Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

BoroZvijer and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: SandroB on Yesterday at 14:43
Quote from: Lavic on Yesterday at 14:38Neka ga. Svoje je pošteno odradio, za ostalo me nije briga.
Kao što je i Erceg dao svoje bez obzira na porijeklo i klub u srcu. Onaj gol u finalu kupa na Poljudu je proslavio s više emocija nego neki rođeni Riječani.

Poanta je da me čisto zaboli što mu je u srcu i u glavi dok svoju plaću pošteno zaradi.

Uf, ovdje si baš pošteno fulao. Molio je Scoriu da izađe iz igre, jer "ne može na Poljudu igrat". To je jedina prava istina, a postoji fotka koja je ušla u legendu, na kojoj su svi naši u ekstazi s Rabuzinovim suncem, a on kiseliš od face, najveći mogući.

Tomo E. je zabio na Kantridi. U prvoj utakmici.

I
Erceg je zabio u finalu kupa, ali na prvoj utakmici na Kantridi, u pobjedi 2:1. I nije slavio.

G
U Louvreu ima slika Bradarića kako na prvome šampionskom busu Rijeke divlja od sreće i vrti baklju. To ne može pobrisati.

S
Slavio je Bradarić te dane, gdje god se našao. To ne možemo prešutit, još manje falsificirat.

L
A dobro, vrijeme zamuti sjećanja, ali poanta je bitna. Koga briga što misli dok radi svoj posao kako treba.

Prošlo je koliko? 7-8g otkako je otišao. Kako vam se da cijeli dan o njemu. Nebitan je.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on Yesterday at 15:59Prošlo je koliko? 7-8g otkako je otišao. Kako vam se da cijeli dan o njemu. Nebitan je.

Friški je podcast u kojem je gostovao i dosta pričao... između ostalog o Rijeci, naravno. To je potaklo lavinu komentara, ne iz čistog mira.

Toliko je nebitan da mi nije palo na pamet da pogledam video 8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Yesterday at 18:38 #4283 Last Edit: Yesterday at 18:39 by Silvio Dante
Igrački je dao puno. Nemam zamijerke. Volio bih da i danas možemo upecati takve igrače iz Hajduka. Školovane, gladne, koje je potrebno samo malo nadograditi.
Sudjelovao je i bio bitnim kotačićem u nekima od najvećih klupskih ostvarenja.
Produljio je ugovor kad to i nije morao. Neke navijačke ikone btw. kojim se svjetina i danas klanja to nisu učinile.
U bogatom izlaznom transferu napustio je Rijeku.

Kakav je kao osoba, kako danas živi i što priča, živo me zaboli. Živjeli smo u istom kvartu, u iste kafiće smo izlazili, tupina i fićfirić kao i 90% mu kolega. Njegovu stažu u Rijeci nema prigovora. Ako je imao figu u džepu, ja ju nisam primjetio. Izjave, i bilo kakvi podcjenjivački komentari su trebali biti riješavani ad hoc, odnosno samo jednom u javnom prostoru bi ih imao priliku izreći. Pod utjecajem, ili ne pod utjecajem maligana. To govori i o nama, jebi nas rek'o bi onaj. Svako nam može srat u usta.

Kad malo bolje pogledaš, cijela ta generacija 2017. reći ćemo, kakav čovječe kolosalan pokazat će se na konačnom uzorku skup ljudskih govana na jednom mjestu. Uz dužnu iznimku i ispriku jednom Franku, Gorgonu, Župariću, Prkiju...ovo ostalo od zla oca i od gore matere.