Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

L
Quote from: moreplovac on 14.12.2024, 14:08Pa jasno ,decko je imao trud ,rad  i nema sanse da ne ispliva. Bit ce nam drago kad bude trpao za velike klubove,a bit ce lijepo vidjet da igrac igra za repku a da nije igrao za izopacene blizance.
Ma kod Ivanovića se je odmah vidjelo da ima fizičke predispozicije za puno jače lige. Ostale stvari koje mu nisu išle se još uvijek daju naučiti, mlad je. Moja prognoza da će završiti negdje u premiershipu

K
Patrik Mohorović (25) branio za Šibenik, naš nekad kadet,i rođeni Riječanin

M
Danas junak na junaka, Franjo na Frigana.

https://jmp.sh/s/C1WPp9LN62Wivs0TBG1P

Počinje sada u 16 dvoboj između klubova naših riječkih mladih napadača u Belgiji,
dok mi u Jadranskom derbiju danas igramo bez pravog napadača 🙄

Nadrealan mi ovaj RUSG-ov stadion.

Teška romantika.
#degenerik

Franjo dva gola protiv Frigana zasad  :sta:
#navodninavijač

Quote from: TIR on 15.12.2024, 16:47Franjo dva gola protiv Frigana zasad  :sta:

Evo zabio Franjo i treći 🔥

K
Ne valja, jedva čekamo da ode, trči ko muha bez glave, prodaj ga, pokloni ga

M
16.12.2024, 16:45 #1809 Last Edit: 16.12.2024, 16:54 by moreplovac
https://www.index.hr/sport/clanak/lovac-na-talente-nabrojio-devet-hrvatskih-napadaca-zanimljiva-grupa/2624820.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Spomenuta dva nasa bivsa i neke od potencijalnih zelja.

Učinak devetorice nabrojenih hrvatskih napadača u klubovima ove sezone:
Franjo Ivanović (21 godina, Royale Union Saint-Gilloise) - 29 nastupa, 11 golova, 4 asistencije
Igor Matanović (21, Eintracht Frankfurt) - 19 nastupa, 2 gola, 1 asistencija
Marin Ljubičić (22, LASK) - 25 nastupa, 4 gola, 3 asistencije
Dion Drena Beljo (22, Rapid Beč) - 29 nastupa, 13 golova, 2 asistencije
Matija Frigan (21, Westerlo) - 20 nastupa, 7 golova, 3 asistencije
Anton Matković (18, Osijek) - 15 nastupa, 2 gola, 1 asistencija
Roko Šimić (21, Cardiff) - 4 nastupa, 0 golova, 0 asistencija
Mate Antunović (20, Hajduk) - 5 nastupa, 1 gol, 0 asistencija
Ante Crnac (20, Norwich) - 25 nastupa, 5 golova, 2 asistencije

Ono što je zanimljivije je da od ove liste 8/9 igrača nisu proveli nijedan dan u Dinamu. Ante Crnac je bio tamo 10 godina i onda otišao kad je izašao iz juniora, afirmirao se u potpunosti u Slaven Belupu i kasnije Rakowu.

Mijenja se krvna slika u domaćem nogometu i to naveliko.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 16.12.2024, 16:49Mijenja se krvna slika u domaćem nogometu i to naveliko.

Tjeranjem braće u Bosnu, najviše je "uzdrmana" pinamova škola. Nek u slijedećih 5 godina dvaput ostanu bez titule (i posljedično LP love), morat će skresati budžet trajno na 25-30 milijuna eura. S tako malom razlikom liga će biti konkurentnija i imat ćemo više šansi za borbu (ako pokažemo te ambicije)
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 17.12.2024, 10:38
Quote from: TIR on 16.12.2024, 16:49Mijenja se krvna slika u domaćem nogometu i to naveliko.
Tjeranjem braće u Bosnu, najviše je "uzdrmana" pinamova škola. Nek u slijedećih 5 godina dvaput ostanu bez titule (i posljedično LP love), morat će skresati budžet trajno na 25-30 milijuna eura. S tako malom razlikom liga će biti konkurentnija i imat ćemo više šansi za borbu (ako pokažemo te ambicije)
OK, ali neće oni smanjenjem budžeta izgubiti sav vjetar u leđa koji dolazi pored financija. Zato uvijek treba gledati samo sebe i kako sebe učiniti boljim, jačim konkurentnijim. Nije nam jedini naslov došao zato jer je Dinamo te godine bio slabiji već zato jer smo mi bili pravi.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 17.12.2024, 11:39OK, ali neće oni smanjenjem budžeta izgubiti sav vjetar u leđa koji dolazi pored financija. Zato uvijek treba gledati samo sebe i kako sebe učiniti boljim, jačim konkurentnijim. Nije nam jedini naslov došao zato jer je Dinamo te godine bio slabiji već zato jer smo mi bili pravi.

