Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

kauzalni neksus, Deni323, VjernaDonjaVežica and 10 Guests are viewing this topic.

M
https://www.index.hr/sport/clanak/stipe-biuk-ima-novi-klub/2826268.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Nebih cak rekao ni da je nesudjeni ali jedni sa foruma su ga prizeljkivali, drugi se bojali njegovog dolaska, nije ni bitno, ali evo cisto kao neki pokazatelj kako nas je Poljska,a cini se i Slovacka, Ceska liga presisala.

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 21.08.2026, 15:48Zloma još jedan "klin šit" na gostovanju u Enšedeu kod Pjace. 0-1 za Karabag, Enšede je bio veći favorit po kladionicama nego Mičeland protiv nas.
Plan tamo mi djeluje da će Zlomo branit Europu a ovaj drugi prvenstvo.
Ja se nadam da će i kod nas Todorović braniti Europu a Vekić u prvenstvu 😏

... a Nwo kup.

I
Quote from: Snowcrash on 18.08.2026, 19:01
Quote from: istria bianco / blu on 16.08.2026, 21:58Butić ponovo zabio, ovoga puta u gostujućoj pobjedi Mure nad Grosupljem 1:2

Mura na krilni pogon Butića i Kasala.
Kladio bi se da sutra igramo, Mura nas doma opet dobija.

Edit:
Butićev gol zaslužuje video (slovenski komentator u ekstazi)

E jbg. sad. 9 od 10 odabranih forumaša bi poslalo u kurac onoga tko bi pokazao prstom u Butića i rekao - imamo krilo za bar 10 minuta utakmice!

Franjo zabio za 2-0 protiv Auxerrea

G
I to kako. Vukao od centra, pun sprint, odigrao dupli pas, izdrzao duel u 16m i pospremio. Kakav igrač.

S
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 22.08.2026, 18:24Franjo zabio za 2-0 protiv Auxerrea

Vidio sam uživo, ali izdaleka, na jednoj terasi. Odmah sam skužio na leđima "Ivanović", ali mi faca bila nekako "novija". U kojoj mjeri se promijenio, nisam skužio? Frizura, brkovi, brada, što?

M
Quote from: istria bianco / blu on 23.08.2026, 16:15https://youtu.be/ODIgb8ivGLY?is=rZ9fOFKeUGmRYom6

Vrhunska gnjida

Od 15:00 minute do 31:00 najvise o Rijeci, korektan intervju u tom intervalu.
Transfer iz Rijeke interesantno insinuira nesto o Misku ali ne govori konkretno.

Quote from: moreplovac on Yesterday at 01:17
Quote from: istria bianco / blu on 23.08.2026, 16:15https://youtu.be/ODIgb8ivGLY?is=rZ9fOFKeUGmRYom6
Vrhunska gnjida
Transfer iz Rijeke interesantno insinuira nesto o Misku ali ne govori konkretno.
Kako se može gledajući isto imati različite dojmove. ;)
Cijelo vrijeme ima se osjećaj nekog pravdanja Riječke epizode. Što mu je to Mišković morao učiniti da ide skinuti s mreža sve slike u dresu Rijeke? Isto ono preseravanje s Tudorom i Kekom, a sam priznaje da ga je Kek pretvorio u igrača iz anonimusa.
Onda dio u kojem o Rijeci priča na način kako nije imao nikakvih neugodnosti pa hebate led nisi igro za tu svoju jedinu ljubav da bi te se tuklo na ulici.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on Yesterday at 07:56
Quote from: moreplovac on Yesterday at 01:17
Vrhunska gnjida
Kako se može gledajući isto imati različite dojmove. ;)
Cijelo vrijeme ima se osjećaj nekog pravdanja Riječke epizode. Što mu je to Mišković morao učiniti da ide skinuti s mreža sve slike u dresu Rijeke? Isto ono preseravanje s Tudorom i Kekom, a sam priznaje da ga je Kek pretvorio u igrača iz anonimusa.
Onda dio u kojem o Rijeci priča na način kako nije imao nikakvih neugodnosti pa hebate led nisi igro za tu svoju jedinu ljubav da bi te se tuklo na ulici.
Jedino što je "grdo" rekao je ono o Miškoviću. Da su tu bile neke igrice. A znamo da je brdo igrica njegov stari započeo. Ostalo je sve bilo zapakirano na način da se dodvori jugu. Zato Tudor, pa i ono o Dinamu, priča da nije imao neugodnosti, priča da ako si iz Splita onda si (samo) za Hajduk i sl.  Jednostavno je klasičan primjer tog mentaliteta i svih glupih priča koji idu uz to. Ali, s druge strane, nije ništa grdo rekao. Ni o navijačima, ni o klubu, ni o gradu. "Samo" je uzdizao svoje i sve i svog podneblja.

Tako da ako mi se čini da čitanje onoga što kaže uvelike ovisi i o nama samima, što mi mislimo da je trebao reći. Da bi trebao biti zahvalniji našem klubu i gradu. Našim očekivanjima.

Uglavnom, rekao bih da nema tu neke velike drame osim ako ju sami ne želimo iskonstruirati jer, eto, ne hvali nas.

Quote from: Vado Magnar on Yesterday at 08:19...Uglavnom, rekao bih da nema tu neke velike drame osim ako ju sami ne želimo iskonstruirati jer, eto, ne hvali nas.
Nitko ne drami, napisao samo isto što i ti. Čista opservacija kako je bio korektan interview, a zapravo se stalno nešto pravda isticanjem tog Hajduk ovo, Hajduk ono.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Vado Magnar on Yesterday at 08:19A znamo da je brdo igrica njegov stari započeo.
Znamo li? Smo bili tamo?

Mislim, boli me k za Bradarića, mali nebitni ološ. Ali ono, nemojmo pretpostavljati da znamo išta o zakulisnim igrama jer ne znamo.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

I

💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

S
Quote from: ispod stijena on Yesterday at 08:49Znam(o)

Onda skini misterij s te kontroverze. Meni se Bradarić čini sasvim korektan... očito zbog toga što ne znam...