Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

M
Želi reći da se umjesto Husica mogao dovesti Krizmanic bez odštete a pare preusmjerit na dovođenje krila.
Nije opravdavanje DRS-a ali možda se gledalo da Husic ima internacionalno iskustvo i da uleti ko prirodna zamjena za Radelju.

Krizmanić je očito velika greška. Dečko se nudio vrlo otvoreno, a ne moram ni govoriti da je bio besplatan i jeftiniji. 500ak tisuća eura razlike se nikako ne može opravdati i tu ide svima ogroman minus.

S druge strane, u agenciji je pod Vuksanom, onim koji je nedavno mijenjao iskaz na suđenju Mamićima... ;)
#navodninavijač

K
Quote from: TIR on 26.04.2026, 13:16Krizmanić je očito velika greška. Dečko se nudio vrlo otvoreno, a ne moram ni govoriti da je bio besplatan i jeftiniji. 500ak tisuća eura razlike se nikako ne može opravdati i tu ide svima ogroman minus.

S druge strane, u agenciji je pod Vuksanom, onim koji je nedavno mijenjao iskaz na suđenju Mamićima... ;)

S obzirom na naš budget mi nebi trebali igrače filtrirati po tome. Moje mišljenje.

L
Quote from: FranklinTogo on 01.05.2026, 22:28https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-pronasao-zamjenu-za-livakovica-u-bivsem-vrataru-hajduka-i-rijeke/161095
A nama je bio los i slali ga u slovensku ligu i zlomislica gurali

Posavec i je loš golman, ovo mi je suluda vijest da će on otići u Dinamo

Quote from: LenRi on 01.05.2026, 22:47
Quote from: FranklinTogo on 01.05.2026, 22:28https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-pronasao-zamjenu-za-livakovica-u-bivsem-vrataru-hajduka-i-rijeke/161095
A nama je bio los i slali ga u slovensku ligu i zlomislica gurali

Posavec i je loš golman, ovo mi je suluda vijest da će on otići u Dinamo

Ja isto mislim da nije level dinama, ali činjenica je da je ove sezone solidan i da je imao nekoliko odličnih utakmica. I što je najvažnije, ove sezone brani bolje od zlomislica

M
I možda računaju da će ga Mrcela ustimat ako je još tamo.

Iako je Rog došao u Lokomotivu u dobroj namjeri da postane pojačanje, izvori bliski klubu potvrdili su da je glavni razlog za ovakvu odluku Rogovo fizičko stanje, koje očito nije optimalno za zahtjeve trenera Nikice Jelavića i hrvatskog nogometa. "Moje tijelo više nije kao prije, to mi je teško prihvatiti, ali vjerujem da i dalje mogu igrati ozbiljan nogomet"

A zato ga je DRS htio dovest....

A
Već godinama slušamo narativ kako je pravog napadača nemoguće za dovest jer on strašno košta i nema ih na tržištu...To nije baš istina, istina je da je pravog napadača teško dovest, ali ne i nemoguće, više je stvar da ga moraš prepoznat i uložit u njega da ti bude u rangu jednog od najplaćenijih igrača u ekipi...Evo primjer dvojice koje smo u određeno vrijeme trebali dovest, prvog je stopirao Miško i odabrao Mirka Marića na posudbu , a drugog jer mu nismo nudili ugovor kao što imaju neki naši jači igrači...Ko zna koliko smo ih još tako propustili, a da ni neznamo...

Bruno Duarte - Crvena Zvezda -
Sezona 24/25 - 18 golova u svim natjecanjima
Sezona 25/26 - 18 golova u svim natjecanjima , sezona još nije gotova

Smail Prevljak - Istra -
Sezona 25/26 - 14 golova u svim natjecanjima, sezona još nije gotova

Uz Adu Adjeia koji je strašan potencijal , za sljedeću sezonu,  moramo ubost jednog ovakvog napadača, onda će nam sve bit lakše...

D
Posto se u Emiratima situacija ne smiruje mozda Mierez postane dostupan.
Ali da placa je vjv. daleko od nasih mogucnosti.

M
Quote from: duke on 05.05.2026, 14:51Posto se u Emiratima situacija ne smiruje mozda Mierez postane dostupan.
Ali da placa je vjv. daleko od nasih mogucnosti.

Ako je bilo moguće nekako Dantasa dobit, možda se može i ovog.

Dantas je nas iskoristio za stepenicu ka sredini Liga 5 i zbog toga zna da će mu sljedeći ugovor biti barem 3 puta veći nego ovdje, a garant ima i postotak od prodaje.

Mierez povratkom u HNL ne dobiva ništa osim plaće na koju pristane. Ilitiga neće on iz Emirata.
#navodninavijač

A ja opet ponavljam, DAA-u je ovo prva seniorska sezona. Napredovao je u svim segmentima i vjerujem da ce druge godine bit samo bolji, prije svega bi trebao bit mirniji u realizaciji.
Dovodit nekog Prevljaka, a razvijas DAA nema smisla. Backup AMJ i COP nisu idealni, ali sta se moze. Ako Cop zeli zakljucit karijeru, super, onda imas prostora za dovest nekog, ako ne, ne vidim da mozemo, niti da moramo dovodit napadaca.

Nama trebaju krila, oba!

To je ono sto je pod obavezno, ne smijemo opet falit prelazni rok i dovodit na druge pozicije kako smo radili ove. Primarna su krila. I po mogucnosti kakva takva zanjena za Fruka.
A onda Vignato i Gojak pa treba vidjet tog Jankova, mogu na Frukovu rolu. Cak i Jankovic kad se vrati.

Ali dva krila, idealno jedan projekt mladi, jedan povratnik (Brekalo, Ivanusec...).