Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: ZZZZ7777 on 14.02.2024, 13:12Nakon Xodže, valjda nas neće je.... Murke...
Mogu se samo nadati da je propao...

kladim se da će njega Smola totalno anulirati. Tu je i Selahi .

Murke će sigurno mućki pokušavati iz kornera po golu, ali to ako znam ja ( mi) znaju i u klubu.

Quote from: TIR on 14.02.2024, 11:40Savršeno za njega i odličan ulov za Slaven. Blizu je doma, a imat će 100% minutaže do kraja sezone.

Tajming je bio loš za dolazak u Rijeku, jer koliko god ti dobivaš njim na klupi i kao konkurenciju Pašaliću, to su i dalje dva identična igrača. Ako protivnik ima rješenje kako zaustaviti jednog, ima i za drugog bez obzira što neće uvijek biti identično raspoloženi, jednom će ić od noge kad drugom ne i slično.

Ali nemojmo ignorirati da je on za mjesec dana igrač s 28 godina. Kojem se obvezuješ platiti pola milijuna eura kroz dvije-tri godine ugovora, i pitanje je kako će se uklopiti. I pitanje je što ti može donijeti u svlačionici.

U Slavenu je otišao garantirano za podjelu odštete kad opet pokuca neki xxxxspor iz Turske s milijun na ljeto. A na taj način možda Slaven može i zapapriti Dinamu i Hajduku za razliku od dosad pokazanog. I šampionske je Slaven odlučio titulu praktički kad je Bogojević zabio za 2:1 protiv Dinama. Imaju oba bratska kluba kući do kraja sezone + Dinamo vani.
Možda pokuca klub klub ružnog turskog imena iz Hrvatske haydutspor, :bo:
Volim grad koji teče

Dolazak Murića u Slaven Belupo smatram dobrom vješću za HNL.

Dobro je što nije došao kod nas jer se bojim da bi sa svojim pristupom mogao urušiti kemiju koja postoji. Trenutačno stvari funkcioniraju i ima ono stara urarsko-narodna koja kaže "ako radi, ne diraj."
Ali, ono što je zapravo dobro je da se čini da je Belupo promijenio smjer, postao je nešto ambiciozniji, a samim time bi i HNL mogao biti nešto zanimljiviji. Ako se uplatu u borbu za četvrto mjesto to su dobre vijesti za sve nas HNLofile. A čini se da bi mogli, eventualno im fali jedna dobra špica (u nekoj maloj mjeri to imaju u Štrkalju, ali... ipak... radi se o Štrkalju).

Uglavnom, dobro je da HNL klubovi postaju ambiciozniji. Samo da se konačno nešto napravi po pitanju infrastrukture i HNL bi bio bombon od lige.

R
Ako se moramo plašit Murića i to u SB onda jebiga.

B
Quote from: ZZZZ7777 on 14.02.2024, 13:12Nakon Xodže, valjda nas neće je.... Murke...

A ja se nadam da nije propao. Iako je dio one ekipe pune bolikurcine- Murkea nikako nebih svrstavao u isti kos sa Pavetom, Velkovskim, niti sa nezahvalnicima tipa Drmic...Murke je odradio svoje, nekad je bio inspiriran, nekad ne, kad je trebalo otici produzio je ugovor i omogucio nam lovu neku iako je mogao i on odugovlaciti i stvoriti si bolji status za pregovore sa novim klubovima...a i sjetio nas se puno puta i nakon odlaska.
Nadam se da nece biti inspiriran jedino protiv nas, ali zelim mu sve najbolje da ponovno ozivi karijeru, proda se ponovno i odigra dobar ostatak karijere.

M
Quote from: Bobic on 14.02.2024, 15:34

A ja se nadam da nije propao. Iako je dio one ekipe pune bolikurcine- Murkea nikako nebih svrstavao u isti kos sa Pavetom, Velkovskim, niti sa nezahvalnicima tipa Drmic...Murke je odradio svoje, nekad je bio inspiriran, nekad ne, kad je trebalo otici produzio je ugovor i omogucio nam lovu neku iako je mogao i on odugovlaciti i stvoriti si bolji status za pregovore sa novim klubovima...a i sjetio nas se puno puta i nakon odlaska.
Nadam se da nece biti inspiriran jedino protiv nas, ali zelim mu sve najbolje da ponovno ozivi karijeru, proda se ponovno i odigra dobar ostatak karijere.

Takodjer djelim misljenje.

Plus Murke nas nemoze na brzu tranziciju ali ju moze inicirati brzom i pametnom loptom. Opasan je, i nekome ce sigurno zapapriti, ali stara skola, a ovi nasi su kao vihor, puno trke i naganjanja po terenu i ponavljanja.
Jedna memorabilija

I
Zna se kad je Murke bio u Bednji da bi bio raspašoj.

Sada je na svoju žalost jako blizu kuće. Nažalost po njega njušim strmoglavi pad u karijeri

Quote from: ispod stijena on 14.02.2024, 21:36Nažalost po njega njušim strmoglavi pad u karijeri
Kako se zove ono kad te sa 27 godina čak ni Osijek ne želi, pa završiš u Slaven Belupu?

Nadam se da nisam izazvao karmu...
#degenerik

Osijek je imao dva Murića. Jednog se rješio, onog boljeg. Ostao mu je drugi, onaj lošiji.
Vidjet ćemo koliko će blizina Bednje utjecati na Murićeve performanse, ali ako nije do kraja propao on je i dalje bolji od onog momka koji zatvara birtije po Osijeku.

Isao bih toliko daleko da kazem da je Murke i dan nakon Martinja bolji od Lovrica.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ne bih se čudio da bude među boljima u ligi i da mu baš ta blizina doma (Bednje) bude dodatni impuls.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

E

Stari od Murića se preserava po fejsu.. Makar sad u Slavenu moze pit i izlazit koliko god ga je volja...

Dalićka od usta otkida za plišanu lijevicu Roberta Murića.

Bas vidim da su podravkini proizvodi osvanuli po Lidlu u Svedskoj. Ima Dalicka para za sina razmetnoga :bo:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ako Slaven stvarno može platit više od Rijeke, zašto mu je maksimalni doseg 5. mjesto? Ja bih se zapitao.

Prije bih rekao da Rijeka nije HTJELA ponuditi više od Slavena. Jer budimo realni, Murke nam trenutno baš i ne treba.
#degenerik