Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Golmani mogu dugo branit, plus ako imaju režim prehrane i života. Može masu.

Uopce nije upitno da mogu dugo trajati. Koliko vidim uzimamo mlade golmane. Nije to karikiram zadnji vezni pa ces tu napravit iznimku i uzeti nekog od 32g. Mene iskreno zaboli hoce li doci golman i od 32g ali cini mi se da Uprava naginje mladim golmanima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: I2 on 25.03.2024, 17:33
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.03.2024, 15:06Jednog dana? S obzirom da ima 29g sanse su mu sve manje.Eventualno vec iduce sezone kad Labrovica prodamo.

Zašto ne ..? Ode Labrovic , Ivusic sleti . Savršeno za neke skupine , nekog EU natjecanja . I opet može u 32 otići za dobru lovu u neku ludu zemlju tipa Kina , Katar ili štajaznam.
Veliki plus za Ivusica od mene +
Pa to sam i rekao. Eventualno iduce sezone kad Labro ode.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Gol Gnezde Čerina za očito pobjedu Slovenije nad velikim Portugalom. Još je par minuta do kraja.
Strašno kvalitetan igrač, baš mi je žao da nije došlo do otkupa, odnosno da se nije malo duže zadržao ovdje.
Kad se spominju rijetki plusevi za Palikuću, uobičajeno tu ide samo potpis Selahija. Ali on je "krivac" mislim i za tada angažman Gnezde Čerina iz Nurnberga. Mislim da njemu nakon Eura ne gine ponovo transfer u neku od liga petice nakon Panathinaikosa.

M
Po Gnezdi Cerinu je bilo takvog kipanja na bivsem forumu da je to bilo cudo, bezopasan u napadu,jednodimenzionalan,samo trci i nista drugo,nema dobar sut,ne puca, ali ipak falio je kad je otisao. Osobno meni jako korektan igrac koji je kod nas napredovao i pokazao da ima nesto vise i da zna.

D
Quote from: moreplovac on 26.03.2024, 23:16Po Gnezdi Cerinu je bilo takvog kipanja na bivsem forumu da je to bilo cudo, bezopasan u napadu,jednodimenzionalan,samo trci i nista drugo,nema dobar sut,ne puca, ali ipak falio je kad je otisao. Osobno meni jako korektan igrac koji je kod nas napredovao i pokazao da ima nesto vise i da zna.

Istina, meni je isto jako koristan igrac. Ali ako se dobro sjecam previse su trazili za njega, nekih 800 k

B
Quote from: Silvio Dante on 26.03.2024, 22:36Gol Gnezde Čerina za očito pobjedu Slovenije nad velikim Portugalom. Još je par minuta do kraja.
Strašno kvalitetan igrač, baš mi je žao da nije došlo do otkupa, odnosno da se nije malo duže zadržao ovdje.
Kad se spominju rijetki plusevi za Palikuću, uobičajeno tu ide samo potpis Selahija. Ali on je "krivac" mislim i za tada angažman Gnezde Čerina iz Nurnberga. Mislim da njemu nakon Eura ne gine ponovo transfer u neku od liga petice nakon Panathinaikosa.
Da, samo sto Cerin iz financijsko/sportskog aspekta ipak je bio promasaj...dobar je bio kao igrac svakako, no uzeti dve sezone zaredom igraca na posudbu i onda ga pustiti bez namjere otkupa nije bas potez za buducnost..i nismo nista zaradili s njim...tako da Palikuca nije sad neki lavovski posao sa tim Cerinom napravio

Quote from: Bobic on 27.03.2024, 10:11
Quote from: Silvio Dante on 26.03.2024, 22:36Gol Gnezde Čerina za očito pobjedu Slovenije nad velikim Portugalom. Još je par minuta do kraja.
Da, samo sto Cerin iz financijsko/sportskog aspekta ipak je bio promasaj...dobar je bio kao igrac svakako, no uzeti dve sezone zaredom igraca na posudbu i onda ga pustiti bez namjere otkupa nije bas potez za buducnost..i nismo nista zaradili s njim...tako da Palikuca nije sad neki lavovski posao sa tim Cerinom napravio

Tako je, uz to da npr nije igrao netko s našim ugovorom, tipa Lepinjica, ne kažem
 da bi postao boljim igračem ali i o tome smo tada razgovarali..

Da, mi smo ga htjeli i uzeti ali Nurnberg nije spustio odštetni zahtjev, to je u startu trebalo spustiti..

Ma ja ne vjerujem da je bilo neke ozbiljne želje da se Čerina zadrži. Ni Hoffenheim dugo nije htio spustiti odštetu za Čolaka, pa je Mišković svejedno riješio stvari na obostrano zadovoljstvo.

BTW, u trenutku kad je Čerin dolazio na posudbu Palikuča je još bio Nurnbergov SD, šta nije to bio i neki povod za njegov dolazak nama?
#degenerik

M
Quote from: Fornax on 27.03.2024, 15:06Ma ja ne vjerujem da je bilo neke ozbiljne želje da se Čerina zadrži. Ni Hoffenheim dugo nije htio spustiti odštetu za Čolaka, pa je Mišković svejedno riješio stvari na obostrano zadovoljstvo.

BTW, u trenutku kad je Čerin dolazio na posudbu Palikuča je još bio Nurnbergov SD, šta nije to bio i neki povod za njegov dolazak nama?
Tu su se upznali i napravio se inicijalni kontakt navodno. Onda ih je omadjijao svojim planom uzimamo mlade i jeftine a prodajemo pomladjene i skupe  ;D .Uglavnom dobru nam je sprehu uvalio,a ja (necu druge uvlaciti u to) zgrizao ko saran  na parizer.

"I danas se super osjećam u Rijeci, prirasla mi je srcu, to su grad i klub koje volim." Izvuceno iz Rajkovog intervjua za inbex.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Nisam neki stručnjak, ali meni ove slike izgledaju jebeno.
#degenerik

M
30.03.2024, 16:04 #1018 Last Edit: 30.03.2024, 16:09 by moreplovac
Quote from: Fornax on 30.03.2024, 16:00Nisam neki stručnjak, ali meni ove slike izgledaju jebeno.

Para ide a slobodnog vremena na pretek.

Rijeka salje spavace u dinamo da buse iznutra. Grande Misko.

"DINAMOV Josip Drmić (31) na Instagramu se pohvalio svojim slikama. Najplaćeniji igrač HNL-a ove sezone je triput startao za Dinamo, a pet puta je ušao s klupe."

Čini se da nije blefer na tom području, show su mu te slike  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