Slažem se da se neće sve to tek tako raspasti. Ali kresanje budžeta će se ipak osjetiti na kvaliteti igre. Time će pasti i ostali utjecaji.
Ti utjecaji već i padaju. Pred 10tak godina su u školi nogometa i kasnije u momčadi imali više-manje sve što vrijedi u HR nogometu. Ako nisu u stanju monopolizirati produkciju mladih igrača, govori da su dio utjecaja izgubili. Da li je riječ o tome da nemaju monopol na mjesta u mlađim reprezentativnim kategorijama. Ili je riječ o tome da više ne mogu parkirati roditelje tih klinaca u gradske stanove i dijeliti poslove po Holdingu. Pa ni u Lokomotivu više ne mogu tek tako parkirati 10tak igrača. Utjecaj polako, ali sigurno slabi. Smanjenjem financijskog kolača ćeš ga dodatno oslabiti.

Naravno da treba raditi na sebi i dizati konkurentnost. Valjda će doći i neki ambiciozni gazda koji će to napraviti, kad već postojeći neće.

Boldano je bilo pa davno prošlo. Lani smo bili u igri do pred kraj, jer se pinamo skoro pa samouništio. Ove godine smo u igri, jer su oni odlučili nastaviti svoj pad prema dolje. Daleko smo mi od pravih. Budimo realni, ova momčad bi možda izvukla x protiv Bišćanove i izgubila od Rožmanove. A sve Kekove Rijeke bi obrisale pod s njima.
Pohvale dečkima na borbenosti i srčanosti, ali tu smo di smo, jer je ostatak lige odlučio strmopizditi se dolje brže od nas.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

17.12.2024, 12:14 #1814 Last Edit: 17.12.2024, 12:14 by D2
Quote from: aahzinho on 17.12.2024, 12:00
Quote from: D2 on 17.12.2024, 11:39OK, ali neće oni smanjenjem budžeta izgubiti sav vjetar u leđa koji dolazi pored financija. Zato uvijek treba gledati samo sebe i kako sebe učiniti boljim, jačim konkurentnijim. Nije nam jedini naslov došao zato jer je Dinamo te godine bio slabiji već zato jer smo mi bili pravi.

....
Naravno da treba raditi na sebi i dizati konkurentnost. Valjda će doći i neki ambiciozni gazda koji će to napraviti, kad već postojeći neće.

Boldano je bilo pa davno prošlo. Lani smo bili u igri do pred kraj, jer se pinamo skoro pa samouništio. Ove godine smo u igri, jer su oni odlučili nastaviti svoj pad prema dolje. Daleko smo mi od pravih. Budimo realni, ova momčad bi možda izvukla x protiv Bišćanove i izgubila od Rožmanove. A sve Kekove Rijeke bi obrisale pod s njima.
Pohvale dečkima na borbenosti i srčanosti, ali tu smo di smo, jer je ostatak lige odlučio strmopizditi se dolje brže od nas.
Stoji.
Bilo istina ili ne ovo o nama prošle i ovu sezonu, ali opet i uvijek dolaziš do boldanog.  8)
Na sebe imaš utjecaj, s drugima imaš sreće ili ne. Na kraju dolazi ona famozna "nagrada" koja ti brzo pokaže na koji si način i zašto došao do nečega (trofeja).
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo