Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Koliko me sjećanje služi, Rijeka je s Antonijem postigla tada dogovor i nije više bilo zle krvi, onaj koji je preko arbitraže raskinuo ugovor i otišao s čistim papirima u Istru je Sandi Križman.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Olimpija osvojila naslov prvaka Slovenije. Danas igrali Olimpija - Maribor, derbi, Bristrić ušao i nakon 3 minute zabio. Iako je čisti tap in, potvrdio je naslov pravaka ( zabio za 2:0).
Nije prvotimac, ulazi s klupe, igra dosta malo, ali u 10 nastupa je zabio 4 gola.

M
Quote from: D2 on 16.04.2023, 18:56Koliko me sjećanje služi, Rijeka je s Antonijem postigla tada dogovor i nije više bilo zle krvi, onaj koji je preko arbitraže raskinuo ugovor i otišao s čistim papirima u Istru je Sandi Križman.
Želiš reći Antoninijem  ;D.
Mislim da niko nebi riječ rekao za to da su tražili pare koje su bile zarađene s njihove strane, ali stvar je u tome da je to bio hajdukov modus operandi da ne plati odštetu, vabili su igrače i upućivali ih da se na taj način razračunavaju s klubovima. A za mladog Antoninija se znalo zašto želi na arbitražu, isto se ponudilo Kreilachu koji je to glatko odbio.

Nisam znao ni da Litva ima ligu, kamo li da Hrvati tamo igraju.
#degenerik

M
Quote from: Fornax on 20.04.2023, 19:21Nisam znao ni da Litva ima ligu, kamo li da Hrvati tamo igraju.
I ostavljaju trag. Naš Čočman Švrljuga je bio par puta prvak tamo sa dva različita kluba.

Čovjek se razumije u nogomet. Sve je rekao:
QuoteNije to bio derbi na koji smo navikli kad igraju Rijeka i Hajduk. Rijeka je bila puno bolja u svim segmentima igre, a goru predstavu Hajduka u Jadranskom derbiju nisam osobno gledao. Splićani su bili loši, Riječani su zasluženo slavili.

Quote from: Vado Magnar on 20.04.2023, 23:32Čovjek se razumije u nogomet. Sve je rekao:
QuoteNije to bio derbi na koji smo navikli kad igraju Rijeka i Hajduk. Rijeka je bila puno bolja u svim segmentima igre, a goru predstavu Hajduka u Jadranskom derbiju nisam osobno gledao. Splićani su bili loši, Riječani su zasluženo slavili.
Moram priznati kako mi na onog tintilinića idu ovakve i slične rečenice. Koliko god oni koji ovako nešto izjave misle da time hvale Rijeku, čine obrnuto i stavljaju fokus na hajduk.
U svim analizama poslije utakmice uvijek više riječi o hajduku i kako su oni loši nego istina kako je Rijeka bila bolja i time što je bila bolja učinila hajduk tako lošim. Ispada neko čuđenje, ako Rijeka pobijedi hajduka.

do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Hmm.... u pravu si kada je u pitanju Tribina na čijem podcastu su najprije govorili o tome kako je Hajduk loš, a tek onda kako je Rijeka dobra (ili Indeks ili slični). No, baci oko na čitav interview jer sam dojma da Šarić ne gleda na taj način. Možda su rečenice tako poredane da daju taj dojam, ali on je na prvom mjestu navijač Rijeke, a tek onda sve ostalo. 

Quote from: Vado Magnar on 21.04.2023, 09:27Hmm.... u pravu si kada je u pitanju Tribina na čijem podcastu su najprije govorili o tome kako je Hajduk loš, a tek onda kako je Rijeka dobra (ili Indeks ili slični). No, baci oko na čitav interview jer sam dojma da Šarić ne gleda na taj način. Možda su rečenice tako poredane da daju taj dojam, ali on je na prvom mjestu navijač Rijeke, a tek onda sve ostalo. 
Nisam opleo po Šariću već generalno. Ne sumnjam u njegove izjave u vezi Rijeke.

Nego... K. Fučak...

Nama bi on jako dobro došao.

Samo kažem.
#degenerik

Z