Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Uz dužno poštovanje Muricu... neka njega. 😁

Dobar je Murke .. ali za klupu i ulazak zadnjih 20min.
S tim da pristane na neku malu plaću ali to ne vjerujem. U tom tonu, mislim da ništa od njega .

:bo:

Ajmo reći da se kod razgovora s Murićem riješi pitanje financija koje je prihvatljivo za obje strane. I da se kod dolaska dogovori da kreće s klupe, ali da ima prilike na treningu izboriti prvih 11, ako se pokaže boljim od Pašalića. Vjerujem da bi Sopa sredio i njegov voljni moment.

Jer u ovom trenutku igrački gledano, ne vidim po kojem elementu igre je Pašalić bolji od Murića? Možda ima veći potencijal/plafon, ali to tek treba pokazati.
Svi su očarani ljetnim doprinosom, ali nisam vidio previše od njega jesenas. Zadnja 2 kola je pokazao polagani napredak i naznake buđenja, ali malo konkurencije mu ne bi škodilo.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Rekao je Vukušić na Twitteru već da ništa od toga, pa je ovo prazna priča.
#navodninavijač

07.02.2024, 14:23 #890 Last Edit: 07.02.2024, 14:24 by goginho
Quote from: aahzinho on 07.02.2024, 14:06Ajmo reći da se kod razgovora s Murićem riješi pitanje financija koje je prihvatljivo za obje strane. I da se kod dolaska dogovori da kreće s klupe, ali da ima prilike na treningu izboriti prvih 11, ako se pokaže boljim od Pašalića. Vjerujem da bi Sopa sredio i njegov voljni moment.

Jer u ovom trenutku igrački gledano, ne vidim po kojem elementu igre je Pašalić bolji od Murića? Možda ima veći potencijal/plafon, ali to tek treba pokazati.
Svi su očarani ljetnim doprinosom, ali nisam vidio previše od njega jesenas. Zadnja 2 kola je pokazao polagani napredak i naznake buđenja, ali malo konkurencije mu ne bi škodilo.

Pašalić je malo stao ali je jedan od projekata kluba i slažem se da mu je plafon veći.. ma kažem Murke bi mi za rotaciju bio tip top, kakav slobdnjak, korner, ovo ono.. znamo da u derbijima baš i nije blistao pa i čak je manje bio u startnih 11, ali treba ti i neko sa klupe ko može promjeniti tijek, uz dužno poštovanje, to Grgić i Bogojević baš nisu, možda Marić je ali i on će biti na rubu starnih 11 i to mi je sve ok..

neka je to sa Murićem prazna priča, nema veze, ali nakon 21.og kola mi smo prvi, ako možeš ojačati roster ili širinu ekipe, sad je vrijeme. ne kažem da moramo ići 'all in', ali neko ko se uklapa ambicjiom i kvalitetom je uvijek dobrodošao. ne može sve past ni na leđa samo mlađih igrača..

M
Muric ima mane ali ima i potez zbog kojeg se gleda nogomet. Kako je bilo s Anasom ,po prvim kontaktima s loptom na utakmici si znao kako ce bit taj dan. Nebrojeno puta mi je presao preko usta kad je pimplao s loptom, i kad je nemocno mahao rukama, ali kad bi izveo potez kao sto je recimo naslagat cijelu obranu Varazdina i lagano ju gurnut u gol,ili golovi iz kornera ili slobodnjaci sa teledirigiranim loptama,ta ista usta su u nevjerici ostala otvorena i bez rijeci.
Dali je realno ili nije ,nemam pojma ,kako bi se uklopio ,nemam pojma,ostavio mi je pozitivan dojam, potpisao je produzenje da bi Rijeka zaradila njegovom prodajom, javljao se i cestitario preko drustvenih mreza, ne sjecam se da je za dinamo to radio. Ponavljam ostaje mi u mislima kao pozitivan lik.
A sto se tice prirodne zamjene za Pasalica,dolaskom Mirka Marica to je postao Franjo Ivanovic,koji ce ulaziti umjesto Pasalica ubuduce,i kad malo pogledas,isto se moze izvlaciti na lijevu nogu i pucat ali moze i desnom, plus radi presing na obranu na kojoj god poziciji igrao. Neznam gdje tu sebe vidi Grgic,ili jos bolje gdje ga nas trener vidi.

D
07.02.2024, 14:46 #892 Last Edit: 07.02.2024, 19:28 by Deyoo
Uz dužno poštovanje Pašaliću (svarno ga je nekad gušt gledat) njemu je trenutačno i Grgić (takav limitiran kakvog znamo) konkurencija po igri u 2024. Dovesti isti tip igrača poput Pašalića sa više godina, većom plaćom, manjim voljnim momentom bilo bi "pucanje u nogu" ovoj Rijeci  :bo: Sada treba istrpiti Pašalića uz povremena uljetanja Grgića kada ga ne ide kada već ostatak ekipe funkcionira.

U slučaju (dobre) prodaje Pašalića na ljeto može se razgovarati o punjenju te pozicije iskusnjarom i guranju npr Ivanovića u novi prvi izlog. Sada bi bio cilj da Pašalić napravi transfer na ljeto s kojim ostatak vitalne ekipe (Fruk, Janković, Ivanović,...) neće biti prodani da se pokrpa proračun. I ulazimo u europu i obranu naslova stabilni kako financijski tako i igrački.

F
Murica potpisati obavezno, bit ce kod Pase i kartona, moguca ozljeda, viroza.. puno je utakmica do kraja. Iza Eura 90% da nas Pasa napusta i onda tu Murke uskace kao prvotimac. Idealno vrijeme za prilagodbu i da da sa impact ovoj ekipi da je to to i da se ide po kantu. Ajde bas me zanima, to Vukusic baca udice da vidi kako ce drugi reagirati na to da Rijeka nije zainteresirana  ;)

Z
https://www.transfermarkt.com/robert-ramsak/profil/spieler/941177

Ovo je gastarbajter koji bi uskoro mogao biti zanimljiv... navodno su ga sada tražili Dinamo i Hajduk...i neki veći klubovi lige petice...Real...?... Navodno otišao u Leipzig...

Ako ga je uzeo RBL, morat ćemo čekat bar 3 godine da zaluta na stranputicu i da ga onda revitaliziramo.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Ono kad Sopić u 30min. vadi Ivanovića i Pašalića te ubacuje Marića i Murića

Murić nam ne treba. Vucibatina i neradnik. Poput Gnjusa.
Sjetimo se zašto smo izgubili protiv HDa. Tko se sve nije pojavio na terenu jer je bio na nečijem rođendanu.
K tome, ovo je mlada, poletna, radna ekipa koju bi jedan zajebant i hohštapler mogao odvesti u krive radne navike.

Kako bi rekao Douglas Adams "so long and thanks for all the fish."

I
Vado je rekao sve

Umjetnik na terenu, umjetnik na šanku.

Uglavnom, u ovom trenutku ga vise vidim ko remetilački faktor.

Čak meni antipatični Dilaver je zapravo profesionalac od glave do pete, pa jedan Pjaca tzv. decko kojeg bi svaka majka za zeta uzela.
To au neki igrači koji bi trebali biti primjer mladima.
Čim prije ae riješiti Damjana.
Sto manje vucibatina to bolje.
Imamo Željka.
Zeljko je i pijanac i ludjak i divljak, ali prije svega zna sto i kada treba biti za dobrobit ekipe.