašeni amaterima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Jurišić je jedan od rijetkih bekova u HNLu koji ima fizičke predispozicije za igrati tu poziciju.

31.10.2024, 13:20 #1688 Last Edit: 31.10.2024, 13:21 by Fiumano
Čisto objektivno gledano taj Jurisic je najbolji bek lige. Čudi mi da Zlatkec ne zove, lik je stvoren da igra wingback.

Imbex piše da je Mitrović na vratima Dinama.  :svakacast:
#degenerik

I
Toliko je bilo njegovih pokušaja odlaska u Dinamo ko Balatinca u Rijeku.
Zar nije on do nedavno bio ozlijeđen?

Piši Friganu još jedan...

M
Quote from: Fornax on 01.11.2024, 16:12Imbex piše da je Mitrović na vratima Dinama.  :svakacast:
Bjelica voli bivše igrače Rijeke

Ma nek ide, ko ga jebe. Plaćenik bio i ostao, odigrao dobro što je odigrao za nas.